Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

rangerxtr 17-04-10 08:32

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

super a fost ieri!eu cam obosit.. asa e cu batranii astia, super indemanarea cu bmw-ul tare de tot!bravo.....am ramas fara aer vreo 5 min si ceteatea a fost atacata de norul cenusiu, nu de la vulcan ci de la drift ....degeaba trebuie sa schimb cotarca mea.....batal norocul

Gianny23 17-04-10 08:59

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3285559)
super a fost ieri!eu cam obosit.. asa e cu batranii astia, super indemanarea cu bmw-ul tare de tot!bravo.....am ramas fara aer vreo 5 min si ceteatea a fost atacata de norul cenusiu, nu de la vulcan ci de la drift ....degeaba trebuie sa schimb cotarca mea.....batal norocul

Salut, vad ca a fost fain ieri la patinoar ;) De ce vrei sa-ti schimbi masina ??? ca arata foarte bine...si oricum e destul de buna.

calinpetco 17-04-10 09:06

fain fain ieri!

tot fac io jaloanele alea cu spatele...

ar_66_rau 17-04-10 12:09

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3285612)
tot fac io jaloanele alea cu spatele...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ar_66_rau 17-04-10 12:10

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3285559)

lasa k o fii si mai bine numai sa imi fac a1-a si servo k asa cu a 2-a cam greu:D:D

calinpetco 17-04-10 12:17

mah... de-afara n-o parut sa fie greu nici cu a 2-a... are cojones ursu ala!

ar_66_rau 17-04-10 12:28

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3286069)
mah... de-afara n-o parut sa fie greu nici cu a 2-a... are cojones ursu ala!

:lol:.......are un pic acolooo;)

rangerxtr 17-04-10 13:02

de fier!!! stii caline sa nu mai mesteci guma in tip ce mergi cu spatele aia era problema!!!

calinpetco 17-04-10 13:25

n-am mestecat, bre, guma! eram cu arcurile alea de dacie in portbagaj si nu stiam ce bate... ma gandeam "iara bucseeee?!!!!"

saptamana asta abia astept... ma bag sub dacie sa-i schimb arcurile si tescheloapele si tot am zis ca vin cu ea odata la patinoar... ii dau avansu la maxim, ralantiul la 1500 si sa vezi numa'.... :)))

baubau_arad 17-04-10 19:01

ANUNT DE MAXIM INTERES NATIONAL
S-a inchis P5 de la Atrium si au montat si barierele dar inca nu sunt puse in functie:chainsaw::chainsaw::dance::dance::bat::bat ::bat::bat::bat::bat::bat::bat:

calinpetco 17-04-10 19:15

n-ai observat, incape miata pe sub bariere? :)

ar80rau 17-04-10 20:17

caline, nu ai filmat cand raul "plimba ursul" :D:D:suspiciou...sau lili, pune-ti ceva sa mai vada ochii nostrii k tare fain fu....

Daci 17-04-10 20:29

Imi place filmul, BlackPearl !

criss 18-04-10 15:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by predescu (Post 3274726)
BEST WOOFER & EXHAUST UNDERGROUND
Editia a lV-a Arad 2010 ........daca nu ma insel......acest eveniment se va tine la Arad in Mai.....

Da, zilele urmatoare deschid topic cu toate detaliile

predescu 18-04-10 17:11

Quote:

Originally Posted by criss (Post 3288836)
Da, zilele urmatoare deschid topic cu toate detaliile

se anunta ceva frumos;).......ajutam cum putem :lol::-P:-P

All times are GMT +2. The time now is 00:08.

- Copyright 2026 4Tuning