![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
|
Si ce bov vrei sa pui, pentru ca nu este indicat deloc sa schimbi DV-ul stock cu un BOV atmosferic la 1.8T. Doar in cazuri rare cu modificari majore la motor.
Eventual sa schimbi DV-ul stock care are membrana, cu unul aftermarket cu arc, Forge, Bailey, APR, etc si aia o pot face si eu :D |
HKS SSQV 3.
De ce nu este indicat? Putem discuta pe mess/skype etc mai in detaliu? Trimite te rog un pm cu un ID. MS |
Ai pm.
|
Salut baieti o intrebare care stiti pe cineva care lucreaza cu fibra de sticla si se pricepe sunt interesat astept un rasp. Ms fain.
|
Anul acesta nu v-a mai avea loc nici un eveniment de tuning in sibiu?
|
@mircea1 : la kito se lucreaza in fibra. numarul de telefon il are trecut cam pe toate masinile ce vin la intalnire.
@Tavy: se pare ca anul acesta nu s ar face, desi nu m as mira sa vad GLL iarasi... |
vreau sa fac si eu o prelungire la capota, tip bad boy, nu stiti cine se ocupa si ma poate ajuta?
|
Citeste postul de mai sus !!!
Alta varianta, tot cu fibra mai ai pe drumul hoților lāngă fermele de la agricol. Stie cineva un sudor in aluminiu in sibiu? (Parca s-a mai postat, dar nu mai gasesc) |
Quote:
|
@mircea1 :arrow:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1332688023 |
Fac un drum scurt la Bucresti deseara si ma intorc la noapte. Daca pot ajuta pe cineva cu ceva sa imi spuna.
|
Quote:
|
auzisem mai demult ca e un baiat care se ocupa cu folii pe aici pe undeva? :lol:
vreau pentru un proiector si stopuri. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning