Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

CrazyEyes 15-09-09 21:02

Re: Street Legal Racing - Redline

iti dau un sfat pentru o grafica mai buna, intra in Options - Video Options si dezactiveaza ESL Shader ;) mie nu-mi plac genul asta de masini :) Old-Cars-Fan :X

nokia3250 15-09-09 21:04

ok ... thx mane o sa vin si cu Old School Dar nu astazi ... poate maine sau in cursul saptamani viitoare am o supra Mk3 :D

big_ballz 15-09-09 22:18

10 Attachment(s)
ce ziceti de masinutele mele?..comentarii ceva?

Mikidude 16-09-09 09:40

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2642750)
Salut la toata lumea, sunt nou ca "user" dar vechi ca cititor al acestui forum.
Ma numesc Alex si voi incerca sa ajut comunitatea SLRR.
Momentan jocul il am cam de la zero, deoarece am instalat prea multe apoi mi-a crapat :| dar o sa postez cele doua masini pe care le-am facut azi :)
Sper sa va placa :)
Prima masina este un Vw MK2, iar a doua este un Nissan 350Z.

BUN VENIT! Frumoase aman 2 da eu as zice sa dai 1 pik rezolutia mai buna, in rest succes in continuare !
# Si tu nokia la fel rezolutia mai buna !
# Si big_ballz bv, arata destul de bine :rolleyes2

CrazyEyes 16-09-09 09:49

buna treaba bigballs, imi place JEEP-ul dar sunt cam simple masinile...in afara de jenti si stopuri la Jeep si BMW e96 nu ai prea modificat, fa un tuning complet, schimba masina raduical :X..la Vw Golf III mie mi se pare foarte aiurea capota aceea cu "nari" :)) ... good job! ;)

CrazyEyes 16-09-09 11:22

3 Attachment(s)
Dupa cum spuneam in primul meu articol, am luat-o cu jocul de la inceput din cauza unor erori.
Mi-am re-instalat ENB Series si am ajustat din nou placa video cu jocul pentru a scoate PrintScreenuri mai calitative.
Poze cu Vw Golf MK2, stiu ca l-am mai postat inca o data, dar acum calitatea e mai buna :)

jurec@d!xxl 16-09-09 13:33

frade(big_ballz) uh chear nu sti sa faci o poza in paint:P:D:twisted:twisted:

nokia3250 16-09-09 14:25

eu am rezolutia pe 1024x780 parca dar pozele sunt pe 860 alea pe kare le-am posta k akum mi-am schimbat si rezolutie si tot o sa revin k un set de poze mai tarziu ceva nou :-?? tari masinile tale big_ballz dar totsui la JEEP trebuia sa pui o poza cu sistemul audio :)

CrazyEyes 16-09-09 14:43

4 Attachment(s)
Am terminat in sfarsit un Mitsubishi Lancer EVO VIII WRC.

Mai postati si voi masini tunate...
[ RallyArt ] :

Maryus_x90 16-09-09 16:28

vad ca mikidude tine forumu...ma bucur sa vad asta...si app daca nu am net nu inseamna ca numai lucrez la dacie:P.....succes baieti in continuare..ati vazut ca va descurcati si fara mn:P....bafta all....

jurec@d!xxl 16-09-09 17:39

3 Attachment(s)
ia uitatzi sh BMW-u meu:oops:

Mikidude 16-09-09 19:13

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2644938)
vad ca mikidude tine forumu...ma bucur sa vad asta...si app daca nu am net nu inseamna ca numai lucrez la dacie:P.....succes baieti in continuare..ati vazut ca va descurcati si fara mn:P....bafta all....

whaaa Maryus is a live :lol:

Da Maryus fac tot posibilu :) Nu am mai facut nimic momentan am avut cva treaba (sti tu cu carnetu) a si app am luat sala cu 24 :oops:

# CrazyEyes Reusita masina reusite pozele :!: Dar daca mai folosesti PJ` de la alti scrie si de cne sunt facute, nu`i frumos asa !

big_ballz 16-09-09 20:09

@CrazyEyes- Am pus capota la golf asa pt k iese motorul prin capota..si se vede urat..sa schimb masina radical ce inseamna?..BMW e96 cred k te-ai refrit la pisicuta..si e complet modificata de la cauciuce pana la stopuri si faruri cu pleopae..iar la JEEP..doar nu era sa`i pun bari d`alea joase si sa-l mai si cobor..aia e tiganie[din punctul meu de vedere]
@jurec@d!xxl-Habar nu am ce ai vrut sa zici cu faza cu paintul..lamureste-ma..

jurec@d!xxl 16-09-09 20:56

pai uitate cu sa vede partea de jos (aia neagra) eu cred ca arata poza mai bn fara ea dar fiecare cu gustul lui:twisted:

big_ballz 16-09-09 21:01

Quote:

Originally Posted by jurec@d!xxl (Post 2645700)
pai uitate cu sa vede partea de jos (aia neagra) eu cred ca arata poza mai bn fara ea dar fiecare cu gustul lui:twisted:

pai incerc sa acopar alea..sa arate gen wallpaper..ce stii tu:lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:44.

- Copyright 2026 4Tuning