![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Merci baietii, deseara sunteti invitati la brezoi la chef ;) Dati un mesaj, un call ceva care puteti veni. Va astept!
:drunk: |
La Multi Ani Cipi !! Sa ai parte de tot ce iti doresti, sanatate si fericire ! :)
|
Quote:
|
e te miscai ca melcu cu masina. te duceai spre interex
|
la multi ani cipi
|
la multi ani si din partea mea... sa ai parte de cat mai multi km fara probleme , multa benzina .. sanatate si fericire :))
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
La multi ani gigele.... sa ne traiesti, si sa ma cauti ...ca tu esti singura mea competitie...:))
|
aahahahahaha clar aici ai recunoscut ca te-am facut atunci cand am mers spre ostroveni :P NECASTIGATORULE
|
bwahahahahahaha, da....cand eu aveam masina in fata si tu aveai liber... mda... si cat e scoru` totusi?? asa ca fapt divers : NECASTIGATORULE:lol:
|
sincer, tu erai langa mine ca altfel nu ne`am fi putut da, oricum , m`am jucat cu tine, a fost asa unpika a 1-a si a 2-a, daca dadeam a 3-a te intorceam in loc:D
|
|
EU ~ DannyKiD :lol:
imi anunt prezenta la acest tuning show autumn deoarece: pe 26 oct e ziua de nastere...,, iar 2....am unde sa stau in bucuresti ..sa prind aman2 zilele :P |
Cipi, sambata plecam la Bucuresti a ne intlnim cu membrii MR, e parastasu lu Micutzu si cu ocazia asta infiintam si clubul. La 9 dimineatza tre sa fim in Piata Victoriei, poti sa vii?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning