![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
ne bucuram ca esti bine. stiu pe cineva pe care l-ar interesa oferta ta de dezmembrare, insa nu stiu ce mai ai intreg pe partea din fata. cu siguranta o sa te contacteze zilele astea.
|
5 Attachment(s)
rip 88 BAU:cry::cry::cry:
|
io fiind ala din fatza ta cel cu seria 5 cu MRG la numar nu cu pisicuta ....spune-mi si mie ce viteza aveai tu ca mie nu imi merge kilometraju....oricum eram in a treia aproape de limitare....destul de mult
|
faceati curse ce naiba faceati? erati pe undeva la 120-130. de ce iai taiat fata? ca omu asa zice. oricum nasol. masina arata in ultimu hal , pacat de ea ca era frumos lucrata. bine ca nu ai patit nimic
|
Quote:
|
ah , scuze de gresela. ala a fugit , ce a facut?
|
da ala a fugit ...era sa se suie pe mine ca eu am franat destul de brusc cand am vazut
|
dar unde s`a intamplat asta ? ca din poze nu imi pare nimic cunoscut ...
|
felicitari...poate asa inveti si tu sa conduci,sa nu te mai crezi regele soselelor...nu este prima data cand te vad k mergi ca nebunu prin oras...lasa-ti basinile acasa inainte de a iesii cu masina prin oras.astea sunt scuze,c ti-a taiat ala calea...daca mergeai regulamentar nu se mai intampla ce sa intamplat ;)
|
ce sa le faci ! in ziua de azi orice pustan este si pilot ! numai ca si pilotajul asta nu-l poate stapani oricine ! bine ca nu a patit nimic !
|
Bine ca n-ai mierlito...oricum, la cum arata masina...aveai viteza regulamentara (pt autostrada) :)....CASCO ceva ? sau paguba la buzunar ?
|
Ce vorbesti frate cum arata masina ... in locu tau ma dadeam jos din masina si alergam direct la Biserica sa aprind lumanari.
|
B Boy atat te duce capu sa spui ? esti tu vreun mare zmeu... mentalitatea specifica romanilor , bucurati-va ca nu a patit nimic , voi in locul lui... ? vorbiti prea mult si prea prost unii dintre voi
|
Quote:
la ERY : pai casco nevoie...ca e din 97` masina ...deci....rca :)) viteza chiar nu stiu care era... alta acum...pun la punct lancia thema 2.0 turbo :D la Adi :> : pai imediat dupa impact am coborat din masina si nu imi venea sa cred k nu am nimic.... si bine ca nu a fost nimeni ranit.... la AEV : pe ferdinand ma...ma duceam spre casa... imediat dupa intersectia cu atelierelor...langa politie ...au venit baietii perpedes... |
88 BAU bine ca ai iesit intreg din ce a mai ramas din masina,:yikes: restul nu mai conteaza, vei face alta masina. Important e sa ai grija pe viitor. Teoretic ala care ti-a taiat fata ar fi trebuit sa opreasca daaaar traim in romania :shock: bine ca ai avut centura pusa, te felicit pentru asta.
Erai singur in masina ? Bine ca ai scapat intreg din asta, cineva sus acolo vrea sa ramai aici. Bafta, s-auzim de bine.. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning