Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

Preparatul 03-07-11 20:36

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

1 Attachment(s)
poti te rog sa-mi faci si mei jantele alta culoare?verde fosforescent rosu etc.. pls respect

CojoG4 04-07-11 01:05

1 Attachment(s)
puteti sa imi imbracati in piele scaunele din spate in culoarea aceasta din mijlocul scaunelor nu cea din lateralele lor..cea deschisa..dar sa nu fie nici mai deschis nici mai inchis..cam aceasi culoare..ms mult

DaNn.ZyX 04-07-11 01:34

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 4440861)
poti te rog sa-mi faci si mei jantele alta culoare?verde fosforescent rosu etc.. pls respect

Roşu&Verde Attachment 2070765 Attachment 2070766

Quote:

Originally Posted by CojoG4 (Post 4441430)
puteti sa imi imbracati in piele scaunele din spate in culoarea aceasta din mijlocul scaunelor nu cea din lateralele lor..cea deschisa..dar sa nu fie nici mai deschis nici mai inchis..cam aceasi culoare..ms mult

Am vb pe mess!

Preparatul 04-07-11 09:11

un albastru fluorescent nu poti sa le faci te rog frumos?

Tech Life 04-07-11 11:18

Ce fel de albastru ? Mai inchis sau mai deschis ? :D

Preparatul 04-07-11 11:20

mai deschis

Tech Life 04-07-11 11:24

1 Attachment(s)
:rolleyes2 ...

Preparatul 04-07-11 11:27

Quote:

Originally Posted by Tech Life (Post 4442011)
:rolleyes2 ...

si roz daca ai cum

asa
asa
asa
asa

si capacele la oglinzi te rog sa fie aceeasi nuanta cu ajntele daca se poate stima!

Tech Life 04-07-11 11:29

:shock: .... alea trei culori sau doar rozul acela ? :))

Tech Life 04-07-11 11:58

5 Attachment(s)
:twisted:....

Japo 04-07-11 15:21

4 Attachment(s)
Va salut.

Va rog daca se poate sa puneti bara de pe cel albastru pe cel rosu iar grila de la intercoolerului sa fie mai mica (exact cat intercoolerul)

Gaurile de la proiectoare as vrea sa fie mai in interior, nu la fata cum sunt pe cea albastra.

+ alte propuneri.

Multumesc

Tech Life 04-07-11 18:16

2 Attachment(s)
Pentru o idee ....

AccentAMR 05-07-11 11:33

3 Attachment(s)
As dorii si eu sa vad cum ar sta masinii cu jantele acesteaecu buza poschata miezul rosu si capacele mici de pe centrul rotii fie poschate, fie negre.

Attachment 2072135

Attachment 2072136

Attachment 2072137

PS: Momentan nu le-am luat dar sunt ca si ale mele, doar trebuei sa fac un drum la C-ta si gata. Eu ma Accebt-ul gri, iar aceste sunt montan penu Accent negru de C-ta.

Merci

AccentAMR 05-07-11 11:36

As mai dorii daca se poate ca sa-mi fac oideee clara, daca se poate modifica poa cu Accent-ul negru sa gie gri sobolan ca al meu (poza cu Accentul gri) si jantele cu buza polischata si miezul rosu aprins (cu un pic de tenta spre portocaliu) cu am descris si in poztul anterior.

Plus as dori si o parere descpre cum i-ar sta asa va rog.
Merci

DarkAngelXZ 05-07-11 11:55

Quote:

Originally Posted by DarkAngelXZ (Post 4416003)
Am si eu un Renault Megane classic hatchback caruia as vrea sa ii aduc unele modificari. Am atasat mai jos pozele cu masina si accesoriile pe care as dori sa i le pun:

- jante rh 15'

- eleron luneta

- evacuare dubla la poza facuta din spate (si suspensiile putin mai jos)

- parasolar /////ALPINE

- Sticker litere chinezesti care sa vina pe ambele usi (gen http://www.colantaridesign.ro/sticke...height=200.img )

- deasemenea, as vrea sa pun folie neagra pe geamurile din spate + luneta

- sunt curios cum ar arata colantata negru mat, asa ca daca se poate vreau si 2-3 poze facuta asa si cu jantele de pe megane 2 in rest gri metal cu jantele rh.

- o alta ambianta (am inteles ca photoshop-ul poate face orice :D daca nu e ok si asa )

- atat :D

Mii de multumiri celui care se va incumeta sa imi rezolve request-ul :beer:

Macar un negru mat se poate face si la mine? sau ce e poate face... pozele sunt pe pagina 561 :???:

DaNn.ZyX 05-07-11 11:57

Quote:

Originally Posted by AccentAMR (Post 4444483)
As dorii si eu sa vad cum ar sta masinii cu jantele acesteaecu buza poschata miezul rosu si capacele mici de pe centrul rotii fie poschate, fie negre.

Attachment 2072135

Attachment 2072136

Attachment 2072137

PS: Momentan nu le-am luat dar sunt ca si ale mele, doar trebuei sa fac un drum la C-ta si gata. Eu ma Accebt-ul gri, iar aceste sunt montan penu Accent negru de C-ta.

Merci

Quote:

Originally Posted by AccentAMR (Post 4444493)
As mai dorii daca se poate ca sa-mi fac oideee clara, daca se poate modifica poa cu Accent-ul negru sa gie gri sobolan ca al meu (poza cu Accentul gri) si jantele cu buza polischata si miezul rosu aprins (cu un pic de tenta spre portocaliu) cu am descris si in poztul anterior.

Plus as dori si o parere descpre cum i-ar sta asa va rog.
Merci

Ce limbă vorbeşti frate,ce înseamnă *poschata*,poza care ai pus-o cu accentul tău are rezoluţia prea *mare* ,fă-o mai mică !!!

AccentAMR 05-07-11 12:06

Scuze pt. cuvant, am tastat repede si nu ma mai verificat cum am scris. Am vrut sa scriu polischate.

Am sa incerc sa modific poza cu Accent-ul meu gri.

DaNn.ZyX 05-07-11 12:09

Quote:

Originally Posted by AccentAMR (Post 4444551)
Scuze pt. cuvant, am tastat repede si nu ma mai verificat cum am scris. Am vrut sa scriu polischate.

Am sa incerc sa modific poza cu Accent-ul meu gri.

De 2x te cred că ai scris repede,dar acum cine te-a mai grăbit de ai scris *polischate*?
Treci pe aici mai intâi : https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-r...ba-romana.html

Pro Skillz 05-07-11 12:10

2 Attachment(s)
:rolleyes2.....

AccentAMR 05-07-11 12:11

1 Attachment(s)
Poftim am modificat poza. Mai mut nu ma pricep.

Attachment 2072185

DaNn.ZyX 05-07-11 12:13

Quote:

Originally Posted by AccentAMR (Post 4444562)
Poftim am modificat poza. Mai muLt nu ma pricep.

Attachment 2072185

Acum e ok :lol::lol::lol:

Pro Skillz 05-07-11 12:14

DaNn.ZyX te bagi tu sa il faci gri sobolan ? :D

DaNn.ZyX 05-07-11 12:19

Quote:

Originally Posted by Pro Skillz (Post 4444577)
DaNn.ZyX te bagi tu sa il faci gri sobolan ? :D

Să moară fetele mele dacă am inţeles ce vrea,"limba română e grele"!

Pro Skillz 05-07-11 12:21

:lol::lol::lol: .... pai eu am facut jantele cum a vrut dar acuma mai trebuie pe poza aia a mea cu jantele cu buza polish si cu miez rosu vrea ca masina sa fie gri sobolan :D ....

DaNn.ZyX 05-07-11 12:23

Quote:

Originally Posted by Pro Skillz (Post 4444591)
:lol::lol::lol: .... pai eu am facut jantele cum a vrut dar acuma mai trebuie pe poza aia a mea cu jantele cu buza polish si cu miez rosu vrea ca masina sa fie gri sobolan :D ....

Dacă vrea gri hamster o fac ,cu şobolanii n-am treabă!:lol:
L.E : pentru unii ca el se inchide threadul,in loc să meargă pe la şcoală,vrea "tunning" pe poze minuscule !

AccentAMR 05-07-11 12:26

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4444556)
De 2x te cred că ai scris repede,dar acum cine te-a mai grăbit de ai scris *polischate*?
Treci pe aici mai intâi : https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-r...ba-romana.html

Scuze ca ma pus un C la "polish". In rest stiu destul de bine limba romana si gramatica. Oricum stiu sa scriu acest cuvant si o sa fiu mai atent:-P

PS: Nu folosesc pe forumuri diacriticele DaNn.ZyX, dar o să le folosesc special pt. tine. Mulţumit.:lol::lol:

DaNn.ZyX 05-07-11 12:34

Quote:

Originally Posted by AccentAMR (Post 4444602)
Scuze ca ma pus un C la "polish". In rest stiu destul de bine limba romana si gramatica. Oricum stiu sa scriu acest cuvant si o sa fiu mai atent:-P

PS: Nu folosesc pe forumuri diacriticele DaNn.ZyX, dar o să le folosesc special pt. tine. Mulţumit.:lol::lol:

E mai bine aşa dar tot ţi-a scăpat Scuze ca ma pus un C de data asta te iertăm că eşti nou,totuşi incearcă să faci ceva la poza aia cu accentul tău,e prea mică !

AccentAMR 05-07-11 12:52

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4444596)
Dacă vrea gri hamster o fac ,cu şobolanii n-am treabă!:lol:
L.E : pentru unii ca el se inchide threadul,in loc să meargă pe la şcoală,vrea "tunning" pe poze minuscule !

Hai ca incepi sa devi răutacios. Crede-mă că am destulă şcoală dar eu nu am stat prea mult pe forum-uri şi ţiam zis că nu folosec diacriticele pe forum-uri.
Poate nu ştiu toţi termeni de tuning şi poate mai pun o litera in plus sau in minus cateodată dar o fac din grabă pt. că nu am aşa mult timp pt. forum-uri (adică să stau să citesc cuvânt cu cuvânt ce am scris, deşi încerc să nu fac greşeli), dar asta nu inseamnă că nu stiu să scriu sau primesc "apropouri".

Eu cred că am vorbit fara să fac "apropouri" şi am recunoscut cand am greşit, dar totuşi...

PS Am zis ca nu le prea am cu editatul pozelor

DaNn.ZyX 05-07-11 12:55

Quote:

Originally Posted by AccentAMR (Post 4444658)
Hai ca incepi sa devi răutacios. Crede-mă că am destulă şcoală dar eu nu am stat prea mult pe forum-uri şi ţiam zis că nu folosec diacriticele pe forum-uri.
Poate nu ştiu toţi termeni de tuning şi poate mai pun o litera in plus sau in minus cateodată dar o fac din grabă pt. că nu am aşa mult timp pt. forum-uri (adică să stau să citesc cuvânt cu cuvânt ce am scris, deşi încerc să nu fac greşeli), dar asta nu inseamnă că nu stiu să scriu sau primesc "apropouri".

Eu cred că am vorbit fara să fac "apropouri" şi am recunoscut cand am greşit, dar totuşi...

PS Am zis ca nu le prea am cu editatul pozelor

Ai dreptate,scuze,dar incearcă şi tu să te exprimi mai coerent,eu unul nu am înţeles nimic din ce vrei tu să ţi se modifice la maşină.

Pro Skillz 05-07-11 12:56

Hai ca ne abatem de la forum ... nu se merita sa ne certam ... parerea mea. Ce ziceti ? :D

AccentAMR 05-07-11 12:59

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4444625)
E mai bine aşa dar tot ţi-a scăpat Scuze ca ma pus un C de data asta te iertăm că eşti nou,totuşi incearcă să faci ceva la poza aia cu accentul tău,e prea mică !

Nu le prea am cu editat-ul pozelor ţi-am spus. Asta este tot ce pot sa fac.

Nu poţi să-i modifici culoarea cum am mai văzut cate pagini mai în urmă?

PS: Ţi-am spus că nu stau să verific cuvânt cu cuvânt, dar tot pt. tine am să mă uit la fiecare cuvânt ca să stai linişti:lol::lol::lol:

AccentAMR 05-07-11 13:11

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4444662)
Ai dreptate,scuze,dar incearcă şi tu să te exprimi mai coerent,eu unul nu am înţeles nimic din ce vrei tu să ţi se modifice la maşină.

Eu vreau ca Accent-ul negru (care nu este al meu) să i se modifice jantele (culoarea roşu aprins - lucios , buza polish-ată şi căpăcelul din centru să fie o dată polishat şi o dată negru) şi pe urmă Accent-ul negru să-l faci gri şobolan (închis) ca al meu.

PS - Dă-mi rogu-te o părere despre combinaţie
- Fă te rog şi poza care am pus-o cu janta în combinaţia de culori care am zis-o mai sus

Merci

Pro Skillz 05-07-11 13:14

Am facut eu o poza cu jantele ... dar nu si in varianta cu capacel negru :D ... uita-te o pagina mai in spate !

AccentAMR 05-07-11 13:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Pro Skillz (Post 4444693)
Am facut eu o poza cu jantele ... dar nu si in varianta cu capacel negru :D ... uita-te o pagina mai in spate !

Am văzut, dar acum poţi să faci maşina din poza respectivă gri închis ca şi a mea?
Şi zi o părere despre cum dau pe maşina.

PS mai doream sa mi se faca şi poza asta.

Attachment 2072239

Pro Skillz 05-07-11 13:23

Sincer nu ma prea pricep la schimbarea culorii :D .... In schimb combinatia pe care tu ai cerut-o este foarte ok ... parerea mea ...:D
@ DaNn.ZyX ai putea tu sa il ajuti cu gri hamster daca la gri sobolan nu te bagi ? :lol:

DaNn.ZyX 05-07-11 13:24

Quote:

Originally Posted by Pro Skillz (Post 4444718)
Sincer nu ma prea pricep la schimbarea culorii :D .... In schimb combinatia pe care eu am facut-o este foarte ok ... parerea mea ...:D
@ DaNn.ZyX ai putea tu sa il ajuti cu gri hamster daca la gri sobolan nu te bagi ? :lol:

Cam greu sa faci din negru gri sau alta culoare,o sa incerc dar mai tarziu :|

DaNn.ZyX 05-07-11 14:39

3 Attachment(s)
Sper să iţi placă...dacă nu e bine să-mi spui !
Attachment 2072372 Attachment 2072373
+1 bonus
Attachment 2072374

Sonny™ 05-07-11 20:26

2 Attachment(s)
vreau si eu narile negre si semnalele cele din a 2 poza va rog...

zoca 05-07-11 21:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4445656)
vreau si eu narile negre si semnalele cele din a 2 poza va rog...

poftim:D
Attachment 2072897

Sonny™ 05-07-11 21:41

Quote:

Originally Posted by zoca (Post 4445843)

ms....e perfect...;)

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning