Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

dan_kamikaze 05-01-08 21:12

re: Club Ford Capri

o bucurie pt unii:-) pt mine trist:cry: :cry: dar asta e..... vand mk 1....poze in urma k el...este original in afara de cateva piese...plus alte piese..cateva lazi..si 2motoare v4 de 1,3 +cutii viteze ,etc

florin_cars 05-01-08 23:48

pret URGENT d vanzare :-P

florin_cars 05-01-08 23:49

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 1266357)
suna bine florine , dar trebuie sa strang niste banuti .. si o sa mai dureze ceva ca abia am cumparat masina :) ,tre sa merg sa fac acte si mai are si motorul schimbat .... am citit pe aici ca nu e pb daca nu e aceiasi serie in talon ca nu te cauta nimeni , dar daca fac actele nu se face identificarea masinii ? dati-mi niste informatii .. ca nu am cumparat prea multe masini la viata mea .
Florine , pompa aia de apa mai misca ? :-P

q pompa ai rezolvat-o, dar cu motorul nu merge..trebuie sa-l omologhezi ce-l din masina, pt k DA, la identificare trebuie sa corespunda seria caroserie SI motor :wink: ce motor are in acte? si ce cod are 2.3-le din masina? YYH sper..k altfel nu prea e bun :(
strange banu' si arunca-l incoa'...k noi pe aici mai vrem Consul/Granny MK I ..:lol:

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 1266360)
la ce pret e coupe-ul ....... sunteti chiar nebuni .. asi fi vrut sa va am in Iasi ,

2.300Eu neg, vezi detalii in semnatura mea :wink:

JohnXX 06-01-08 08:42

florine , hai serios e atat de nasol cu motorul ? , ce anume trebuie sa fac sa pot folosi motorul asta , ca acte pe motor nu am ...... dar el e pe masina si merg cu ea . se poate totusi sa fac ceva sa-l pot trece in acte ?

codrin44 06-01-08 11:01

stergi seria de pe el si o pansonezi pe aia din carte.. daca e tot de V6

florin_cars 06-01-08 16:29

mdah..asta tot tinichigiul meu face...desi eu ink n-am vazut o asemenea operatiune, totusi am un 2.0 V6 in garaj, de pe fosta mea Granada MK I, deci dk ajungi pe aici se poate incerca o schimbare de serii(tinichigiul mi-a zis k el taie seriile le inverseaza, lipeste la loc, slefuit si gata)

pai mai John u nu mi-ai zis ce serie are mot din acte si cel de pe masina..deci nush d c e grav...ar putea, dar depinde de ce ai u..deci scuipa tot, nu t speria asa rpd :wink:

codrin44 06-01-08 19:07

da seria e pe bloc si blocul de fonta.... se poate suda?

florin_cars 06-01-08 20:36

nush..dar nu sudeaza, taie cu flexul fleica cu seria si lipeste cu poxipol alta bucata de pe alt motor, cred k a mai facut din moment ce stie tot procedeul.

silencer 06-01-08 21:17

deci florin si-a uns toti prietenii mecanici in astea 2 pagini. cum naiba sa sudezi sau sa lipesti sau sa umblii oricum la serii cand mi-a zis radu(silencerpower) ca el cand a facut actele si au vazut aia cu ce masina e acolo au sarit direct la serii si tot si plus daca e ceva, orice dubios au toate metodele de testare nedistructiva prin care vad daca ai seria taiata si lipita deci las-o balta cu umblatu la serii ca nu e frumos la puscarie. daca vrei sa pastrezi motorul ala mergi la un dezmembrari si vb cu patronu sa iti dea o foaie cum ca ai cumparat motorul de la el si mergi la un service autorizat RAR si vb cu patronu sa iti dea o foaie ca ai pus motorul la ei si mergi la RAR si omologheaza-l. toate astea o sa implice spagi asa ca pregateste-te. daca motoru ala nu e formidabil ia-ti un 2.8 sau un 2.9i si cand faci omologarea stii o treaba. si florine nu-l mai speria cu YYH e singuru bun si altele ca de-abia s-a apucat de treaba. mai bine ii spunem toti bun venit si cot zdrelit si un sincer ESTI SIGUR CA VREI/POTI SA FACI ASTA PANA LA CAPAT?

florin_cars 07-01-08 11:57

nu inseamna k dk silencer a fost si au sarit toti sa vada ce cocosh si-a luat..e sfarsitul lumii :wink:
eu am fost cu Ford V8 1936 si dupa multe batai de cap cu actele la partea vizibila(serii) au fost foarte indulgenti si au foerit suport pe cat posibil pt a se depista seria sasiu si a fost inginerul f amabil.
It's all about luck :-P

pai YYH e singurul 2.3 acceptat pe MK I, cine-l sperie?
fiecare face cum il taie capul, eu am oferit variantele ce le are si atata>
YYH sa se stie :lol:

florin_cars 07-01-08 12:06

ahh..PS: a fost 4 sale un Capri la Bazar acum ceva timp..s-a vandut pana sa-l prind de coada...avea seria schimbata, nu se vedea nik, a trecut fostul owner si prin RAR cu el si tot nik..iar knd s-a apucat de treaba a dat jos aripile fata si a vazut pe spatele aripii interioare.. sudura :D
deci dk vor sa verifice, verifik la orice rahat si te prind oricum..chiar dk nici nu stii k ai avut shmenuieli :rolleyes2

codrin44 07-01-08 17:32

de ce sa ma bage la puscarie? motorul e act oficial? e furat? pune in pericol siguranta nationala? o sa-mi faca ceva!.... cel mult o sa ma respinga si eu ma kak pe ei.... zic si eu!

florin_cars 07-01-08 23:59

usurel, usurel, fara nervi..eu vorbeam de seria caroseriei..cat despre mot..da..asa e :D

codrin44 10-01-08 01:19

2 Attachment(s)
imi da cineva 180 ron pe volanul asta nou? ar scuti niste bani(pret original 87 $) plus impachetatul si transportul.
are prinderea in 5 suruburi, 13.5 in. diametru,buton claxon si merge montat pe butucul original(cu gauririle aferente)

cv-03-btf 10-01-08 18:59

fumos volanul...

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning