![]() |
|
Re: Club TICO
Cum vi dinspre baba novac spre muncii, intri in pasaju de la muncii si cum iesi din el imediat pe dreapta vezi ca e un magazin numai cu piese daewoo.
|
Eu am non-euro si are 35 kw putere si ai euro 2 si ai 31 kw daca nu ma insel, plus ca difera metoda de alimentare, non-euro este carburatie simpla, iar euro 2 are carburatie asistata electronic prin acea cutie neagra cu leduri. Masina fiind euro 2 evacuarea trece prin niste filtre sau filtru ceea ce insemna ca motorul depune un pic, o idee mai mult efort pentru evacuare. Din cate am auzit eu acel calc de amesc vine din fabrica setat sa consume mult( amestec imbogatit) deci trebuie reglat. Mie personal mi se pare ca cei de la Daewoo o perioada au mers in regres.. de la tico 95" ( gen tank( bec benzina) )pana la matiz gen mai instabila, consum mai mare,demaraj mai lent, forma urata, fiabilitate scazuta, costuri intretinere mai mari pentru un spatiu cu putin mai mare decat tico. Intradevar Matiz= airbag, abs, servo, aer conditionat( clima bizonica :))), euro 3, injectie, iar Tico aer conditionat, servofrana si clubul tico:D.
O perioada am mers cu ambele(tico 98", matiz 08"sau 07") si in paralel cu Polo 1,4 benzina 08": Matiz consum apropiat de Polo dar mai mic un pic, Tico campion la consum cu carburatorul lui hitech pt perioada fabricatiei si multiplele sisteme mecanice si un reglaj corespunzator ( nu de fuga, Nu de consum ci in parametrii normali) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
OK my mistake.... sorrryyyyyy :???: stiu ca mai era un magazin... de la munci spre obor...parca la hd acolo...faceai la intersectie dreapta spre PTM.., morarilor... de la intersectie mergeai 2....3...sute metrii si parcare pe dreapta.... insa nu mai e ala acolo...eu pe ala il stiam... dar s-a mutat...:-s
|
Un parbriz ieftin stie careva ? :rolleyes2
|
Si eu vreau unu...offtopic...ca e pt matiz...stie careva cineva undeva cumva ieftin???
|
doua parbrize ieftine stie careva ? unu pentru mine si unu pentru TM32CIP :D
asteptam ofertele |
SALUT! ...
|
Quote:
|
langa dedeman pe valea cascadelor e o firma (nu mai tin minte numele firmei) care se ocupa cu parbrize... parbrizul de tico era undeva la 120lei si montajul vro 70 lei
|
Tank ,4 matiz don't hawe?
|
Quote:
|
au pt orice masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
|