Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

j.v.l 04-02-09 01:46

Re: Constanta - Accidente

ne bucuram ca esti bine. stiu pe cineva pe care l-ar interesa oferta ta de dezmembrare, insa nu stiu ce mai ai intreg pe partea din fata. cu siguranta o sa te contacteze zilele astea.

alex55 04-02-09 01:46

5 Attachment(s)
rip 88 BAU:cry::cry::cry:

Cosmin1 04-02-09 02:22

io fiind ala din fatza ta cel cu seria 5 cu MRG la numar nu cu pisicuta ....spune-mi si mie ce viteza aveai tu ca mie nu imi merge kilometraju....oricum eram in a treia aproape de limitare....destul de mult

DarkJEDI 04-02-09 02:30

faceati curse ce naiba faceati? erati pe undeva la 120-130. de ce iai taiat fata? ca omu asa zice. oricum nasol. masina arata in ultimu hal , pacat de ea ca era frumos lucrata. bine ca nu ai patit nimic

Cosmin1 04-02-09 02:35

Quote:

Originally Posted by DarkJEDI (Post 2035486)
faceati curse ce naiba faceati? erati pe undeva la 120-130. de ce iai taiat fata? ca omu asa zice. oricum nasol. masina arata in ultimu hal , pacat de ea ca era frumos lucrata. bine ca nu ai patit nimic

am specificat ....nu eu eu eram in fata lor mult si l-am vazut in oglinda cum se invartea.....eu eram cu un seria 5 ...ala cu pisicutza ia taiat fata cred...eu lam vazut doar cum sa invartit dupa accident

DarkJEDI 04-02-09 03:34

ah , scuze de gresela. ala a fugit , ce a facut?

Cosmin1 04-02-09 03:39

da ala a fugit ...era sa se suie pe mine ca eu am franat destul de brusc cand am vazut

B 52 AEV 04-02-09 05:42

dar unde s`a intamplat asta ? ca din poze nu imi pare nimic cunoscut ...

B_Boy 04-02-09 08:19

felicitari...poate asa inveti si tu sa conduci,sa nu te mai crezi regele soselelor...nu este prima data cand te vad k mergi ca nebunu prin oras...lasa-ti basinile acasa inainte de a iesii cu masina prin oras.astea sunt scuze,c ti-a taiat ala calea...daca mergeai regulamentar nu se mai intampla ce sa intamplat ;)

Gti_Turbo 04-02-09 08:28

ce sa le faci ! in ziua de azi orice pustan este si pilot ! numai ca si pilotajul asta nu-l poate stapani oricine ! bine ca nu a patit nimic !

ERY 04-02-09 08:53

Bine ca n-ai mierlito...oricum, la cum arata masina...aveai viteza regulamentara (pt autostrada) :)....CASCO ceva ? sau paguba la buzunar ?

YZF-PWR 04-02-09 09:18

Ce vorbesti frate cum arata masina ... in locu tau ma dadeam jos din masina si alergam direct la Biserica sa aprind lumanari.

denver 04-02-09 10:05

B Boy atat te duce capu sa spui ? esti tu vreun mare zmeu... mentalitatea specifica romanilor , bucurati-va ca nu a patit nimic , voi in locul lui... ? vorbiti prea mult si prea prost unii dintre voi

CT 88 BAU 04-02-09 10:06

Quote:

Originally Posted by B_Boy (Post 2035701)
felicitari...poate asa inveti si tu sa conduci,sa nu te mai crezi regele soselelor...nu este prima data cand te vad k mergi ca nebunu prin oras...lasa-ti basinile acasa inainte de a iesii cu masina prin oras.astea sunt scuze,c ti-a taiat ala calea...daca mergeai regulamentar nu se mai intampla ce sa intamplat ;)

uite ca inca ma cred desii nu sunt ;) crezi k mi-a taiat ala fata bine...nu iar bine nu ma intereseaza parerea ta...important e ca nu am patit nimic si ma p*s pe ea de masina...tabla da-o dracu la gunoi cu ea , alta...

la ERY : pai casco nevoie...ca e din 97` masina ...deci....rca :)) viteza chiar nu stiu care era...
alta acum...pun la punct lancia thema 2.0 turbo :D

la Adi :> : pai imediat dupa impact am coborat din masina si nu imi venea sa cred k nu am nimic.... si bine ca nu a fost nimeni ranit....

la AEV : pe ferdinand ma...ma duceam spre casa... imediat dupa intersectia cu atelierelor...langa politie ...au venit baietii perpedes...

semjke 04-02-09 10:53

88 BAU bine ca ai iesit intreg din ce a mai ramas din masina,:yikes: restul nu mai conteaza, vei face alta masina. Important e sa ai grija pe viitor. Teoretic ala care ti-a taiat fata ar fi trebuit sa opreasca daaaar traim in romania :shock: bine ca ai avut centura pusa, te felicit pentru asta.
Erai singur in masina ? Bine ca ai scapat intreg din asta, cineva sus acolo vrea sa ramai aici. Bafta, s-auzim de bine..

All times are GMT +2. The time now is 02:55.

- Copyright 2026 4Tuning