![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
wow. Asta mai trebuia. Tot orasul e o mare aglomeratie de sensuri unice si giratorii. Super. Pana la urma o sa trebuiasca sa ne luam elicoptere, ca sa putem fluidiza si mai bine traficul
|
Deja este un singur sens pe Petru Rares! Atentie !!!!
|
Quote:
mai bine mergi pe jos;) ca's multe fire de troleu si altele(telefon internet etc.) |
Quote:
|
Quote:
faza tare ce am patit eu... statea unu la semafor si avea rosu si el si eu... si il claxonez..si zic haide wa ca`i rosu ... si am trecut =)))))) sa mai mentionez ca tocmai depasisem masina de politie?:)))) |
vand dacia nova (nt 12 nay) fab 2000 este pe injectie acte la zi pret 35 mil neg
|
Quote:
|
De ce ziceti ca sensurile unice vor aglomera orasul ? Argumentati :) Eu zic ca vor fluidiza traficul. Lucrez ca sofer la o firma din oras si mergand zilnic cu masina in oras ... vad cam care e situatia. Va rog sa iesiti la o 'plimbare' dimineata intre 7.30 si 8 ... dupaamiaza intre 12 si 1 si seara intre 16.30 - 17 si sa vad atunci ce parere o sa aveti despre 'fluidizarea' traficului :D
|
Quote:
|
ah, si cum stau la panda baietii:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sau sa mai mearga si pe jos pentru ca distanta la care faceti referire este extrem de mica si oricum ai ajunge mai repede pe jos decat motorizat...
|
Quote:
sa vezi azi dimineata pe Petru Rares(scuzati cacofonia) cum era:-)...mai bine se circula inainte cand nu era sens unic...iar in spate la Ceahlaul unde e sensul giratoriu la fel o aglomeratie...:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning