![]() |
Re: Diverse discutii
Nu am zis ca vreau sa ma dau cu meme, a fost o imbarligatura de analogii intre doua curse diferite.
Dar dc se poate cu pejo cu cea mai mare placere, sper rusinea mea nu stiu mai nimic de aceasta masina. AAA da si dicretie maxima, maximaaaaa da, dc se poate as vrea sa fiu singur la locul cu pricina - sa fiu sigur ca o sa castig :D:lol: |
donule...cum mah Ibiza 4x4? :))) hai mah..cine a zis asta stie ce masina a vazut? stie cum se poate pleca de pe loc cu gume bune, cu sofer bun?
cauta si tu pe net, ibiza cupra <2003..sa vezi ca e 1.8T, de 150 de cai FWD. de fapt pe ibiza nu exista 4x4... VOn, pana revin eu, de ce nu incerci cu un 206RC cu fasaitoare? despre asta: https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/63552-chiptuning-unichip-peugeot-206-rc-turbo-by-mastertuner.html pe care meme l-a batut destul de bine. |
Nu dau nume...
Asa vorbeau unii! Am ras tare pe tema asta, oricum... |
mama frate, nu va mai dati atata ca vi se face rau, faceti coada la farmacie si nu mai am unde parca (inside joke). da-le-n plm de ||, sa va explic eu ce reprize am. am perpelit niste serii 3 cupe din astea noi fara "marcaje" (pareau a fi cel putin 330i) si cred ca am ars si un m3, n-a fost foarte clar (de chinuit se chinuia, cand a ajuns la max skill a facut manevra bizonica clasica de mers pe contrasens unde, intr-adevar, era liber).
sa va mai zic de ce mf in ele de ||/]\, si autobuzul pleaca mai repede de pe loc decat mine, asta e, am imbatranit, macar "genunchii" sa ma tina si sunt multumit. Quote:
Quote:
in alta ordine de idei, de ce te duci la curse, sa-i faci pe altii sau sa traiesti senzatia? Quote:
Quote:
|
intr-adevar - unii au precizie mai mare decat altii ;)
iar la curse in general d-aia te duci - sa simti adrenalina si sa ii bati pe ceilalti (pe care poti - ca toti pierdem la un moment dat ;) ) |
Quote:
|
tre-ule deja o cam dai in barci cu m3-iul facut!!!
poate omul se plimba si tu ai avut senzatzia ca se alearga cu tine;) daca doresti itzi pun la dispozitzie niste filme de la tulcea sa vezi cum m3 e 36 de 3.2 litri face pe rand,maserati quatroporte,evo 9,si sa nu mai vb de vestitul ctl.... m3 era stok dupa spusele proprietarului si dupa ce am remarcat totzi.... deci eu zic ca e cam greu pre tine sa prajesti un m3,decat cu start de pe loc si doar 1-a si putzin din a 2-a;) https://www.youtube.com/watch?v=TU7az...eature=related asta e doar un exemplu,dar potzi lua filmele de la tulcea sa te ''delectezi'' cu ///M POWER oricum masina ta e super,pacat de sofer;) a am uitat tipul de la tulcea cu m3 e din targoviste deci putem aranja ceva daca dorresti;) |
mie mi s-a parut ca tre glumeste :) nu?
|
D-l TrEVO e un fenomen al naturi Caragiale, greu iti dai seama cand glumeste si cand iti zice verde in fata..................... desi si eu inclin sa cred ca ar fi greu sa dovedeasca un M3 ..............
|
Quote:
tu daca te-ai da cu mine ar avea rost sa dai tot ce poti? stiind ca oricum ma bati? cand vezi ca ai 2 masini in fata si tot iei avans..mai tragi de ea pana la capat? eu zic sa nu subestimam ibiza :) nu vedeti ca unii o declara 4x4? :)) in alta ordine de idei, stie cineva un Renalut Megane RS Sport Alb cu nr de PH? l-am vazut azi pe DN1... |
taz tu ai citit sau...? normal ca n-am nici o sansa la un h2h de orice fel ar fi el in fata unui rwd cu 125 cp extra, aspirat. sunt la nivel de vag fwd de ~260-270cp, ca sa transpunem in termeni familiari, ti-am zis de ce tind sa cred ca nu se plimba, a luat-o pe contrasens cand a vazut ca nu se mai poa'.
si de ce zici ca-s praf, stiu ca am momente foarte blonde si ca ma gandesc uneori prea mult la anumite treburi, dar faptul ca nu plec "eficient" ma face sofer prost? si oricum, ai vazut ce bine merg cu masinile care nu-s ale mele. :) las' ca-mi gasesc eu un petic al meu de asfalt si, cine stie, poate ajung data viitoare in "ring" ca mi-a placut tare. bogdan intr-adevar schimb un pic mai jos si mai incet (da, pot schimba chiar mai incet decat de obicei :D) cand situatia permite, dar dau treapta superioara, nu scot pe liber. :) maax "naturii" |
tre, btw, la anu in vara se doreste sa mergem la nurburgring sa ne dam 1 zi. au fost niste prieteni de-ai mei anu asta si a fost ff tare, desi e cam scump... pana acum ne-am strans cateva masini...vrei sa te bagi?
|
DA!!!!
nu mai bine incercam un serres intai? |
atunci strange bani de frane, gume si de cheltuiala.
cica la un S3 nou un plin tine 6-7 ture :) |
read above.
pai minim 3000 eur ar trebui (1000 benzina pana acolo, 1000 cazare/mancare/cheltuiala, 1000 backup). frane si roti le schimbi in tara. :) |
serres e de incercat..dar depinde unde vrea majoritatea ;)
sa vezi cum e drumul pana in DE atatea masini :) depinde cati km ai pana ajungi acolo cu masini. daca ai mai mult de 30 000..crede-ma ca le schimbi pana revii in tara! daca mai sunt doritori... |
pai e circuit scurt ala, de 3-4 km nu de 10-15. bun pt. invatat.
|
maax "naturii"[/QUOTE]
Nenea sa zici mersi ca am pus cuvintele in ordine la cat de mahmur eram azi de dimineata ....................... :lol::lol::lol: |
pai de ....dupa o sambata noapte in care ai cautat ursu pe la gura diham si pe la cota :)) cu bautura in nas ....cred si io ca aveai ochii injectati :)))
P.S. BETIVULE ! :)) |
si a gasit ursul pana la urma?
|
de gasit nu l`a gasit .... da urme de L**A avea pe el :D :)) acum ... nu stiu ce a facut tartanu in spate :)) ca io eram atent la trafic :D
|
pai sa nu mai dam noroc cu el. am auzit ca... circula niste virusi in padure nu de alta.
|
Quote:
|
Eu nu stiu niciun Megane RS cu nr de PH...
|
mergea incet si eu ma grabeam ca il intrebam de sanatate daca vroia...probabil nu e din Ploiesti..ca masina nu era noua..era inscrisa deja...
sau poate nu era sport si am avzut eu aiurea? 2 evacuari avea.*****ia SPORT pe spate... |
dar un Civic Type R FN2 (modelul nou), rosu cu nr parca de Bucuresti si scris ceva arginitu 402m pe lateral stiti?
|
Da man. Il stim. E tovaras cu noi dar nu sta in Ploiesti. Te intereseaza o treaba cu el?
|
Quote:
|
am vazut si eu un Type R cu nr de buc,dar fara 402...
|
e unu negru pe republicii..il stiu..dar mai vazusem unu rosu...pe la rondu 1 de aia am mai intrebat
Donule..;) stiu cum trage masina din interior si as vrea sa vad si din exterior... |
Quote:
Dc nu se baga S3-ul , rezolva baiatu' treaba :lol::D |
ctr-ul fn2 negru de care ziceti (e unul si-acelasi) e cam din primavara in oras.
|
tre, ne trezim? eu intreb de unu rosu :P
il stiu pe ala negru...dar nu prea l-am vazut sa mearga mai tare... voon, daca te bagi inaintea mea, imi spui si mie ce si cum.. PS: vezi ca CZTu din IS cica tocmai i-a dat-o unui astra OPC modificat mai rau... :) |
Pai dc e dispus Civicul...rezolvam, iar CZT-ul meu nu prea are nici o treaba cu ala din Iasi referitor la modificari
|
Am vazut si eu azi pe DN un Megane RS alb cu nr de PH...
|
Ce cacat e reclama aia din stanga? 4tuning.ro chiar isi bate joc de noi?
|
Quote:
:?::?::rolleyes2:rolleyes2 |
care esti pa forum gogule
|
dormiti ma
|
Iii mah !