Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

Bogdan_mb 17-05-07 12:50

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Quote:

Originally Posted by daniro021 (Post 905613)
Un Bentley Continental prin Bucuresti, masina i apartine lui Lili Sandu:D

ar vrea ea :lol: :lol: sau si-a gasit pe cineva sa ii ofere asa cadou ? :-) :-)

teddy 18-05-07 03:03

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 901898)
nu cred sa mai existe la 0 km .....greu de crezut si mai ales din 2004 ...a trecut 3 ani de atunci ...in fine
plini de combinatii prietenii astia ai tai ....
vreau sa te intreb tipu cu care pleci ce varsta are de vrea si are atatia bani pt o masina ....roman ? tu esti tanar ? cat ai si tu b_gt ?

chestia cu 0 km e o afacere super profitabila de cand lumea si pamantul. se iau masini foarte scumpe/performante si/sau fabricate in editii limitate si se pastreaza in garaje ventilate, ingrijite constant dar nerulate. se vand dupa cativa ani la sume cu adevarat impresionante.

sil4tuning 18-05-07 07:30

nu stiam .......in fine
sa ii uram succes si sa vedem masina pe strazi ;)

alexSHO 18-05-07 22:11

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 902164)
haha...tipul a avut si un ferrari....are 30 si ceva d ani...iar el era innebunit dupa slr..si eu l am convins k e mai buna alegerea cu carrera gt..mai ales k il stie p tipul care are si el carrera gt..

haha sa-mi arati si mie cand o sa isi ia tipul.. lol

b_gt 18-05-07 22:44

1 Attachment(s)
ha ha...nu inteleg de ce atata invidie..eu nu vreau sa m laud..iubesc foarte mult masinile....o viata ai!....daca ai bani dc sa nu ti cumperi...lambo sau porsche?traiesti toaat viata cu bani in banca mergi cu o masian modesta...si dupa iti pare rau!acest ferrari a fost masina lui...270000 euro...am uitat pardon..daca am ferrari 612....nu am bani d carrear gt:)))))))))))

alexSHO 18-05-07 22:49

haha, cand isi ia sa imi arati dar nu o poza d-asta acuta pe strada ;)

b_gt 18-05-07 22:53

1 Attachment(s)
ai dreptate!este facuta in fata casei mele...vezi k s ul asta carlsson este tot in fata casei...poti s te uiti la dalele din fata casei..dar ce nu conteaza oricum..

alexSHO 18-05-07 22:57

bai serios cand si-o lua faci frumos o poza tu in ea si te cred ca asa pot sa fac si yo poze la avioane si zic ca's a lu tataie mi le lasa mie mostenire

si la mine in fata casei parcheaza un range arden si nu-i al meu :shock:

am devenit regele offtopicului, puteti sterge posturile

794-TTG 19-05-07 11:19

1 Attachment(s)
am prins-o ieri.frumos rau.

794-TTG 19-05-07 11:19

sorry.frumoasa rau:oops:

-LEXION- 19-05-07 11:24

3 Attachment(s)
ceva - ceva

Strainger 19-05-07 11:24

3 Attachment(s)
ahams ahams:pelvic_th

Andreus 19-05-07 13:00

Superb bentley`u....si porsche`le....si ferrari :)) strainger...n`as putea sa zic ca masinile alea au ce cauta pe topicul asta...nu cred ca sunt asa de tari

Strainger 19-05-07 13:03

sta cam asha este da vezi tu nu orice om are bani de o asemenea masinutza si plus de asta unde stau un crysler dinala e numai unu si ink ceva masini dinatea au mai fost puse asha k am pus shi eu!

Bogdan_mb 19-05-07 14:30

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 908965)
sta cam asha este da vezi tu nu orice om are bani de o asemenea masinutza si plus de asta unde stau un crysler dinala e numai unu si ink ceva masini dinatea au mai fost puse asha k am pus shi eu!

Un Chrysler 300M si un Jaguar S type sunt masini rare in Iasi? Ce sa mai zic de scumpe, tari, etc :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 17:49.

- Copyright 2026 4Tuning