![]() |
|
Re: kitch tuning din bacau
Quote:
|
Re: kitch tuning din bacau
Quote:
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
anyone? :)
|
Ar fi frumos sa ne intalnim la plecarea spre Iasi si cu voi cei din Bc ...facem o coloana mare pan la destinatie....ce ziceti?
|
dap, ar fi frumos sa fie o coloana de la iesiri din bacau pana la intrare in piatra neamt :lol: pacat ca nu pot merge :(
|
pai care mere?
|
ali UMp...mergem cativa si de la onesti....poate ne intalnim cu cei din Bacau di plecam totzi....ce ziceti bacauanilor?
|
Super tare ideea,ar fi frumos,hai sa o punem si in practica..Eu unu merg...
|
Faza este ca eu sper sa-mi scot masina din service pana atunci... :((
|
noi inca nu ne-am hotarat cati merg......de plecat de aici o sa plecam cu o ora inainte sa plecati voi ac sa ne intalnim undeva prin bacau....ne anuntatzi knd plecati voi si dak merge cineva de aici o sa fim acolo...ar fi frumos zic eu mai ales ca o sa ne intalnim si cu aia din piatra,,,,
|
Onesti-u cu cei din Bacau stabiliti intalnirea ...in BAcau ....iar Piatra o sa se intalneasca cu voi in Roman ....anunt unde si cum ...si restul la telefon sambata dimineatza ...cu cei care merg...lasam numere de telefoane ...tot ce trebe...iar in Tg frumos o sa ne astepte si cei din Targu Neamt cu vreo 5 sau 6 masini ;)
Mai astept doritori :) |
alu ump.....da un pm cu nr tau de tel....al meu e 0 7 4 9 9 8 3 7 6 1
si sa lase si cineva din Bc care merge sogur la iasi un nr... |
In Roman ne vom intalni in parcarea hotelului MARIKO INN (la iesirea din Roman inainte de Petrom)de pe E 85...e foarte usor de gasit ....dar poate stie cineva despre ce vorbesc si nu o sa fie probleme...parcarea e mare ...avem loc
|
Quote:
|
:twisted: faceti treaba buna a? :D ce mult imi place cand aud .. "ne intalnim la...cu ..si cu.. si mergem in.. " :)) :lol:
asa ne adunam noi.. cand plecam la munte..sau..unde mai mergem.. impreuna.. 10 masini.. grupat.. catre o destinatie care in principiu nu conteaza.. ci conteaza drumul.. :D sper sa va simtiti bine si pe drum..si sa va distrati..nu numai aici :D abia astept sa faca si alte comunitati o intalnire.. sa putem merge ca si club.. 20 de masini.. coloana.. alea alea.. espi stie :wave: iese cu panarama:pistoles: hai,...va salut si va astept la Iasi.. repet..cei care doriti sa ramaneti peste noapte.. sa imi spuneti din timp .. sa stiu ce sa caut..ok? :peace: bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning