![]() |
Re: Diverse discutii
Merge cineva de la voi la Braila ? Masina gri cu multi cai nu e gata ?
|
Quote:
|
aia gri am inteles ca nu prea mai are cutie..........
|
ce e la braila?
|
Liniute si curse de indemanare...https://forum.4tuning.ro/showthread.p...........+bonus targul de muraturi:)))=)))))
|
unde e haleala merge si gale:lol::lol:
|
pe bune vb diseara si vedem cine mrge la braila
|
Quote:
La Braila o sa merg si eu. Taz-ule, luam iar MCV-ul? Facem niste depasiri in stilul nostru...? :lol: |
Quote:
|
Bai frate,ce imi dispar mie din posturi?BAAAAAAAAAAA,moderatorule ala care esti tu,este topic de diverse discutii,pot scrie ce vreau eu,da?
|
Tre a intrebat ce se intampla la Braila.
Tu ai raspuns "targ anual de muraturi" . Ce este cu postul ala? Ce legatura are? Acesta este motivul ptr care postul tau a fost sters. <La circ si panarama suntem in top> |
Da,frate suntem,si care e problema ta pana la urma?Tu ai datoria sa cureti dup noi ca noi facem panarma,aia e.O sa ma duc sa iti cumpar un aspirator ca nu prea te descurci cu farasu si matura.
Scriu ce vrea eu la diverse discutii,prietene. |
as merge la braila, cel putin in prima zi vad ca-s o groaza de chestii interesante si m-as baga la indemanare.
|
Quote:
|
da o sa fie din nou pe streda fro 2 lapuri:lol: sau doua ore vrei masina de cacat iati un opel sau fiat
|
Kraven - nu are voie sa stearga chiar ce vrea el :)
Dar oricum incercati si voi sa nu mai faceti chiar asa mult misto pe toate topicurile |
Bai frate,uite shantzu este un slujitor al forumului cu capul pe umeri.Deci nu mai face tu Don Homar gargara aiurea si nici tu TNG-ule ca suntem pe topicul Diverse Discutii,nu suntem pe diverse poze,sex banal sau mai stiu eu ce altceva.Drept urmare nu mai sterge tu posturile mele.
|
Quote:
haules-baules........:lol: |
loooooooooooooooooooooooooooooooool...... asta suna a revolta!!!
|
cred......horia,closca si crisan..............:)):)):)):))
|
@Cobra
Pai da ma, sunteti pe topicul "diverse" , dar nici circ si panarama sa fie, mistouri si alte cele. Consider ca am fost destul de tolerant cu totul pana acum... Incearca sa vezi si din cealalta "parte" ;) |
Final de sezon
.. frigul s-a lasat si al2-lea sezon tot Opelul la dominat!! .. AGAin!
|
un amarat de opel fara directie.......bv lui...dar si hel-u a dat un opel cu slikuri ,un 3,5 si un 2,5 in apele lui........
hai luati-o sus cu opelu.......:))) astia cu opelu sint de la an la an mai usoare...mai vine un inghet mai pica tabla de pe ele.....:lol::lol: |
dupa posibilitati mai jakale .. dupa posibilitati!!! :) mai anemice , mai fara directie sau planetare..dar ce sai faci... dupa posibilitati!
|
intrebare cat se poate de serioasa... opelul ..cel mai rau dintre ele... merge cu 4x4 sau nu?
se duce la braila? si daca e disponibil...(daca nu e ud pe jos) sa se intalneasca cu lumea? adica incepand de saptamana viitoare daca e in stare optima de iesit. exista un fwd care vrea sa-l cunoasca. |
deocamdata nu se stie bogdane!! ramane de vazut
|
Pt ce-i din NSL .....uitati ce sa intamplat la Bucuresti:???::???:.....https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/96790-poate.html
|
:lol::lol:asta cu vrei masina de cacat o fumam de mult bai drroopy si este vb de opel strict opel.:lol::lol::lol:
|
pai cum zicetzi voi daca opelul e de C*** de ce trece primu` akolo la 4sute!
|
gata ma opelu e tare .plm o luam ca copii mici....
mai ales a lui basu "shi cind ii dau a 2 -a imi sare casetofonul din bord......:)):)) masina lui trage bine si cu asta basta.....bravo lui......... la 400 de euro trece primu?.....sau coco?...:):)):lol: |
ce va mai agitati atata????si-o mai ia si bmw-ul asta ce naiba...si-o mai ia si opelul....de
dar una peste alta...la clasa in care e opelul nu are concurenta decit clase mai mari ce dracu!motoare cu cel putin un sfert mai mari...autoblocante...cai mai multi...asa ca...ciocul mic!! la 2000cmc nu prea e bmw pe la ploiesti sa faca ceva...decit sit-ul! deci nu va mai umflati atata! :)) |
Quote:
nu iti da nimeni premiu de fidelitate! :lol: |
drupescu cred ca a mancat pufarine si a mai baut si apa...deci s-au umflat in el.:))
gata.....suspendam....bossul ne cheama la el ....la ora 4...:)) |
lume noua...salveee :!::!::!::!:
|
In curand o sa se ridice si 2.5 urile se face complot cu jakalu :D
|
:))):)):))
|
Ntz ntz ntz ....ce liniste maaaah.Cioc de opel nu s-aude.Dar fiti atenti ca astea sunt ca pasarica aia ..feon-ix renasc din propria rugina. Watch out fou dogs...:))
|
jakkal style !:lol::lol::lol:
|
una peste alta si doua peste mine.:))..ma bate gandul sa pun un 3,5 pe urs.......
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning