![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
Frumos arata in prima poza..doar k alea sunt roti RS pe 15..nu va face fata motorul tau de 1.3 la asa roti, doar dk etsi linistit, cuminte d tot..si mergi k o baba :-P am RS-uri pe 13 dk te intereseaza :wink: pragurile si fusta spate sunt NOI sau de Dracia adaptate? succes la proiect, dinamuri doar funcionale dk gasesti pt k dk trebuie reparate cine stie cine se mai baga in ele, iar piese pt el cam :( |
bogdan, te felicit ptr. faptul ca ai recumparat masina si ai inceput sa lucrezi serios pe ea.... succes maxim. referotir la piese, alte idei nu am..
|
Salutare tuturor ,si bine v-am gasit ... sunteti multi si ma bucur ca m-am alaturat!
Sunt detinatorul unui Ford Granada din 72 motor benzinar V6 2300 . Ma bucur pentru achizitie , si vreau sa il reconditionez , dar nu stiu cam la cat ma ajung costurile ... ma gandeam la o tinichigerie ... vopsitorie si o segmentare . Motorul merge minunat dar vreau sa-l segmentez just in case ... :) acum daca stiti cam la ce pret ar ajunge toate astea daca l-asi duce intr-un service ? |
6 Attachment(s)
la service vei avea parte de munk de rahat si plata cu sacu'...deci ori iti cauti trupa..ori adu-l la Timisoara k ti-l sablez, tinichigerie/vopsit cuptor si nu treci de 1.000Euro + in spatele tinichigiului/vopsitorului(ce anul acesta si-a terminat un Taunus Knudsen TC1 4 usi V6 2.0 transformat de el in 2.3) este si mecanic Ford(de curand si-a terminat un Taunus Knudsen TC1 berlina 2 usi 1.6)..ce toata ziua numa' Forduri face(nu te costa mult nici segmentarea la V6) + k eu am avut un MK I(berlina 2 usi), alt prieten are un coupe, altul si-a luat o berlina 2 usi de curand si tot la aceeasi oameni o face, asa k avem piese, cunostinte si pasiune pt MK I :wink:
poze cu toate pe rand.....fosta mea(1), coupe-ul(2), berlina prietenului(3) apoi Taunusul tinichigiului(4) si cel al mecanicului(5) :twisted: si sa spui dk nu esti impresionat de bolnavii de noi :oops: 1 |
7 Attachment(s)
2 ...........
|
6 Attachment(s)
3 .........
|
10 Attachment(s)
4 ..........
|
10 Attachment(s)
5 ............
|
Quote:
|
suna bine florine , dar trebuie sa strang niste banuti .. si o sa mai dureze ceva ca abia am cumparat masina :) ,tre sa merg sa fac acte si mai are si motorul schimbat .... am citit pe aici ca nu e pb daca nu e aceiasi serie in talon ca nu te cauta nimeni , dar daca fac actele nu se face identificarea masinii ? dati-mi niste informatii .. ca nu am cumparat prea multe masini la viata mea .
Florine , pompa aia de apa mai misca ? :-P |
Si misto batranelel de mai sus , si eu ma simt bine in fordu-l meu .. desi e vechi imi place ... am sa pun si niste poze cu el nu e cine stie ce ..dar e amea , momentan nu am poze dar o sa fac pt voi .... dupa ce o spal :P si dupa ce imi trmite florin o pompa de apa si imi da niste sfaturi ......sa vad cum fac o garnitura pt ea , ca sunt nou in dale mecanicii .... adica dacii am desfacut pana la ultimul surub .. si am pus la loc :P dar motoare mai putin ...
Bafta la masini baieti .... am sa continui studiul la postul asta ... am ajuns la pagina 10 .. deci mai am :)))) ..... numai bine Sarbatori fericite tuturor |
la ce pret e coupe-ul ....... sunteti chiar nebuni .. asi fi vrut sa va am in Iasi ,
|
Quote:
La multi ani ..!! Fie ca noul an sa va aduca tot ce va doriti... v8.. diferentiale..carburaroare.... jante late.. si nu in ultimul rand o sonda in gradina...!!!!...... si.. sa ne vedem in vara la Covasna..!!!! |
Va Doresc Un An Mai Bun Caprariloor.:!::!:
Sper Sa Va Terminati Proiectele Anul Asta;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning