![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
sal..bibilesc de ceva ore la topicu asta...am vz masina si live acum ceva timp...ce pot sa zic...
e ce trebuie.. felicitari ;) |
|
Quote:
Oricum eu nu cred.Deoarece jantele le-a vandut. |
Voi chiar credeti ca a vandut masina? Nu vedeti ca poza este postata la rubica "carcotasul de serviciu''? wtf?
|
Daca nu a vandut-o, articolul imi suna a ironie, care conduce la defaimare.
Ar trebuii luate niste masuri, nu este prima data cand "ala" face pe bufonul fara sa judece. |
salut in primul rand vreau sa te felicit pt golanel...e meserias dar tu meriti toate laudele pt k au fost ideile si gusturile tale...si vreau sa te intreb si masinuta mea e rosie ca sa o fac rosu mat mai trebuie sa umblu pe la politie sa ii schimb culoare in talon si/sau in carte?? ms frumos si felicitari
|
Carcotasul asta de serviciu, sa se faca femeie de servici, e praf.
|
Aia nu au īnțeles că se face mișto de ei? Chiar și Cosmin a răspuns acolo și tot nu s-au prins. Oricum, premiul din tezaur īl primește secțiunea Q&A, de departe. :lol:
|
Masina nu s-a vandut si nu se va vinde prea curand. Lipsa de inspiratie s-a vazut si-n alegerea titlului... :)
"cainii latra - ursul merge ". Ma bucur ca masina este in mintea oamenilor de bine sau de rau. @andrei - daca masina este rosie, nu trebuie omologare la culoare @ 4dey - daca anul acesta se organizeaza vreun expo la Piatra, voi veni. putem schimba cateva vorbe ;) Este normal ca masina sa nu fie pe gustul unora sau al altora dar eu zic ca este pe placul majoritatii si asta este cel mai important. Am incercat sa o fac cat mai unicat si garantez, dupa ce vor veni jantele ( mai am 1 luna si ceva de asteptat) ca va iesi ceva "altfel" de ce se gaseste in Romania, ca stil ;) Ca place, ca nu va place...asta e! imi fac damblaua! Drumuri bune tuturor, |
pana la urma nu trebuie sa le placa altora , daca iti place tie e tot ceea ce conteaza. Asteptam impreuna cu tine noile jante ! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Cat mai este AMR-ul la jante?
|
Acum cateva zile am vazut un Logan rosu stock cu nr KYS =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning