Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Vladz 27-11-06 19:59

Re: Diverse discutii

VR6`le lui B|shop e la noi in ploiesti ? ca l-am vaz/auzit :D si eu odata dar nu mi-am dat seama daca e unu si acelasi

B|shOp-VR6 27-11-06 20:02

Al meu e... defapt.. era... :(

tng 27-11-06 20:05

da , bishop l-a vandut la cineva din gasca (daca pot zice asa), e in Ploiesti ;)

Vladz 27-11-06 20:13

e bine inca ceva frumos pe la noi :D

bogdan_wrc 28-11-06 07:09

sa speram ca va tine ...
B|shop, lasa man, ca totul va fi bine... :d ti-am mai zis eu...

DONU' 28-11-06 08:08

Ce sa tina frate, ca l-a luat un tovaras bun de-al meu.
Deja l-a scapat din mana si sambata noapte pe Posada l-a sters nitel cu botu' de un zid intr-o curba.
Cica a sarit un hop, si cum arcurile sunt sport si masina tzopaie, cand a luat virajul (viteza in jur de 60-70 km/h), s-a sucit masina spre stanga si s-a lipit de zid. Noroc ca n-a plesnit decat masca. Farurile au ramas intacte. De altfel nimeni n-a patit nimic.

DONU' 28-11-06 08:09

Eram cu toata gashca pe drum si ne-am oprit toti sa vedem ce s-a intamplat. Ne-a cam dat emotii prichindelu'...

Skma 28-11-06 16:10

Lume lume ! Super-marfa !

Scrieti pe www.yahoo.com la cautare de imagini "tng" si o sa va placa !:-) :twisted: :lol:

RZV_1_XDD 28-11-06 16:24

Quote:

Originally Posted by Skmadtm (Post 640126)
Lume lume ! Super-marfa !

Scrieti pe www.yahoo.com la cautare de imagini "tng" si o sa va placa !:-) :twisted: :lol:

Lol, penal

RaulNFS 28-11-06 18:23

ce urat e in pozele alea :))

B|shOp-VR6 28-11-06 19:03

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 639483)
Ce sa tina frate, ca l-a luat un tovaras bun de-al meu.
Deja l-a scapat din mana si sambata noapte pe Posada l-a sters nitel cu botu' de un zid intr-o curba.
Cica a sarit un hop, si cum arcurile sunt sport si masina tzopaie, cand a luat virajul (viteza in jur de 60-70 km/h), s-a sucit masina spre stanga si s-a lipit de zid. Noroc ca n-a plesnit decat masca. Farurile au ramas intacte. De altfel nimeni n-a patit nimic.

Man.. nu vreau sa spun ca e sofer prost sau altceva... eu am luat viraj la 120km/h si masina nu s-a clintit de pe banda ei.. curba cum vi dinspre ana ipatescu dreapta prin fata la guvern, in Bucuresti.. dak sti..

Si sa zica mersi la hopul ala.. ca dak avea suspensie normala probabil ca ajungea prin alte parti..

platon911 28-11-06 21:45

merge mah masinuta,da nu se tine bine la denivelari,numai zic de frane k sunt crapate discurile.m-am alergat un pic cu el si n-avea tupeu sa se bage la frane cum ma bagam eu,bine k dupa aia a prins linie dreapata si ma uitam cu binoclu dupa el :-)

bogdan_wrc 29-11-06 07:26

pai frate, daca nici alea nu sunt suspensii..... dar tre sa stii sa eviti hopuri, altfel te-ai dus pe poola. arata-mi tu mie o masina care "se tine bine" pe denivelari....
de frane, sa puna frane bune ca merita. acum ce vrea.... si 174 de cai, si putini bani si parfum. sa investeasca ceva in ea, nu doar sa o alerge...

Skma 29-11-06 09:55

Tot respectu pentru masina ! e normal sa mai investeasca cate ceva in ea !

DRooPY 29-11-06 11:31

spoilerele si ce mai e plasticaraie le face la mine..!

All times are GMT +2. The time now is 00:28.

- Copyright 2026 4Tuning