![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
iti dau un sfat pentru o grafica mai buna, intra in Options - Video Options si dezactiveaza ESL Shader ;) mie nu-mi plac genul asta de masini :) Old-Cars-Fan :X
|
ok ... thx mane o sa vin si cu Old School Dar nu astazi ... poate maine sau in cursul saptamani viitoare am o supra Mk3 :D
|
10 Attachment(s)
ce ziceti de masinutele mele?..comentarii ceva?
|
Quote:
# Si tu nokia la fel rezolutia mai buna ! # Si big_ballz bv, arata destul de bine :rolleyes2 |
buna treaba bigballs, imi place JEEP-ul dar sunt cam simple masinile...in afara de jenti si stopuri la Jeep si BMW e96 nu ai prea modificat, fa un tuning complet, schimba masina raduical :X..la Vw Golf III mie mi se pare foarte aiurea capota aceea cu "nari" :)) ... good job! ;)
|
3 Attachment(s)
Dupa cum spuneam in primul meu articol, am luat-o cu jocul de la inceput din cauza unor erori.
Mi-am re-instalat ENB Series si am ajustat din nou placa video cu jocul pentru a scoate PrintScreenuri mai calitative. Poze cu Vw Golf MK2, stiu ca l-am mai postat inca o data, dar acum calitatea e mai buna :) |
frade(big_ballz) uh chear nu sti sa faci o poza in paint:P:D:twisted:twisted:
|
eu am rezolutia pe 1024x780 parca dar pozele sunt pe 860 alea pe kare le-am posta k akum mi-am schimbat si rezolutie si tot o sa revin k un set de poze mai tarziu ceva nou :-?? tari masinile tale big_ballz dar totsui la JEEP trebuia sa pui o poza cu sistemul audio :)
|
4 Attachment(s)
Am terminat in sfarsit un Mitsubishi Lancer EVO VIII WRC.
Mai postati si voi masini tunate... [ RallyArt ] : |
vad ca mikidude tine forumu...ma bucur sa vad asta...si app daca nu am net nu inseamna ca numai lucrez la dacie:P.....succes baieti in continuare..ati vazut ca va descurcati si fara mn:P....bafta all....
|
3 Attachment(s)
ia uitatzi sh BMW-u meu:oops:
|
Quote:
Da Maryus fac tot posibilu :) Nu am mai facut nimic momentan am avut cva treaba (sti tu cu carnetu) a si app am luat sala cu 24 :oops: # CrazyEyes Reusita masina reusite pozele :!: Dar daca mai folosesti PJ` de la alti scrie si de cne sunt facute, nu`i frumos asa ! |
@CrazyEyes- Am pus capota la golf asa pt k iese motorul prin capota..si se vede urat..sa schimb masina radical ce inseamna?..BMW e96 cred k te-ai refrit la pisicuta..si e complet modificata de la cauciuce pana la stopuri si faruri cu pleopae..iar la JEEP..doar nu era sa`i pun bari d`alea joase si sa-l mai si cobor..aia e tiganie[din punctul meu de vedere]
@jurec@d!xxl-Habar nu am ce ai vrut sa zici cu faza cu paintul..lamureste-ma.. |
pai uitate cu sa vede partea de jos (aia neagra) eu cred ca arata poza mai bn fara ea dar fiecare cu gustul lui:twisted:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning