![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
Nu vine mosu anu asta?:-)
|
Quote:
|
Inseamna ca ai fost foarte cuminte Cosmin:)))..
Vreau si eu mos din asta..sa imi aduca masini:))) |
Super lucrat la KYS!
Sa stapanesti sanatos noul membru al familiei! Are potential daca vrei ceva cu el Sarbatori fericite si sa ne vedem la anul cu mai multe modificari :P |
de ce masina sunt pernele de aer?
|
Quote:
PS: Cine imi poate spune ce este asa special la acest Logan ? :?: Ma tot chinui sa aflu dar nu reusesc.:rolleyes2:oops: |
14 Attachment(s)
Quote:
Ultimele cadre cu jantele pe masina. Intre timp s-au vandut! |
Legat de pernele de pe fata,din poze nu imi prea dau seama dar daca imi poti raspunde cumva tija amortizorului trece prin interiorul pernei de aer sau e pur si simplu gen jumatatea de jos a amortizorului apoi perna de aer si in cap sudat tija filetata pentru prinderea in oala? Intreb asta pentru ca sunt curios daca afecteaza rigiditatea fuzetei.
|
Quote:
Sa o vad LOW cu exteriorul stock. Eu raman la 1300-1310 PS: Desteptii sa nu se mai bage in seama. |
4 Attachment(s)
Quote:
daca aceasta masina este un "simplu logan cu lupe si jante" , sa nu cumva sa intrii pe vwvortex sa dai de ceva OEM+ .... o sa ajut eu cu o comparatie directa intre poze de la pag 1 si aceasta pagina :) |
Quote:
PS: Se baga cine vrea in seama,e un forum public...ai postat ceva te astepti si la critici Cosmin,ce jante urmeaza ? Sau e surpriza ? :D |
1 Attachment(s)
@blue angel - asa arata kitul...
@restul - nu va bateti capul :) sunt obisnuit cu ei :) |
Tipic romanesc.:wave:
Cred ca trebuia sa incep prin , misto culoare si jantele , cred ca eram aplaudat. Hai sa o lasam asa , se incearca prea mult copy paste. Uni reusec (in cazul nostru a reusit) alti nu. PS: Eu spre deosebire de alti nu zic " de ce ai bagat bani in Dacie" , ba din potrica , te felicit , dar incearca ceva mai spectaculos pe viitor.;) |
Quote:
Daca tie ti se para ca nu arata decat ca un oricare alt logan poate tie iti plac masinile alea din NFS underground 1.Nu mai ataca daca nu ai argumente bine sustinute. KYS multumesc de poze.Succesuri in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning