![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
tit tit! ARO POWER! mai am sa ii pun o suspensie sport ;)!
|
Quote:
|
*t1grul - janta spate e plata ... in rest bine ...
*Reme - aerisirea aia dp aripa spate ... cam albicioasa ... |
2 Attachment(s)
saturn aura .. drift concept ;)
|
e misto doar ca la ploape ai impresia ca, capota e cam de hartie, parca mai trebuia un o liniutza neagra acolo, parerea mea ;), in rest e bine, mie unu imi place!
|
culoarea parca e cam prea saturata.....si stickerele alea arata ciudat..nush ..poate ar trebui sa aiba opacity mai mare...si unele parca prea sunt intinse..
|
Quote:
inceraca sa te uiti la poza fara sa ii dai zoom ai sa vezi .... si btw nu prea multe facute |
2 Attachment(s)
saturn aura.....tot verde nah.....asa imi place mie:lol: .....bagati comentarii..in afara de patratelele alea care mi-au aparut...ii prima data cand mi se intampla:(
|
*vlad_4tuning: vesnic verde :lol:
spoilerul fata e putin descentrat, vinilurile trebuiau mai opace, asa parca sunt din sticla... si oglinzile alea... arata cam naspa sunt prea subtiri |
*shantzu - nu se vede nou background prin geamuri ... prelungirea eleronului la fel ... oglinda departata e vopsita toata ... la cea apropata ai lasati nevopsit plasticu negru ... rotile sunt prea sub aripi ...
*vlad_4tuning - eleronu blurry ... vyniluri ireale ... patratelele alea strica toata lucrarea ... |
*vlad_4tuning - mie unu imi place da' poza se vede pixelata, si nu imi place priza de aer de pe spate, atata tot ;)! dar in schimb imi place mult capota ;)
|
4 Attachment(s)
Quickies! :)
|
in plus fata de ce au zis resti ... au amandoi spoileru descentrat .... iar la vlad in-take-ul ala din spoileru fata arata fals rau ...
dragutze gabi ... quickie mai se refera si la altceva ;) |
2 Attachment(s)
ARO power! e cam ireal el, dar asta e! ideea cum e?
|
frumos nu poti sa-l faci ... asa k c rost are sa ii pui spoiler... lasa-l asa... makr sa poti merge cu el prin toate gropile...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning