Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

Ruff_Ryders 23-09-10 19:30

Re: Club Astra Bertone

acum depinde cum mergem cu ele...si eu am 2.0 t.mers asa si asa pe oras si aglomeratie si noaptea cam 10.2 consum dupa calculele mele.adica asa si asa si cate o depasire de aia mai in forta nu numai mers lejer;)) si in afara sa zic cam 8 cred...am facut germania cam 3500 km dus intors si am bagat de 330 euro cu totul...acum vrei si putere si consum mic nu o sa ai:)

C T L 02-10-10 18:57

Sunt nou pe forum..am o intrebare..unde pot gasi amortizoare pt capota ?am un opel astra bertone

AB-04-ASS 05-10-10 11:07

Quote:

Originally Posted by C T L (Post 3697972)
Sunt nou pe forum..am o intrebare..unde pot gasi amortizoare pt capota ?am un opel astra bertone

Imi dau si eu cu presupusul... e posibil sa se potriveasca cele de la un Astra hatch... de la usa spate.

alinpch16 05-10-10 14:19

super tare....ador astra bertone...:) este unul mov in 13 septembrie!!!

aL_iN 07-10-10 22:07

Quote:

Originally Posted by aL_iN (Post 3658267)
Salut baieti,
Am si eu in vedere achizitionarea unui Bertone, am gasit unul din 2003, 98.000km, negru, interior piele [ rosie ], motor 1.8 125HP. Este pe autovit. Puteti sa-mi lasati si mie niste pareri sincere despre masina? Omul mi-a cerut 1500E diferenta cu un Logan 2007, 26000km, Preferance ABS Plus.

Am luat-o pana la urma cu bani cash [ 4900E ]. Deci de astazi sunt si eu un mandru posesor de Bertone. :headfones
Acum as dori sa va intreb si eu cateva chestii:
- Radio CD-ul nu-mi prinde prea multe statii radio, doar vreo 4-5, de exemplu Radio ZU nu-l prinde, este posibil sa fie de la antena care este cam roasa ca sa zic asa, daca da, ce antena sa-i pun ? As dori sa fie asemanatoare cu cea originala, adica neagra si scurta, nu cromata sau alte prostii.
- Capacul de cric de pe pragul din dreapta mi s-a desfacut [ are clipsurile rupte ], oare merge sa-l lipesc cu ceva ? ce ma interesa este daca se potrivesc si capacele de pe astra g
- Trebuie sa schimb placutele pe fata, ce recomandati EBC sau Ferodo?
- Cand am venit cu masina de la Constanta temperatura lichidului de racire a stat constant intre 80-10 insa aproape de Pitesti a scazut pana la penultima liniuta, cam din ce cauza sa fie asta? Oricum o sa ma duc la un service ceva sa verific masina sa vedem ce mai trebuie schimbat "pe ici pe colo", insa nu ma supar daca aflu mai rapid :p.

Cam astea sunt.
PS: Stiu ca exista un club bertone unde am incercat sa-mi fac cont cand n-aveam bertone si mi-a fost respins, s-a schimbat ceva intre timp?

uzzi_pmv 16-10-10 16:34

Salut baieti. Ajutati-ma si pe mine cu niste informatii va rog. Vreau sa cumpar un opel astra bertone 2.0 turbo si am inteles ca sunt unele facute prin Italia care au prbleme frecvente la motor asa e sau am auzit gresit?N-as vrea sa iau masina si dupa 3 zile sa trebuiasca sa bag banii in ea ca oricum abia am bani sa-mi iau masina.Multumesc

o n i x 16-10-10 20:06

din cunostintele mele,toate bertone-le sunt facute in Italia(daca gresesc sa ma corecteze cineva).si eu am aceeasi intentie in urmatoarea perioada:D

uzzi_pmv 16-10-10 22:38

Mersi pentru raspuns, yo gasisem o masina de vanzare era anuntul mai vechi si o daduse omu si mi-a zis ca a avut numai belele cu ea si daca tot imi iau sa caut fabricata in germania dar poate o fi avut el ghinion cu a lui sau cine stie pe ce maini o fi fost saraca masina inainte, are altcineva alte informatii? Va multumesc.

Alex Bertone 17-10-10 11:46

Salut. Am si eu nevoie de un stop dreapta spate, sh de preferat, sa nu se vada diferenta intre ele. ma poate ajuta cineva?

Raul69 17-10-10 21:47

@Alex Bertone:si eu am avut nevoie tot de un stop dreapta,dar ca sa nu se vada diferenta am cumparat pereche si restul le-am vadut pe bucati si mi-am recuperat o parte din bani

gicapxo 17-10-10 22:29

1 Attachment(s)
cumpar buton tc si incalzire scaune astra g bertone!!caut de mult si nu am gasit!multumesc

Alex Bertone 18-10-10 00:46

Quote:

Originally Posted by Raul69 (Post 3735475)
@Alex Bertone:si eu am avut nevoie tot de un stop dreapta,dar ca sa nu se vada diferenta am cumparat pereche si restul le-am vadut pe bucati si mi-am recuperat o parte din bani

Buna idee... cred ca asa o sa fac, ca nu vad alta solutie... ms

spartaans 28-10-10 11:15

va asteptam la intalniri

Brook 28-10-10 17:09

Cumpar bara Opel astra G bertone.astept oferte pe PM.
E cat se poate de urgenta treaba.Multumesc.

spartaans 29-10-10 10:48

in ce stare sa fie?

All times are GMT +2. The time now is 23:00.

- Copyright 2026 4Tuning