![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
Da corect nu toti avem masini de la parinti unii mai si muncesc pt un ban de dimineata pana seara mai fac si alte lucruri pe langa plm dar asta nu ma refer la mine eu doar fac o cerere la ai mei de 20000 cash si se apropa mai repede ca creditul de la brd! Si ce vrei sa fac daca eu nu am prieteni sa imi fac una alta moca pe la masina eu trebuie sa platesc pt absolut orice nu vezi ca ma dau bine pe langa iacone tutu scrapi si alti!dar nu imi iese! |
Oricine stie ca fara bani calumea nu te apuci de tuning ... o mare parte din romani sunt exceptie nu stiu chestia asta inca :))
|
Salut am o prbl cu chevrolet-ul meu aveo lam cumparat anul trecut in mai iar acuma am 12000 de km imi tot scrtaie la roata din stanga spate.lam dus la radacini motors si nu stiu ce sa-i faca.I-au schimbat ba telescopul ,ba bucse.si nu stiu ce sa-i mai faca (scartaie doar la denivelari,piatra cubica,drum de tara etc).stie cineva ce ar putea sa aiba.
|
Quote:
Ca final...aviz amatorilor de purtat barfe si alte rahaturi...Radem glumim dar pana la o limita...Daca mai imi aud urechile ceva nu ma intereseaza pe care il pleznesc primu...stiti voi care sunteti mieilor. |
Quote:
|
sunteti nebuni :lol:
|
scuzatima ca va zic da sunteti ca babele...dati toata ziua din gura
stiam ca daca voi scrie ca am arcuri taiate veti sari in sus...deaia nici nu am spus de prima data eu tot nu inteleg ce tot comentati ca nu e bine ce am facut ...credeti ca sunt chiar atat de prost si nu stiu ce consecinte exista??am facuto pe pielea mea si cu asta basta...nu inseamna ca si voi trebuie sa faceti....din toata lumea pe care o cunosc eu doar 2-3 persoane au zis sa le tai...si am facuto oricum.....sunt zeci de aici de pe forum care au masinile blana si cand ii intrebi ce au, ca da ca am reglabila pe inaltime si duritate, cand defapt leau taiat cu bomfaieru....si restu care comenteaza cu arcurile mele...eu nu am un copac care face bani si nici firmede tuning ca sa imi scot banii...sunt un copchil de 18 ani cu masina de 2000 de euro pe care vreau sa o fac frumoasa sa imi placa mie(ma doare fix in fund de ce credeti voi despre masina mea) nu stiti decat sa criticati si sa barfiti prin livada cand voi reparati masinile cu panduiti si banda.... si cu asta am incheiat orice discutie inginerilor, nu am nimic cu voi insa ma dispera felu in care stiti sa comentati despre altii, fara sa va uitati in oglinda |
Hai sa o dam altfel, de ce cand ne intalnim in livada sau in alte locuri toti tac si cand ajung acasa, pe net, au fel si fel de ofuri, frustari sau mai stiu eu ce? E doar o curiozitate personala.
Asta fara nici o treaba cu cine si-a taiat arcuri sau nu, chiar mi se rupe **** :). |
Quote:
Foarte bine ca ai taiat arcurile nu are nimeni nimic cu tine dar nu mai spune ca ti-ai pus supsensie cand exista 2-3 pers care stiu ce ai facut ca pici nasol pnm |
Yakone stai mai usor sa nu itzi crape vr o vena :rolleyes2
|
Quote:
Yakone a lucrat la biserica la facut lumanari si el crede ca e la fel si in fibra,ce te dai ma mare ca iai facut baiatului ai uitat ce te-a invatzat parintele cand lucrai la biserica pe moca DA SI TI SE V-A DA mu.tza,:twisted::twisted: Yakone daca vrei adresa mea sa vi sa ma bati ma gasesti in TRIUNGHIUL BERMUDELOR VARTEJUL 3 VANTUL 4 |
Quote:
http://rds-zone.net/pic/smilies/thanks.gif |
putem termina?? va rog eu...le umplem la stia topicu cu balarii...nu e loc de facut posturi si bagat in seama...pana la urma aici vorbim pasnic chestiuni legate de masini...nu sa ne certam si sa ne scoatem ochii,,,,trebuia sa tac in pnm...
rog un moderator sa stearga toate balariile astea pana la urma urmei ajutatil pe omu cu aveo de mai de sus pt frectie: toata lumea care ma intrebat ce am pe masina am spus ca arcuri taiate, nu mam ascuns...doar in postu ala am scris suspensie sport(in sensul in care e lasata, nu rigida) ca sa scap de discutii, dar nu a fost asa |
AICEA ORICE SCRII FACAND EXCEPTIE JIGNIRILE SI INJURATURILE SUNT ONTOPIC DECI RUGAM MODERATORII SA LASE SA MAI RADEM SI NOI CA SI ASA SUNTEM TRISTI TOATA ZIUA:twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
Am inteles si stiu care sunt acuma si au fost prioritatile tale. De aia nici nu am insistat. Ne-am apucat de ea cand ai avut tu timp si ambele masini au fost terminate pe ultima suta de metrii. Era de asteptat ca o sa-mi scoti ochii pentru ele mai devreme sau mai tarziu. Atat tu cat si Tzutzu puteati sa-mi ziceti ce asteptari materiale aveti, nu sa-mi scoateti ochii dupaia. Ma imprumutam eu de undeva si tot va plateam. Asta nu inseamna ca nu v-am multumit si ca v-as fi intors spatele cand mi-ati fi cerut ajutorul. In fine. E bine ca am aflat si eu acuma pe cine ma pot baza si pe cine nu. Va rog feriti-va de mine ca sunt un puturos nesimtit care nu stie sa aprecieze ajutorul primit. Imi cer scuze ca nu am avut bani sa va dau la toti ca m-ati ajutat. O sa incerc sa nu va mai deranjez. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning