![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
|
1 Attachment(s)
pt crm0412.... nam reusit sa scot mai mult ... poza nici nu era de calitate si era masina murdara .... cam greu de lucrat.....:-)
|
2 Attachment(s)
Cam tarziu ajung si eu cu Opel`u ... dar nu prea am mai avut timp de v.tuning.
|
1 Attachment(s)
sry de ink un post .. da arata mai bine semntarua .. pe negru :D :yikes:
|
frumos ....ai uitat boss sau aici nu mai pui :))
ps glumeam .....misto ideeea bv da totusi un papitoi cu ata rosie merge :) |
:)) nu sebi ... nu e dacie :D
|
Quote:
|
Quote:
aveam poze si cu masina mai curata, da cu rezolutie mai mica :( cu rezolutie mai mare, numa murdara am :oops:, oricum a iesit fain ;) imi plac jentile :) |
Vitrina, ms :)
a vrut sa o faca cum i-a facut Omb* virtualu cu albastru deasupra, dar il costa 1000euro, si pt o bucatica mica, nu prea se merita atatia bani, ca ii tre mai putin de 1l de vopsea :(, pacat oricum, ca arata bine asa deocamdata ii schimba numa jentile, si pe urma mai vede el ;) dar mersi la toti pt ajutor! :) |
Quote:
|
np crm.
Ceva o masina .. hai fast fast k ma plic astazi ... :drunk: :dance: :yikes: :headfones :headfones cozmino .. pune poze cu niste unghiuri mai frumoase .. FRONTAL direct .. sau din spate .. da direct din spate .. sa nu prinzi si marginile masinii ... nuj .. vezi tu pe acolo cum asezi aparatu` foto ... |
pai baga-i la a mea un VT daca te plictisesti :D...gasesti mai sus poze, e super nova aia albastra :D
e un pic murdara, n-am poze cu ea mai curata, am cateva, da-s facute cu telefonu, si nu cred ca-s bune alea pt VT |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
mdea ceva facut in graba...:oops:
|
1 Attachment(s)
Nova .........
Modificari Jante Prelungire bara Shaved Capota badboy look Grila modificata Xenon Garda la sol lasata sper ca iti place .....;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning