![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
baiii, mi-ai furat statusul =)))
|
Eu stiam ca sunt pozele lu Toader. Nu inteleg d c ti`ai pus tu semnatura pe ele. Oricum foarte misto.
|
deci va plangeati voi la omv nu e nimic .. stati sa va zic ce era pe drum spre casa .. thank god ca n-am suspensie sport, am luat-o pe la victoriei, am iesit la 1 mai si de acolo pe linia lu 41, pana aici totul ok desi era sa intre in mine unu cu un cielo care avea cedeaza ca nu mergeau semafoarele .. revenind la subiect, inainte si dupa podul grant, MARE INUNDATIE, apa de 20cm+ cred, mers cu 5 kmh aproape lipit de bordura cu gardu de la 41 ca era "high ground" si s-a spalat masina calumea pe dedesubt .. daca aveam suspensie sport repetam intamplarea cu apa la motor care m-a costat 15 mil, once again long live stock suspension in aceste vremuri grele !
p.s. daffy te-am salvat de la innec ! :lol: |
Quote:
|
Bafta la Cluj! (Celor care merg)
Imi pare rau ca nu am putut sa fiu si eu acolo :( Sa faceti multe poze! |
Asa este! Bafta la Cluj pentru colegii nostrii participanti! Sa aduceti acasa multe cupe! (si faceti poze sa ne bucuram si noi de excursie!)
|
apropo de ce a fost aseara eu era sa imi decapotez masina in drum spre casa!era un pom cazut pe firele de curent si l-am vazut in ultimul moment! bafta celor care merg la cluj si la cat mai multe cupe!
|
Quote:
Quote:
eu in locul lor, stiind masinile participante din partea noastra imi setam ca scop un minim de 4 cupe!!!!!!!!!!!! bafta baieti!!!!! Quote:
|
atentie! nu am zis neaparat sa le castige! le pot cumapra/fura.. etc... :))
|
intradevar...si asta e o varianta :lol:
|
https://forum.4tuning.ro/634-king-of-...-festival.html
King Of Europe Round Hungary Drift Festival. E si pentru incepatori. Era misto sa mergem. Eu unu nu mai am bani. Dar poate cineva merge. Take a look. |
|
|
mistoace rotile.
|
e roti dalea de vine pe dorobanti cu masinile pe ele nu ? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning