![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
3 Attachment(s)
prin cartier......
|
cand am fost la meci dinamo-cfr cluj fara sa exagerez am vazut 1 ferarri mondena cred,un slr si 2 porsche-uri 911 nush sigur de care erau !!! erau parcate pe stradutule alea de pe langa stadion numai ferrari-u era in mers.....in rest la intrarea oficiala unde filmau televiziunile am vazut maybach-u lu becali,mertane,audi-uri si bmw fara nr shukare rau :D........offtopic: i-zm dat la carne lu becali de lam inebunit :))
|
Quote:
|
Quote:
|
tocmai de-aia am spus "cred"........k intelesem k ar vrea sa isi mai ia din nou :D........nush ca cui este....dar pot sa ma interesez :P
|
2 x SLR 722 edition negre pe blv. Tomis;) unul cu nr de leasing altul cu B-xx-WOV
|
1 Attachment(s)
In parcare la Howard Johnson!La ei in parcare parca e salon auto,am mai vazut Carrera GT,Murcielago,ROLLS dar nu am putut sa le pozez!
|
Mai e un Porsche 911 turbo parcat mai mereu in fata la Aquarium.
|
Quote:
|
azi noapte ...liniutza intre BMW M5 & CARRERA GT..............2 SLR si un F430 pe la romana ;)....doamne cum se auzeau motoarele ....
|
Hmm...esti sigur ca aseara...(Vineri 11), nu de alta dar eu am fost mai toata seara pana la 4.00 pe Magheru si ...nu am vazut mai nimic...
|
dap frate foarte sigur....am stat pana la 5 dim....ei au disparut in jur de ora 3:30...au stat pe rand vreo 10 min in fata la intercontinental...nu am avut cu ce sa le fac poze ca am un telefon de ***...dar o sa le fac...
|
Ma rog, probabil ca exact atunci cand eu plecasem prin alte parti au venit si ei...nu e problema.
|
frate ...pute bucurestiu de M6 .....sunt zapacit ...sunt mai multe decat M5 .....e nebunie curata
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning