![]() |
|
Re: Club ESPERO
Eu astazi am cumparat un xerapol,si sambata ma apuc sa fac farurile ca sau cam matuit,si sa fac triplele full red,apoi mai tarziu o sa pun xenon,sa scot intermediara,sa pun un eleron tip M,bboy,farurile si semnalele negru pe interior,sa pun si ceva muzica pe masina,sa schimb suspensia,jante si gata.
|
triple`le rosii,ma incanta si pe mine,daca ies frumos,ma trec si eu pe rosu`...o sa te plagiez:))
cum vrei sa faci bboy`ul...?te`ai gandit la un model anume..? |
In niciun caz la fel ca al tau,este prea mare si mie frica de politie:D,ceva finut gen NDY
|
Quote:
|
Asa este ,si mie imi face placere sa ma mai uit pe topicul lui din cand in cand.Lasa-mi un PM cu id tau,sa mai vbim
|
daca scartaie cureaua de distribuitie mai trebuie intinsa sau ce? are 20000 km deci nu e pe duca
|
Cum naiba scartaie cureaua de distributie? Vezi poate e aia de alternator sau AC.
|
cureaua de distributie..never:))
dar,ai intinzatorul de la distrbutie...care poate scartaii sau fluiera foarte frumos... cureaua de la alternator+servo..la fel...sau intinzatorul din nou;) sau cea de la ac..dar nu prea cred...cine stie...dar neah..nu cred;) got it?:)) inca o intrebare...are cineva 8 prezoane mai lungi ca cele stock de espero sau 2 distantiere 10mm?thx |
distantiere am eu... universale! daca imi dai un pret bun sunt ale tale!
|
ceapa masii ce scartaie pe acolo..la ac si alternator nu's de vina ca le-am verificat
|
Quote:
praf..umezeala..se strang:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bine ar fii sa nu sara.... nu doresc la nimeni treaba asta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning