Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

otzy_007 31-10-09 07:54

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

wow. Asta mai trebuia. Tot orasul e o mare aglomeratie de sensuri unice si giratorii. Super. Pana la urma o sa trebuiasca sa ne luam elicoptere, ca sa putem fluidiza si mai bine traficul

Ali_ump 31-10-09 09:22

Deja este un singur sens pe Petru Rares! Atentie !!!!

FLAME 31-10-09 10:00

Quote:

Originally Posted by otzy_007 (Post 2766576)
wow. Asta mai trebuia. Tot orasul e o mare aglomeratie de sensuri unice si giratorii. Super. Pana la urma o sa trebuiasca sa ne luam elicoptere, ca sa putem fluidiza si mai bine traficul

mai bine mergi pe jos;) ca's multe fire de troleu si altele(telefon internet etc.)

Teo MTM 31-10-09 13:27

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2766745)
Deja este un singur sens pe Petru Rares! Atentie !!!!

De aseară este un singur sens ! Ochii pe indicatoare că vānează permise la greu băieţii buni !

buddy_lexx 31-10-09 19:28

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2766191)
Nu stiam de ce imi faceau flash-uri baietii de pe Dacia, nu stiam de noul sens, insa am inteles ca de abia de sambata se pune-n vigoare, asa ca astept sa-si ceara fiecare conducator auto , scuze pentru flash-urile date. :lol:

da... erau fanii tai wa valex..te salutau :)))))

faza tare ce am patit eu... statea unu la semafor si avea rosu si el si eu... si il claxonez..si zic haide wa ca`i rosu ... si am trecut =))))))
sa mai mentionez ca tocmai depasisem masina de politie?:))))

calibrafacebmw 31-10-09 20:27

vand dacia nova (nt 12 nay) fab 2000 este pe injectie acte la zi pret 35 mil neg

stefan_88 31-10-09 21:13

Quote:

Originally Posted by calibrafacebmw (Post 2768267)
vand dacia nova (nt 12 nay) fab 2000 este pe injectie acte la zi pret 35 mil neg

Pentru a vinde /cumpara ceva fa-ti un topic aici :arrow: https://forum.4tuning.ro/348-zona-com...i-talcioc.html

Scarto 31-10-09 21:20

De ce ziceti ca sensurile unice vor aglomera orasul ? Argumentati :) Eu zic ca vor fluidiza traficul. Lucrez ca sofer la o firma din oras si mergand zilnic cu masina in oras ... vad cam care e situatia. Va rog sa iesiti la o 'plimbare' dimineata intre 7.30 si 8 ... dupaamiaza intre 12 si 1 si seara intre 16.30 - 17 si sa vad atunci ce parere o sa aveti despre 'fluidizarea' traficului :D

Jok3r K10 31-10-09 21:37

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 2768396)
De ce ziceti ca sensurile unice vor aglomera orasul ? Argumentati :) Eu zic ca vor fluidiza traficul. Lucrez ca sofer la o firma din oras si mergand zilnic cu masina in oras ... vad cam care e situatia. Va rog sa iesiti la o 'plimbare' dimineata intre 7.30 si 8 ... dupaamiaza intre 12 si 1 si seara intre 16.30 - 17 si sa vad atunci ce parere o sa aveti despre 'fluidizarea' traficului :D

E foarte bine cu sensurile unice ....dimineata de la Orion pina la Hotelul Ceahlau puteai face si cate 20 de minute....

RyaN- 31-10-09 22:11

ah, si cum stau la panda baietii:lol:

VaLeX 31-10-09 23:06

Quote:

Probabil ca fluidizeaza traficul, dar te gandesti putin la cei care stau pe DACIA ? Spre ex , ca sa te duci pana la Unic (care e la cateva sute de metri) , trebui sa inconjori jumate de oras, pe la Kaufland ...ajungi pe noul sens unic, faci sensul giratoriu, apoi mai faci un sens giratoriu si ai ajuns. Cam 2-3 Km. Bine, ca sa ajungi din nou pe Dacia , e mai usor. O sa le fie greu celor care stau pe Dacia (Pod, te compatimesc). Si nu ma refer doar ca sa mergi la Unic, am dat un exemplu, ca sa iesi spre centru (parc, spre muzeu ...etc) trebuie sa faci ocol. Trebuie sa ne obisnuim, asta e.

buddy_lexx 01-11-09 00:56

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2768644)
Probabil ca fluidizeaza traficul, dar te gandesti putin la cei care stau pe DACIA ? Spre ex , ca sa te duci pana la Unic (care e la cateva sute de metri) , trebui sa inconjori jumate de oras, pe la Kaufland ...ajungi pe noul sens unic, faci sensul giratoriu, apoi mai faci un sens giratoriu si ai ajuns. Cam 2-3 Km. Bine, ca sa ajungi din nou pe Dacia , e mai usor. O sa le fie greu celor care stau pe Dacia (Pod, te compatimesc). Si nu ma refer doar ca sa mergi la Unic, am dat un exemplu, ca sa iesi spre centru (parc, spre muzeu ...etc) trebuie sa faci ocol. Trebuie sa ne obisnuim, asta e.

este o solutie la toata treaba asta ma... sa mearga cu spatele =)))))

ThunderRa 01-11-09 08:28

Sau sa mai mearga si pe jos pentru ca distanta la care faceti referire este extrem de mica si oricum ai ajunge mai repede pe jos decat motorizat...

FLAME 02-11-09 09:22

Quote:

sa vezi azi dimineata pe Petru Rares(scuzati cacofonia) cum era:-)...mai bine se circula inainte cand nu era sens unic...iar in spate la Ceahlaul unde e sensul giratoriu la fel o aglomeratie...:rolleyes2

sony_cristi 02-11-09 14:52

Quote:

ai mare dreptate :D e mult mai bine asa:D

All times are GMT +2. The time now is 07:30.

- Copyright 2026 4Tuning