![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
1 Attachment(s)
8) ....
|
imi zice si mie cineva un program bun de facut filmulete cum este windows movie maker? imi da eroare mereu programul asta...si pe 7 nu e,l-am descarcat,dar cand dau save la filmulet,sau finish da eroare...multumesc frumos !
|
Quote:
& Sony Vegas Movie Studio HD Platinum daca vrei ceva mai complex si calitate maxima spor |
Multumesc mult,La multi ani pt cei sarbatoriti azi ! un weekend frumos !
|
Am nevoie de un transportor sau o platforma de 3 locuri sau o masina de 7.5 tone sa imi aduca si mie din germania 3 masini, 2 smarturi si 1 lupo, daca stie cineva ceva, astept un mesaj pe tel, Va rog URGENTTT !!! +0040728525516
|
Pune-le bretele si ia-le la cocoasa:)) stai cu ochii pe Bursa
|
Cica giratoriu nou la intrare in Bujoreni :
http://www.monitoruldevalcea.ro/administratie/39581/ |
Valcea capata un nou sens... giratoriu:lol:
Nu ziceau ca mai desfinteaza din ele, acum fac altele? |
Pentru cei ce au drum spre Pitesti !
- In timpul zilei se asfalteaza dinspre Valea Ursului spre Draganu ( trafic putin ingreunat pe portiunea asta ) - Portiuni de asfalt lipsa inainte de Dedulesti, unde incep cele 2 benzi pe urcare, mare atentie cei cu talon mic, distanta dintre partea lipsa si asfalt ~ 3-4cm. Asemenea parcele lipsa mai sunt in curba la Dedulesti ( imediat dupa magazine ), la Lintesti, Zamfiresti si Draganu ! Drumuri bune si mare atentie ! |
Iti multumesc :))) Mi-am amestecat gandurile ieri pe Dealu Negru
|
Unde gasesc si eu sa vopsesc bandourile de la masina in culoarea caroseriei la un pret acceptabil? (mai de criza)
|
Iti dau eu numarul unuia...
|
unde imi pot face si eu o cheie briceag ( sa pun lama de pe cheia mea pe una briceag) si cat m-ar costa? cheia briceag o am :) .
|
Eu am facut acuma 3-4 ani in piata din ostroveni, langa crama acolo. Chiar priceput tipul
|
Quote:
|
Quote:
|
stie cineva unde pot face evacuarea cap coada de inox prin vl ?
|
Unde gasesc si eu niste piele alcantara de vanzare aici in oras? Sau orice alta piele?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cred ca un 30 de cm imi ajung, vreau sa fac consola centrala la un Passat B5.5.
|
Quote:
|
Quote:
Cat ma costa sa imbrac o cotiera ( partea de sus ) in alcantara sau ceva de genul ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Caut urgent o cusca pentru o navigatie 2din (sau suport, piesa de metal care imbraca navigatia si o blocheaza in bord) pentru o navigatie 2din. Unde pot gasi?
|
:arrow: FOLII-COLANTARI 8)8)
|
salut!
am un prieten cu o suspensie reglabila pe un golf 4 si vrea sa o mai inalte, la ce service sa-l trimit care se pricepe? multumesc! |
Salut, unde pot face si eu un polish la faruri ?
Ma intereseaza protectia aplicata sau metoda de protectie dupa polish sa fie cat mai durabila. Multumesc! |
la cristi_timidu iti recomand. Il poti gasi pe Facebook: Loganel Stance
|
Ms pt raspuns.
Am vorbit cu el la telefon dar am trecut si pe la Expert Detailing sa-i intreb si am facut la ei cu 60 de lei urmand sa ma hotarasc daca merita sau nu sa dau 80 de lei si pe folii. |
Quote:
|
tot pentru faruri
|
5 Attachment(s)
Retro parada primaverii la noi in oras.Si ceva deosebit de la Nurvil: Un IMS M461 :
Atasez un link cu pozele arhivate mai jos si un mic clip: Link arhiva poze: http://www.fileshare.ro/e30423980 Clip ims m461: https://www.youtube.com/watch?v=WEvm...ature=youtu.be |
NVT a surprins iara ca inca un exemplar frumos, primul fiind Audi-ul
|
Stie cineva cu cine pot lua si eu legatura din staff pentru a scoate un ban sau macar sa afla de ce am ban pe contul vechi (bogdan.vl)...am dat PM la vreo 2 moderatori si 2 admini dar nimeni nu raspunde...le-am dat email si la contact, tot degeaba :sad::sad::sad:
|
unde se pot face stopurile asa in VL ? https://www.youtube.com/watch?v=agqUaX7cKo8
|
Mai e cineva pe aici ? :rolleyes2
|
Prezent
|
Quote:
|
:shock: