![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
ba nu vin ca fac un SiDi cu populara sa ma relaex maine pe drum, sa`mi relaxez nervii la semafoare:D
@ TIR: las ca pe noi ne prinde sf lumii la semafor :))) stam la rosu, trece sfarsitu, se face verde, trecem si noi:d |
:lol::weee:corect :lol:
|
da e o idee...
|
chestia asta am vazut si pe discovery canal....doar daca exista o desincronizare se pot produce mici gauri negre care dispar...atata tot....din teoria celui care a inventat aparatura ....gaurile negre apar mereu insa nu reprezinta un pericol pentru noi....asa ca unii mai agita lucrurile peaici..mai ales cei de la tv ca sa agite audienta
|
pai aia de la tv asa fac...si din presa ...daca un om manca un c***t ei trebe sa manance portie dubla.....;) o sa murim cand o sa vrea dumnezeu ;)
|
Quote:
p.s. ai uitat sa il mentionezi pe cel de ra boita (radar) |
uitasem de el.....
|
parca ai fi prin oras ...numai semafoare :))
|
@ RecBeat:
am vazut acolo ..la intrare in Brezoi parca ...o Skoda 1 neagra ...tunata la exterior..tare frumoasa era:| ......sti ceva de ea? |
Skoda octavia mai exact, dar nu ie neagra, ie albastra.. umpic mai inchisa decat corsa.. 1.9TDI. este a unui baiat de aici care lucreaza pe tir. Acum de curand i-a vopsit bara spate (din fibra).
|
scuze...nam mai scris si octavia...
e frumoasa :P |
adytzule ajunsasi ma ?:))))
|
da :D u sambata la ce ora vi ?:)
|
duminica boss, pana in 18:00 ca e intalnirea Opel:D te bagi ?
|
pai venim aman2 :)...ca sunt in sb :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning