Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

R.Equinox 11-02-13 15:28

Re: My KYS !!

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5357261)
Mulțumești, mulțumești, dar jantilii unde este ?

A zis si Cosmin.Abia peste 2 luni ajung..

4dey 15-02-13 00:09

sal..bibilesc de ceva ore la topicu asta...am vz masina si live acum ceva timp...ce pot sa zic...
e ce trebuie.. felicitari ;)

Cata_UNU 15-02-13 17:43

https://www.4tuning.ro/poze/Divertism...za-341753.html
Cum adica?
Ai vandut'o?

R.Equinox 15-02-13 19:20

Quote:

Originally Posted by Cata_UNU (Post 5364036)

Mananca ala gogosi:)))..

Oricum eu nu cred.Deoarece jantele le-a vandut.

nego101 15-02-13 21:11

Voi chiar credeti ca a vandut masina? Nu vedeti ca poza este postata la rubica "carcotasul de serviciu''? wtf?

Cata_UNU 15-02-13 21:21

Daca nu a vandut-o, articolul imi suna a ironie, care conduce la defaimare.
Ar trebuii luate niste masuri, nu este prima data cand "ala" face pe bufonul fara sa judece.

Andrei_GP 15-02-13 22:58

salut in primul rand vreau sa te felicit pt golanel...e meserias dar tu meriti toate laudele pt k au fost ideile si gusturile tale...si vreau sa te intreb si masinuta mea e rosie ca sa o fac rosu mat mai trebuie sa umblu pe la politie sa ii schimb culoare in talon si/sau in carte?? ms frumos si felicitari

ICE-M@N 16-02-13 10:34

Carcotasul asta de serviciu, sa se faca femeie de servici, e praf.

Gorby 16-02-13 12:50

Aia nu au īnțeles că se face mișto de ei? Chiar și Cosmin a răspuns acolo și tot nu s-au prins. Oricum, premiul din tezaur īl primește secțiunea Q&A, de departe. :lol:

B-61-KYS 17-02-13 10:16

Masina nu s-a vandut si nu se va vinde prea curand. Lipsa de inspiratie s-a vazut si-n alegerea titlului... :)

"cainii latra - ursul merge ". Ma bucur ca masina este in mintea oamenilor de bine sau de rau.

@andrei - daca masina este rosie, nu trebuie omologare la culoare
@ 4dey - daca anul acesta se organizeaza vreun expo la Piatra, voi veni. putem schimba cateva vorbe ;)

Este normal ca masina sa nu fie pe gustul unora sau al altora dar eu zic ca este pe placul majoritatii si asta este cel mai important. Am incercat sa o fac cat mai unicat si garantez, dupa ce vor veni jantele ( mai am 1 luna si ceva de asteptat) ca va iesi ceva "altfel" de ce se gaseste in Romania, ca stil ;) Ca place, ca nu va place...asta e! imi fac damblaua!
Drumuri bune tuturor,

andutzu_com 19-02-13 13:19

pana la urma nu trebuie sa le placa altora , daca iti place tie e tot ceea ce conteaza. Asteptam impreuna cu tine noile jante ! :)

radu_cainamisir 19-02-13 20:26

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5366098)
Masina nu s-a vandut si nu se va vinde prea curand. Lipsa de inspiratie s-a vazut si-n alegerea titlului... :)

"cainii latra - ursul merge ". Ma bucur ca masina este in mintea oamenilor de bine sau de rau.

@andrei - daca masina este rosie, nu trebuie omologare la culoare
@ 4dey - daca anul acesta se organizeaza vreun expo la Piatra, voi veni. putem schimba cateva vorbe ;)

Este normal ca masina sa nu fie pe gustul unora sau al altora dar eu zic ca este pe placul majoritatii si asta este cel mai important. Am incercat sa o fac cat mai unicat si garantez, dupa ce vor veni jantele ( mai am 1 luna si ceva de asteptat) ca va iesi ceva "altfel" de ce se gaseste in Romania, ca stil ;) Ca place, ca nu va place...asta e! imi fac damblaua!
Drumuri bune tuturor,

Iti place sa ne ti pe jar :D Masina e asa buna incat e dementiala si cu jantele de tabla. Daca ai avea niste gume strech pt tablele alea ar fi chiar unicat:lol:

4dey 21-02-13 15:14

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5366098)

intai sa aterizez si eu pe plaiurile natale si daca o sa fie si ne intalnim de ce nu. bafta in continuare cu masina ;)

dan.moraru 04-03-13 21:49

Cat mai este AMR-ul la jante?

KrYpToN 07-03-13 21:14

Acum cateva zile am vazut un Logan rosu stock cu nr KYS =))

All times are GMT +2. The time now is 05:10.

- Copyright 2026 4Tuning