![]() |
|
re: Club Ford Capri
pai e "vechi", acuma il vezi mai cataline? :-P :D
|
Quote:
|
Baieti azi am montat pompa de apa .. ca am fost ocupat sapt asta .. am mai si racit de ma luat dracu , si acum mai am de pus termostatul si radiator etc ,
si GATA merg si eu cu ford-ul :)) , acum , despre motor nu m-am uitat la nici o serie , nici nu stiu unde sa o gasesc ...... dar am sa ma uit maine o caut poate o gasesc eu , si va dau seriile , cred ca silencer are solutia cea mai buna , o sa vad daca pot sa fac ceva de genul , dar .... poate sparg o banca ceva ca nu sunt bani :twisted: seara buna baieti si mersi de sfaturi !!! |
1 Attachment(s)
seriile sunt deasupra pompei d benzina ...coltul blocului;)
|
1 Attachment(s)
atata k la tine john, trebuie sa arate asa(YY H) :D :arrow:
|
1 Attachment(s)
Azi mi-am vopsit masina. Sunt fericit!!!
|
azi am terminat si eu cu farurile, miam pus in farurile vechi alea cu lupa de 100w, super fain se vede pe strada.
felicitari jhon x si jhon 1 |
Quote:
flo.. ce are a face vechimea cu frumusetea..???? il stiu si eu de multa vreme.. si chiar ma gandeam sa-l iau... dar vad ca s-au inscris altii deja.. |
pai eu ziceam k a aparut demult volanul pe topic, si ma gandeam k nu l-ai vazut, de te-ai bucurat asa mult acum :-P
n-am zis k e vechi, adik ponosit sau urat, ba din contra, eu la momentul aparitiei lui eram gelos pe tot kitul, volan, schimbator, pedale :oops: |
flo... mai pun 3 mascati peste aia care te asteapta deja in covasna..!!
|
[QUOTE=cv-03-btf;1289666]FELICITARI.. trapa e manuala sau electrica.. cam care ar fi "adancimea " ei. am si eu una.. si ma tam ca o sa trebuiasca sa stau cu capul intr-o pare...]
Trapa e manuala. Nu stiu daca originala, sa after market. Se deschide in exterior si nu culiseaza. Am mai vazut pe catre genul asta de trape, de asta zic ca poate fi originala. |
salut salut oameni buni.
la voi a venit mosh gerila? |
a fost, s-a dus..si sper k nu mai apare in urmatoarele 3 luni k mi-a distrus viata automobilistik/afaceristik impreuna cu un mecanic tampit:-P :oops:
|
Re: Ford Capri MK III de vanzare!!!
Buna!
Capri MK III V6 2,3 de vanzare, stare excelenta. Info la 0745.307.510 doar pt oferte serioase! |
Re: Capri MK III poze!!!
1 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning