![]() |
|
Re: Chat
1 Attachment(s)
Quote:
doi la mana, i-a aminte de la poza de mai jos cum arata o fieta mk2 xr2, fa diferentele... PS daca tot e nevoie sa intervi, te rog fa-o cu folos si in cunostinta de cauza... |
nu aveti idee unde se gasesc sticle de far pt ursi? bmw e30....mercii!!
|
sticle far? straaaaaaaamnt... far cu totu'?... este...
|
tekno te-ai trezit?? nu o picat nimik?:)))
|
Stie careva unde s-a mutat kartingul de pe Muncii ? Sau care-i socoteala cu kartingul ? Doar in cartodromul din Gheorgheni se poate da omul in Cluj ?
|
'kartingu" s-a inchis si si-au deschis patronii firma de tzoale...l
|
Quote:
|
Quote:
|
azi maine o sa fie reclama si cand trag apa la toaleta
|
mda ... ceva de genu ...
dara tra sa mai si scoata bani de undeva |
Stiti careva cum e treaba cu Golanurile care au trecut la mentiuni in cartea de identitate : masa maxima in autotren 2300 kg ; pentru ITP ? Imi spunea un prieten ca trebuie mers la RAR cu ea , inainte de a face verificarea tehnica periodica . Stiti care e procedura ? Mersi
|
Am rezolvat !
|
Reclamatia unui automobilist surprins de radar cu 250 km/h pe o portiune de sosea cu viteza limitata la 70. “Onorata Curte, intr-adevar, am vazut semnul de circulatie de “70″, scris cu negru pe fond alb si incadrat intr-un cerc rosu, pe un panou fara nici o alta indicatie de unitati de masura. Dar dupa cum stiti, Legea din 4 iulie 1837 impune ca obligatoriu in Franta sistemul metric, in timp ce Decretul nr. 65-501 din 3 mai 1961, modificat conform directivelor europene, defineste ca unitati de baza legale, unitatile Sistemului International ( S.I.). Or, in sistemul de unitati S.I., unitatea de masura a lungimii este metrul, iar unitatea de masura a timpului este secunda. Este deci evident ca unitatea de masura legala a vitezei este metrul pe secunda.
Eu nu pot sa-mi imaginez nici o clipa ca Ministerul de Interne nu ar aplica Legile Republicii. Prin urmare, 70 metri/secunda corespund exact unor 252 kilometri/ora.Politistii au afirmat ca eu am fost cronometrat cu 250 km/h, lucru pe care eu nu-l contest. Ma aflam, deci, cu 2 km/h dedesubtul limitei autorizate de viteza. Va rog sa luati nota, sa-mi restituiti permisul de conducere si sa-mi permiteti sa ma retrag. Am onoarea sa va salut |
da, si facem pariu ca si-a redobandit carnetu? :D
|
v-ati uat revist? nu imi ziceti si mie pe unde o gasesc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning