![]() |
|
Re: Club CIELO
2 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
poze de la intalnire!
|
Cielo PTI` ala chiar imi place cum arata :woowoo: , nu ca celelante nu ar fi frumoase 8) toate sunt misto .... bine baieti bv voua ptr intalnire :-P
|
ce sa zic felicitari ca ne-am strans atatia.....multumiri lui manele si lu korb....ca au ajuns....rusine lui Geo_zga.....ca nu a ajuns...e a2a oara cand ne amageste si nu apare....
|
bine ca nu mi-ai facut pozaa la a mea ca era neagra:-P
poze putine ca sa terminat filmu:twisted: sper sa ii mai vad pe baieti ca au super masinile :lol: |
Quote:
|
dupa cum se observa in stinga sub poza unde scrie age a mai aparut un anisor acum sunt 17 mai e un an si gata intru pe strazi si cu ocazia zilei de nastere am primit cadou o cotiera de espero pe care urmeaza sa o montez iar poze dupa montaj
|
Imi puteti spune si mie PTI-ul ce jante are,adica pe ce dimensiune sunt?
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut baieti ! As vrea sa va intreb dak se pot intari amortizoarele . Problema e urmatoarea la denivelari troncane . Am fost cu ea in service si mi-au zis ca sunt amortizoarele . Se mai poate face ceva sau trebuie schimbate ? Daca trebuie schimbate de care sa-mi pun ? Gaz , ulei sau mixte . Si ce firma. Ms.
|
2 Attachment(s)
VAND SUBWOOFER MAGNAT 300RMS-200RON
|
baieti unde gasesc si eu chedere bune?
|
Sfatul unui prieten... dezmembrari ;) Eu am renuntat sa iau din magazin, am mai luat unul de la cineva, nou, si tot asa e, praf :lol:
|
merci mult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning