![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
4 Attachment(s)
Vine un Audi S8 v10 motor 5,2 si de la cluj...o masina superba din punctul meu de vedere
|
Fratilor, ce-i cu atatea SLR-uri???
Sunt la promotie? Buy one get one free??? :lol: Tare...ce sa mai... ;) |
ieri...m am interesat pt un carrera gt pt un pr....nu s mai fabrica...din 2005..s au vandut deja toate..mai gasesti second hand 2004 2005 350000 euro minim..oricum este cea mai tare masina...in cateva sapt plec cu el dupa masina...mai sunt la 0 km din 2004 400000 euro..am inteles k o s ajunga si la 600000 700000 euro in cativa ani una!
|
nu cred sa mai existe la 0 km .....greu de crezut si mai ales din 2004 ...a trecut 3 ani de atunci ...in fine
plini de combinatii prietenii astia ai tai .... vreau sa te intreb tipu cu care pleci ce varsta are de vrea si are atatia bani pt o masina ....roman ? tu esti tanar ? cat ai si tu b_gt ? |
Zici ca esti de la securitate, lasa omu in pace, bv lui ca are atatia bani si bv lui ca vrea sa mai impodobeasca peisaju cu inca un carrera gt ....
|
vezi sa nu ^^ chiar credeti ca tot ce zboara se mananca? :lol:
|
haha...tipul a avut si un ferrari....are 30 si ceva d ani...iar el era innebunit dupa slr..si eu l am convins k e mai buna alegerea cu carrera gt..mai ales k il stie p tipul care are si el carrera gt..
|
Quote:
offffff doare, dar asta este adevarul,.... asta este. |
tare mare dreptate a mai avut sil4tuning... asta e...unii isi cumpara carrera gt, altii se uita urat la caseritza de la benzinarie ca ii taxeaza de 2 milioane pe un plin...
|
Cel mai mare talent al romanului este sa se planga.. sa fie o victima. In acest topic este strict vb de masini tari vazute la noi ,va rog nu-l stricati...
Cer scuze pt off topic. |
Quote:
|
cu ce ocazie masina lu gusu la tine in showroom ? :)
|
5 Attachment(s)
stifturi :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un Bentley Continental prin Bucuresti, masina i apartine lui Lili Sandu:D
|