![]() |
|
Re: ???
Quote:
Nu am intrebat cum da randament motoru sau altceva! AM FOST CLAR, DE CE SE LIMITEAZA MAI DEVREME DECAT TREBUIE!!! Si nu am zis ce motor e .. am spus ca e in 6! dar in fine! Nu te-am intrebat unde e puterea maxima sau plm... nu am zis ca ma dau cu masina.. chiar nu sunt "racer" .. si chiar nu inteleg de ce trebe sa te dai u rotund si sa imi explici u mie pt "cultura" mea generala... cand puteai sa stai pe subiect si sa imi dai un raspuns la intrebare si chiar sa imi fi de folos!Nu explicatii inutile si sa te mai faci si de tot handelu!Daca chiar erai u un mare mahar si te aveai in ale motoarelor!Dar mi se pare ca ... :-j Ceasurile nu au treaba! s-a probat! Quote:
Quote:
Multumesc baieti, astazi o sa le incerc si va anunt! Numai bine! :paper: |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
@maxmartinez: nu ai prins ce am vrut sa zic. |
Quote:
"Torque and acceleration How fast a car accelerates depends exclusively on torque. It's the Newton-meters you feel in your back. Any car accelerates in any gear just as hard as the torque curve dictates. At the torque peak the car will accelerate most, at higher and lower rpm less. " "As the table shows, much power is 'wasted' because of the ratio in high gears. That's why it is most important to stay in any gear as long as possible, and to do that you need the torque peak to be at high rpms. " http://www.e31.net/torque_e.html tot ce vreti despre cuplu, cai putere si acceleratie, daca aveti rabdare. |
Stalpii din spate la sedan cum se dau jos ?
|
Quote:
|
nu trebuie sa dau spatarul de la bancheta jos ?
|
Quote:
|
multumesc frumos
|
Quote:
|
Quote:
nu poti sa accepti faptul ca altul are dreptate si cand apare cineva care-l aproba te apuci sa-l jignesti mistreku vorbeste pe grafice,adica ti-a facut un desen si daca nici cand iti deseneaza cineva nu merge atunci e clar : ori esti retardat ori incapatanat ce e in cazul tau? principiul pe care-l discuta acum e FOARTE clar,pentru cine are bunavointa si nu incapatanare : in functie de TURATIA unui motor creste cuplul catre un varf,dupa care incepe sa scada cresterea aia exponential ideal e ca atunci cand esti in VARFUL puterii sa schimbi pentru ca in viteza superioara o sa accelerezi iar exponential cu turatia pana atingi varful samd daca tu continui sa accelerezi cu transmisia cuplata DUPA ce treci de varful respectiv de turatie atunci ritmul acceleratiei tale e mai slab,spre descrestere,cu alte cuvinte daca vrei sa iti pastrezi acceleratia,schimbi o viteza mai sus,asta fiind de fapt motivul pentru care a fost inventata cutia de viteze faci un efort sa incerci sa intelegi ce am zis aici sau tre' sa-ti desenez si eu? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
ok,ma retrag,de unde nu e nici Dumnezeu nu cere |
Quote:
|
Re: ???
Quote:
nu te inteleg de ce te aprinzi aiurea. am incercat sa iti dau un sfat, ce-i drept la modul mai dur, dar raspunsul tau denota ca am avut perfecta dreptate in parerea initiala pe care mi-am format-o asupra ta. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning