![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
pe Cumpenei ( între podul de butelii şi intersecţia C.E.T.) parcă era 50 lei.
|
Quote:
|
stiu cum e credema fac odata pe sapt tl-ct sunt satul
|
Quote:
|
am auzit :rolleyes2
|
Am nevoie de o sudura profesionala pentru inlocuirea unui plafon, frame-ul de la haion si o aripa dreapta spate la un Seat Altea. Stiti vreun service super profi care se poate ocupa de asa ceva, nu la pret de granzi (Bavaria, Cardinal, etc.)? Piesele pe care le am sunt SH, deci ma intereaza si un finisaj de exceptie, incluzand vopsitorie la standarde inalte.
|
Quote:
BLC Auto, in spate la R.A.R.. Am vazut astfel de lucrari la ei si se descurca de minune. Intra la "Receptie", cauta-l pe Ionut si roaga-l sa-ti arate o Skoda rosie si sa-ti spuna in ce stare era inainte de reparatie. Toate cele bune! |
Quote:
Recomand si eu BLC , mi-am vopsit portiera la ei ,multumit de lucrare ;) |
Unde pot sa gasesc si eu niste prezoane ?
|
Salut, aveti idee pe unde pot sa schimb si eu un parbriz la un seria 5 e39 ...parbrizul il am si cam care sunt scorurile?
|
Am inteles ca la bila pot face asigurare pt o masina pe bulgaria...stie cineva ceva sau in alta parte ?
|
Quote:
|
Stie cineva unde pot vopsi bine niste jante de octavia rs de 16 " si la ce pret?
|
parcarea la aqua-magic este cu plata?
am si eu o mica intrecare as vrea sa merg la aqua magic si nustiu daca este cu plata sau nu? daca este cu plata cam cat costa 1h sau cat stau acolo? sau daca as putea parca undeva unde sa nu platesc? ms
|
E 60 ron/persoana indiferent cate ore stai.Japca la preturi :6 ron apa plata la 0,5l ,berea 7-20 ron la 0.33
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning