Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

CT97AMD 04-12-10 21:45

Re: Club ESPERO

6 Attachment(s)
Azi am polishat si eu farurile.
Rezultate au fost dar la farul dreapta care era galben nu am reusit sai sccot fata calumea.
Am avut nevoie de:Xerapol,o bucata de perdea ca era mai abraziva si multa munca.

Robert_MNW 05-12-10 20:27

Baietii este cineva interesat de niste ace de bord de Cielo? Pm daca doreste cineva;) Am doua borduri complete si vand acele din ele!

low. 08-12-10 15:48

2 Attachment(s)
2 poze...mai la caldurica asa....;))

gogufifa 08-12-10 16:07

mai revin si eu inca odata cu intrebarea unde se afla calculatorul la espero ???

low. 08-12-10 16:09

Quote:

Originally Posted by gogufifa (Post 3880423)
mai revin si eu inca odata cu intrebarea unde se afla calculatorul la espero ???

sub bord...in dreapta jos..pe stalp...acolo,are si o "usita"...daca nu ma insel;)

gogufifa 08-12-10 16:12

o poza ar fi mai explicita

low. 08-12-10 18:11

aolo...doamne...macar te`ai dus la masina sa te uiti?
chior sa fii,si tot il vezi.................

Sonny™ 08-12-10 18:12

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3880376)
2 poze...mai la caldurica asa....;))

frumoase noile incaltari...;)

CT97AMD 08-12-10 19:12

Eo ii dau dracu de idioti,am fost cu megane-u la itp,si mau trimis la rar ca am pus anvelope de iarna si aveau indicele de viteza altul decat cel din CIV,adica cele de pe CIV suporta viteze de 210km/h iar cele actuale doar 195km/h.L-am intrebat cine plm mere cu 195 iarna si mia raspuns ca nu are ce face.M-am dus la dracu la R.A.R,si omu de acolo mi-0a spus sa ma duc la nustiu ce centru de itp pe varianta,am fost acolo ca sa-mi spuna omul acela foarte de treaba ca nu are de ce sa se lege de asta,si mi-a trecut parafa si semnatura ca sa-mi aprobe cauciucurile.Unde mai pui ca mi-au spus de trusa de prim ajutor si de extinctor ca au expirat,ba dale draq aveam un extinctor in espero care avea 20 de ani si l-am testat sapt trecuta si mergea ca nou.Am cumparat si trusa respectiv extinctorul si maine urmeaza sa merg sa-mi dea ITP.Apoi cine o mai merge la renault pt itp sa-i stea itpu un gat.Am eo un baiat la seat care ma trece cu 1 milion.
P.S.La R.A.R mi-a scris acel domn (bagalas in ***** masii)pe cartea masinii si de acele cauciucuri fara sa mai paltesc nimic
P.S 2 :Cand mi-au verificat franele suspensiile si emisiile mi-au cerut 90 lei,maine sa vad cat mi-o mai cere:))

low. 08-12-10 19:23

OO DA....
mie`mi spui,mie cand mi`au saltat talonul,noroc ca masina a fost a directorului de la RAR buzau,ca de nu,nu mai vedeam eu itp si talonul inapoi..dai spaga treci..nu..te abonezi la ei...:-P

johnsonxxl 08-12-10 19:53

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3880959)
Eo ii dau dracu de idioti,am fost cu megane-u la itp,si mau trimis la rar ca am pus anvelope de iarna si aveau indicele de viteza altul decat cel din CIV,adica cele de pe CIV suporta viteze de 210km/h iar cele actuale doar 195km/h.L-am intrebat cine plm mere cu 195 iarna si mia raspuns ca nu are ce face.M-am dus la dracu la R.A.R,si omu de acolo mi-0a spus sa ma duc la nustiu ce centru de itp pe varianta,am fost acolo ca sa-mi spuna omul acela foarte de treaba ca nu are de ce sa se lege de asta,si mi-a trecut parafa si semnatura ca sa-mi aprobe cauciucurile.Unde mai pui ca mi-au spus de trusa de prim ajutor si de extinctor ca au expirat,ba dale draq aveam un extinctor in espero care avea 20 de ani si l-am testat sapt trecuta si mergea ca nou.Am cumparat si trusa respectiv extinctorul si maine urmeaza sa merg sa-mi dea ITP.Apoi cine o mai merge la renault pt itp sa-i stea itpu un gat.Am eo un baiat la seat care ma trece cu 1 milion.
P.S.La R.A.R mi-a scris acel domn (bagalas in ***** masii)pe cartea masinii si de acele cauciucuri fara sa mai paltesc nimic
P.S 2 :Cand mi-au verificat franele suspensiile si emisiile mi-au cerut 90 lei,maine sa vad cat mi-o mai cere:))

ce idioti frate pe bune :lol::lol:

CT97AMD 08-12-10 20:13

Ei asteptau sa le bag ceva in buzunar dar nu le-am lasat un leu.
Akm cand fac la espero,ma duk la baitul ala de la seat,dau 100 lei si gata numai stau sal trec legal ca nu se poate cu astia.

low. 08-12-10 21:54

stie careva de unde pot cumpara un eleron de luneta pentru espero,sau ceva sa pice pe ea...poate dupa sarbatori ma lipesc de unul:lol:

johnsonxxl 08-12-10 22:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by low. (Post 3881547)
stie careva de unde pot cumpara un eleron de luneta pentru espero,sau ceva sa pice pe ea...poate dupa sarbatori ma lipesc de unul:lol:

stai potol cu eleronu' de luneta ..e aiurea o incarci...
Attachment 1773804

eu la itp m-am dus la daewoo la un amic si iam spus sa faca asa cum trebuie si n-am avut treaba :lol:

low. 09-12-10 00:14

1 Attachment(s)
aaaa...dar nu genul ala....acelea subtiri,foarte subtiri,daca au 2 cm...exact cat eleronu tip m...foarte dragute:-P
wow...la espero acela..siigur vin sarbatorile..gasesti orice pe el...tu l`ai modificat?

All times are GMT +2. The time now is 09:00.

- Copyright 2026 4Tuning