![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Quote:
|
nu stiam .......in fine
sa ii uram succes si sa vedem masina pe strazi ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ha ha...nu inteleg de ce atata invidie..eu nu vreau sa m laud..iubesc foarte mult masinile....o viata ai!....daca ai bani dc sa nu ti cumperi...lambo sau porsche?traiesti toaat viata cu bani in banca mergi cu o masian modesta...si dupa iti pare rau!acest ferrari a fost masina lui...270000 euro...am uitat pardon..daca am ferrari 612....nu am bani d carrear gt:)))))))))))
|
haha, cand isi ia sa imi arati dar nu o poza d-asta acuta pe strada ;)
|
1 Attachment(s)
ai dreptate!este facuta in fata casei mele...vezi k s ul asta carlsson este tot in fata casei...poti s te uiti la dalele din fata casei..dar ce nu conteaza oricum..
|
bai serios cand si-o lua faci frumos o poza tu in ea si te cred ca asa pot sa fac si yo poze la avioane si zic ca's a lu tataie mi le lasa mie mostenire
si la mine in fata casei parcheaza un range arden si nu-i al meu :shock: am devenit regele offtopicului, puteti sterge posturile |
1 Attachment(s)
am prins-o ieri.frumos rau.
|
sorry.frumoasa rau:oops:
|
3 Attachment(s)
ceva - ceva
|
3 Attachment(s)
ahams ahams:pelvic_th
|
Superb bentley`u....si porsche`le....si ferrari :)) strainger...n`as putea sa zic ca masinile alea au ce cauta pe topicul asta...nu cred ca sunt asa de tari
|
sta cam asha este da vezi tu nu orice om are bani de o asemenea masinutza si plus de asta unde stau un crysler dinala e numai unu si ink ceva masini dinatea au mai fost puse asha k am pus shi eu!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning