Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

VooN 08-10-08 12:33

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1798205)
Hai, cine pe cine mai provoaca? Eu am la coada un S3 si un CZT... (ei ma bat, dar vor neaparat sa se laude ca s-au dat cu mine...) :peace:

Pe CZT poti sa-l tai linistit de la coada ca nu-l intereseaza sa se laude.
Oricum pt mine s-a cam incheiat sezonul - urmeaza sa fac prima revizie si pe urma mai vedem ce mai facem.

negoitacata 12-10-08 23:51

Cine a ajuns azi la tulcea???

tng 13-10-08 11:54

Am sa va rog sa incetati cu circul si panarama! Am ajuns sa primesc observatii/sesizari ... ce naiba, aveti o varsta ... :|

DONU' 13-10-08 12:34

La Tulcea am fost eu, Taz, si inca 3 baieti.
A fost super. Mai pe seara si ceva poze...!

Vibe 13-10-08 12:45

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1806108)
Am sa va rog sa incetati cu circul si panarama! Am ajuns sa primesc observatii/sesizari ... ce naiba, aveti o varsta ... :|

Fii si tu mai dur!

dragos2900 13-10-08 18:19

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1806173)
La Tulcea am fost eu, Taz, si inca 3 baieti.
A fost super. Mai pe seara si ceva poze...!

Ai mai dat din vasle in depasiri? :lol:

T@zMania 13-10-08 19:15

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 1806794)
Ai mai dat din vasle in depasiri? :lol:

bai frate,cand am plecat din tulcea imi cadeau ochii in gura de somn.....dar pe drum am ras de m-a durut stomacul....a fost circ total.....ce fetze aveau aia din fabia:)...si cate stiluri de depasire s-au aplicat.....sa nu mai zic de rasul lui veti:):):)

DONU' 13-10-08 19:20

Taz se refera la fapul ca eu, Gabi si cu Maiu, stand in MCV unul in spatele celuilalt, in momentul depasirii ori mimam ca alergam, ori ca inotam, ori ca tragem de sfoara, si alte si alte stiluri de depasire la care lumea ramanea ori cu gura cascata, ori radeau de se stricau...
Taz si cu Gabi au facut pariuri pe un leu/liniutza pe tot parcursul concursului. Circ si panarama.
Cat am ras de cel cu Maseratti care a pierdut de doua ori in fata M3-ului E36 :lol:
A fost super tare! Unde e urmatoarea legala la cateva sute de km distantza? :peace:

eMH 14-10-08 13:53

cine are un loc liber sa ma ia si pe mine la 4tuning festival ?? :(( naspa rau sa nu ai permis,promit ca ma revansez cand o sa il iau :D

platon911 14-10-08 16:16

Salut,cine poate sa imi furnizeze si mie o cotiera frumoasa de piele pentru o pisica?

Skma 14-10-08 17:39

ai pm!

T@zMania 15-10-08 01:03

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1808552)
ai pm!

ce e ala pm? post mortem cumva?;)

bogdan_wrc 15-10-08 08:51

donule, merci ca mi-a pazit spatele VRu la masina acum vreo 2 zile pe la rondu 1. :) sa mai mi-l pazeasca si mie careva ca eu in fiecare seara i-l pazesc lu Tre....

DONU' 15-10-08 13:24

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1809561)
donule, merci ca mi-a pazit spatele VRu la masina acum vreo 2 zile pe la rondu 1. :) sa mai mi-l pazeasca si mie careva ca eu in fiecare seara i-l pazesc lu Tre....

Cu multa placere! ;)
Plecasem o fuga la Bucuresti cu cineva si am zis sa o parchez acolo ca sa formam grupul VAG :peace:

Anunt important!
Sambata se face parastasul de 3 luni pentru prietenul nostru Matache.

Cei care au posibilitatea sa mearga la parastas pot veni mai tarziu la 4Tuning Festival. Nu este un show in care lumea vine sa se joace cu mashinile, este un campionat de drift cu juriu de-afara. Inteleg ca lumea spune ca o sa vina duminica acolo, dar participantii trebuie sa mearga 3 zile.
Problema este ca vineri sunt calificarile la Drift Session si sambata la 12:30 (ora la care ar trebui sa mearga lumea la parastas) incepe si campionatul. Cel putin participantii, SIT-u si Laur nu vor putea sa vina la parastas. Eu trebuie sa ma intalnesc cu cineva sa iau niste piese in dimineata aia, insa toti cei care puteti sa mergeti la parastas, incercati sa ajungeti acolo.

ven`u 15-10-08 18:30

DONU are dreptate .... macar sa mergem si acolo cateva masini ... io sincer asi merge la parastas .... show`uri de drift vor mai fi ...dar din pacate .... matache nu va mai veni printre noi !
deci ... dati si voi nume pe aici care merge .... !!

jakal 15-10-08 20:33

eu merg la matache si apoi ard pacura la bucale........

DONU' 16-10-08 12:00

Dar in caz ca pentru duminica nu se califica ai nostri la campionatul de drift, nu o ardem si noi ca baietii pana la Brasov la legala de-acolo???

Detalii: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...36#post1808636

Eu unul, chiar m-as baga sa particip. Cine ar mai veni?

DRooPY 16-10-08 13:04

ba voi vedetzi ce grupe sunt...!aiurea rau..!

DONU' 16-10-08 14:13

Categoria N4 –tractiune FWD, RWD, AWD
Motor cu aspiratie intre 2500-3500 cmc / motor intre 1600- 2000 cmc dotat cu turbo sau compressor / motor diesel cu turbo intre 1800-2200

Asta cel putzin la mine...
E bine ca nu sunt in grupa cu CZT-urile care incep sa-mi scoata peri albi, insa pot pica cu Let-uri 4x4, Golfuri GTI umblate, Corrado G60 umblate si ele... si alte si alte minunatzii.
Eu daca merg, ma dau fiindca nu ma dau pentru premiu, ma dau de placere.

Skma 16-10-08 14:14

Pai inseamna ca si eu daca ma bag pic in grupa 1800-2500!:lol::lol::lol:

bogdan_wrc 16-10-08 14:16

Donule, ai pica in grupa cu mine :) si plecare de pe loc..
la curse de genu asta daca ai masina cat de cat stock...te dai de fun.

DONU' 16-10-08 14:20

Da :D
Uitasem de S3-uri... :lol:
Cam nashpa! Nu mai mergem!

bogdan_wrc 16-10-08 14:25

eu ca eu, ca sunt mic....dar ce zici de S3urile noi cu soft...unele au scos si 380 de cai. si plecare excelenta de pe loc.
gen:
https://www.youtube.com/watch?v=JUbqcnBao-s
https://www.youtube.com/watch?v=xJTUV0UNplo

bogdan_wrc 16-10-08 14:40

Donule, crede-ma..ca va veni momentul cand un CZT se va intalni cu acel Polo negru care e luat cupa la BZ...(si care are motorul ca si acea Ibiza galbena, 1.8T) si e f simplu sa treaca la >300 de cai....asa ca eu consider muuult mai periculos un Polo GTI decat un CZT.
pana acum un CZT a stat langa mine, poate nu e cel mai tare dintre ele..dar oricum, pe cand un Polo GTI ma face franjuri..imi da 3 sate si 2 comune din mers.
totusi un 1.8T e mai capabil decat un 1.5T, fie doar si prin prisma cmc...

1.8T de 300-350 de cai am vazut..1.5 mai greu ;)

jakal 16-10-08 15:14

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1811725)
Dar in caz ca pentru duminica nu se califica ai nostri la campionatul de drift, nu o ardem si noi ca baietii pana la Brasov la legala de-acolo???

Detalii: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...36#post1808636

Eu unul, chiar m-as baga sa particip. Cine ar mai veni?

situ am vb cu el mai devreme si a zis ca nu s-ar mai baga....

mai ramane laur.....daca mai merge cotetu ala emigrant........

VooN 16-10-08 17:18

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1811977)
Donule, crede-ma..ca va veni momentul cand un CZT se va intalni cu acel Polo negru care e luat cupa la BZ...(si care are motorul ca si acea Ibiza galbena, 1.8T) si e f simplu sa treaca la >300 de cai....asa ca eu consider muuult mai periculos un Polo GTI decat un CZT.
pana acum un CZT a stat langa mine, poate nu e cel mai tare dintre ele..dar oricum, pe cand un Polo GTI ma face franjuri..imi da 3 sate si 2 comune din mers.
totusi un 1.8T e mai capabil decat un 1.5T, fie doar si prin prisma cmc...

1.8T de 300-350 de cai am vazut..1.5 mai greu ;)

Ibiza galbena a batut CZT-ul rosu cu 1-1,5 lungimi de masini. Cam atat a fost diferenta la ultima legala intre cel negru si cel rosu deci matematic ar fi pacolo, desi as paria totusi pe Ibiza

As mai incerca odata o I I cu S3-ul tau. O sa am grija sa fie un rezulat clar acum :)
Ce zici?

bogdan_wrc 16-10-08 18:27

sincer, eu zic ca ibiza ii da mai mult CZTului. poate Polo sa ii dea decat atat...tu ai incercat cu vreunu dintre ele?
cam cum vei avea asa mare grija? ai mai facut ceva la masina? sincer !

DONU' 16-10-08 18:36

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1812045)
situ am vb cu el mai devreme si a zis ca nu s-ar mai baga....

mai ramane laur.....daca mai merge cotetu ala emigrant........

Nu-l inteleg pe SIT-u...
Laur barem trebuia sa intre cu emigranta, aici am inteles...
Macar noi mergem sambata? Ca eu unul ma duc!

DONU' 16-10-08 18:37

Quote:

Originally Posted by VooN (Post 1812224)
As mai incerca odata o I I cu S3-ul tau. O sa am grija sa fie un rezulat clar acum :)
Ce zici?

Asta este o provocare % la % :lol:

VooN 16-10-08 19:51

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1812302)
sincer, eu zic ca ibiza ii da mai mult CZTului. poate Polo sa ii dea decat atat...tu ai incercat cu vreunu dintre ele?
cam cum vei avea asa mare grija? ai mai facut ceva la masina? sincer !

Pai dc nu stai, la Tulcea, Polo a luat-o destul de urat de la CZT.
Nu am mai facut nimic la masina si e asa :Dc pierd - pierd, dc e sa castig - castig dc e sa fie la egalitate franez ca sa castigi tu - deci o sa fie clar.

Cum ramane?

tre 16-10-08 20:30

deci care ar merge la bv? ne dam, nu ne dam macar luam un air curat.

ven`u 16-10-08 23:01

ptr cat se merge bara la bara .... nu m`asi mai duce la brasov :)

bogdan_wrc 16-10-08 23:21

tre, o luam pe cheia...si duminica viitoare vii la BV sa ne intampini la karturi? noi venim de la Sighi...

bogdan_wrc 17-10-08 08:52

Quote:

Originally Posted by VooN (Post 1812423)
Pai dc nu stai, la Tulcea, Polo a luat-o destul de urat de la CZT.
Nu am mai facut nimic la masina si e asa :Dc pierd - pierd, dc e sa castig - castig dc e sa fie la egalitate franez ca sa castigi tu - deci o sa fie clar.

Cum ramane?

ok, ne vedem, dar as preefra mai multa discretie..exista PM ;)
...si sunt curios daca ai facut ceva la masina..doar ca va trebui sa mai astepti, pt ca tocmai am pus franele sport si astept sa se rodeze putin, plus ca in weekenduri voi fi plecat si in timpul saptamanii cam la fel. dar ne gasim cumva.

DONU' 17-10-08 13:25

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1813068)
ok, ne vedem, dar as preefra mai multa discretie..exista PM ;)
...si sunt curios daca ai facut ceva la masina..doar ca va trebui sa mai astepti, pt ca tocmai am pus franele sport si astept sa se rodeze putin, plus ca in weekenduri voi fi plecat si in timpul saptamanii cam la fel. dar ne gasim cumva.

Bogdan, sa stii ca daca asteptzi, franele nu se rodeaza singure, trebuie sa si circuli cu mashina :lol:

Ce frane ti-ai luat? Ce discuri? Ce placutze? Poze ai?
Eu sunt super multzumit de combinatzia Zimmermann cu Lucas TRW.
Eficientza franelor se cunoaste grav. De la 180 km/h franez la jumatate din distantza la care franam inainte.

meme 17-10-08 13:32

uite asa se intampla cand zici sa fii baiat bun. daca posesorul czt-ului rosu citeste il rog sa confirme cum s-a desfasurat cursa dintre mine si el:
plecam, dau 1 blana, dau 2 6000rpm (intr-o cursa stransa merg pe 7000 rpm - ca sa intelegeti) dau 3 5000 rpm si scot pe liber (exact cum facuse mai in toate cursele de la buzau in acea zi) ma uit si tipul se apropia mai repede decat venea linia de finish - dau iarasi 3 si accelerez. Nu consider ca am o super masina. Chiar nu este. Insa la grupa in care ma incadrez la legale nu am gasit inca pe cineva sa ma faca sa dau tot ce poate masina (sa nu uitam totusi ca am scos la presiune mica pe 400m la KOE 13,4 si viteza iesire >170km/h) Haideti sa nu o dam in lungimi de masini cu care l-am batut pe cel rosu (intrebati-l care e senzatia cand te "urci" pe cel din fata si brusc incepe sa se distanteze iarasi) Sunt cateva secunda pe 400m care uneori par ore.

p.s. momentan ibiza nu este pe strada dar o sa iasa in curand si o sa avem ocazia sa ne lamurim cum sta treaba cu colt-urile astea obraznice.

bogdan_wrc 17-10-08 13:37

Donule, hahaha, nebun esti !
rodajul se (va) face, dont' worry,.dar nu ziua in trafic, ci noaptea, si mai ales la un viitor drum in coloana la Sighisoara :) cu masini mai speciale care sa solicite franele.
eu am zis sa astepte el sa fac si eu 5-600km ca sa franeze cum trebuie.

zimmermann perforate cu placute ferodo DS performance..dar se pare ca zimermann nu sunt asa reusite..am citit mult despre ele..si sunt sub TAROX sau brembo ..dar am citit dupa ce le-am luat...ca ar fi probleme pe circuit, s-au mai crapat desi au fost utilizate corespunzator...acum sper sa fie bine..si sa le stapanim sanatosi amandoi.

pe tine cat te-au costat?

meme, sper ca se vor clarifica cum trebuie treburile, mai ales sa iasa masina ta...dar inainte de alt upgrade:)

pana atunci poate Coltul se intalneste cu un pejo...ce ziceti?

meme 17-10-08 13:51

eu zic ca daca bate pejo-ul este pe drumul cel bun ;) acum vedeti si voi cu cate masini il bate , sa comparati cu cate masini l-am batut eu - etc ...... stiti voi - matematica d-asta care nu prea se pupa cu strada uneori ;)

VooN 17-10-08 14:53

Eu am spus ce am vazut la curse, ca a dat-o pe a 3-a si la lasat-o pe liber sau mai stiu eu ce n-am de unde sa stiu. In orice caz are dreptate omu - dupa ce face masina se vede ce si cum, spor la treaba in cazul asta !

Ce pejo fratilor ?? ca eu nu stiu nici un pejo. Dc este interesat omul sa zica, dar mai repede ca o pregatesc de iarna si te termina treaba cu activitatea "sportiva"

DONU' 17-10-08 15:02

Deci faceti-ma si pe mine sa inteleg...
Meme, te-ai dat cu CZT-ul roshu din Iasi, da? Si l-ai facut, desi n-ai dat in mashina foarte tare. Ok?
VON-ul nostru il provoaca pe Bogdan cu S3-ul si chiar spera sa-l faca, ok?
Si? Vrea sa se dea si cu Meme?
Intr-adevar, inainte de Meme trebuie sa ia la tranta 206-le RC.
Din cate imi aduc aminte, in seara cu Meme, lumea discuta ca Ibiza lui ar fi 4x4 :lol:
Nu stiu daca VON-uletz are shanse la 206 RC.
O sa vorbesc cu omul ca sa vedem cand si unde.

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning