![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
Quote:
|
accident in seara asta la bariere in mamaia ... erau o gramada de politai si unu dadea tare din maini ... era suparat rau ... am vrut sa opresc dar nu m-au lasat politaii aia de se invarteau ei acolo ... daca stie cineva ce s-a intamplat poate ma lumineaza si pe mine cum naiba au ajuns 2 masini pe contrasens pe sensuri diferite
|
Aseara in Ovidiu..spre iesire, un ...Megane parca, pe contrasens, oglinda rupta parbriz spart, putin din aripa...toate pe dreapta...sper ca nu a fost pieton...nu am apucat sa vad mai multe pt ca ploua si era si multa lume stransa pe acolo.
|
http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...neatentie.html
http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...e-pietoni.html iar cel cu meganeul cred ca este cel care a luat biciclistul. |
Simbata noaptea, la intrare in oras dinspre Valu o masina a maturat un copac si era facuta praf undeva pina in reprezentanta citroen. Nu stiu ce era ... bora/megane ... visiniu CT33 ... ca mai mult nu am vazut. Politie multa, faceau masuratori, oricum, greu de crezut ca a scapat cineva din masina aia.
|
Cred ca e o super nova rosie , cel putin asa am vazut din mers in noaptea asta.Masina e praf ,sigur a iesit cu victime
|
Era un Mercedes C-classe din 93,94,95 etc... Fată era la volan, cică ar fi orbit-o unul cu farurile din sens opus. Peste 100 de metri s-a dus tārāş pe laterală pānă s-a oprit. O fată a ieşit prin parbriz pe cāmp, nu ştiu dacă şoferiţă sau pasageră.
|
aseara la billa un 107 a lovit autobuzul 5
|
Azi in mamaia la cazino, un bmw a pupat in dos un clio.
Daune relativ usoare, fara victime. |
88 BAU, sorry 4 you...
nu stiu cum ai reusit, dar imi pare rau. sper ca esti bine am vazut masina pe platforma |
fiatu :shock:
|
fiat portocaliu parca era NET-ul ...
Asta nu stiu ce era |
Quote:
|
Quote:
mi`a taiat fata...eu eram pe banda intai il depaseam si il vad deodata k se baga in fata mea...am franat a derapat...am incercat sa mentin controlul masinii si canci....sa dus in autobuz....nu specific viteza ;)) appr....poze ceva ? :)) si inca ceva....dezmembrez fiat ...ii multumesc lu Dumnezeu ca ma ferit de ce putea fii mai rau :| |
pacat de masina...exact acelasi scenariu ca la mine...bn ca ai scapat cu viata si fara alte belele...
:( :( :( |
| All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning