![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
*Gabi - prima masina ... curata frumusik .... la a doua vezi k ai usa ridicata transparenta ...
*Reme - se vad multe urme pe spoiler ... |
gabi : carbonu e cam nashpa
|
2 Attachment(s)
|
e toata blurry ... se vd unde ai pus noul spoiler
|
Si cum sa o mai "ascut" :?: (sunt incepator:-) )
|
2 Attachment(s)
hooooondaaaaaaaaa....
|
*Nubyan - jante blurry ... la fel si evacuaea laterala ... ai vopsit aerisirile micute dp prag ... culoarea e ireala ... spoileru de calitate prosta + selectii strambe ...
*Raresh - ai grija cand cobori masina sa refaci backgroundu ... frumusica ... bafta in continuare ... |
2 Attachment(s)
e cam de ras nu? nu stiu! mie unu imi place cum a iesit!
|
*Reme - singuru lucru care mi se pare de ras sunt insemnele chinezesti de pe luneta ...in rest binisor ....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am mai revizuit putin Leonu!
|
*Nubyan - lucreaza un pic mai cu atentie la imbinari si tobele alea parca cad din caroserie ;) si poza e un pic pixelata cel putin asa e la mine
|
pun si eu o masina...de fapt doar lateralul...comentati cat mai in sange.....
https://img155.imageshack.us/img155/7...fa8crk9.th.jpg https://img182.imageshack.us/img182/5...copyru0.th.jpg |
pufy : umbra de sub masina nu prea e reala , in rest e bine nu vad greseli bv ;) P.S urasc alfa romeo :D
|
un comentariu prajit aici din partea mea pt pufy: cele doua frumuseti arata bine si original si chop, dar umbra la chop cam lasa de dorit si se cam vede ca a avut alt decor, poate era mai bine sa il lasi pe ala! in rest e bine lucrat curat in general. Nu prea ai ce tuna la asa ceva dar merge o aerisire sau ceva de genu cum ai facut tu! ;) e misto!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning