![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
:D in jur de 10 sau mai bine, sunt abia la inceput baietii ;), da e bine ca is activi la intalniri
|
Quote:
|
Quote:
|
azi a fost campionatu national de drift, ce-au facut ai nostri?
|
BMW Compact RZV de la Red Line Drift , l-am vazut azi dimineata in targ la Bacau... el de ce nu a participat ?
|
Quote:
Quote:
|
Da, am fost weekend-ul asta in Roman, dar vin si vinerea viitoare ca iau vacanta 1 sapt:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Se pare ca Filip s-a dezlantuit la Pitesti:evil::evil::twisted::twisted::twisted:
|
"Campionatul National de Drift,
Demonstratii libere – Free Style, fiecare participant va primi diploma de participare. Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3" asa scria acolo, se vede ca am inteles eu gresit. dupa fumu din roti se vede ca si-a dat interesul |
|
Quote:
|
se vede turbina. dar fara pilot poti sa ai si zece turbine, asa ca ma unesc si eu celora care zic felicitari
|
vorba lui andrei.. e o diferenta foarte mare ...se vede ca a evoluat foarte mult! bvo lui! Felicitari filip!
|
O întrebare am, şi o ofertă în acelaşi timp.
Am nevoie de un om cu o dubă în Piatra Neamţ, dispus să încheie un contract e colaborare cu o firma mare de coletărie , şi care are timp de aşa ceva zilnic. Daţi-mi un p.m. daca ştiţi ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning