![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
poate croma orice iti trece prin cap |
[QUOTE=GABBY_;5072202]
Quote:
|
Llumar.ro , doar ca nu e in constanta nicio reprezentanta
|
O pompa de injectie de Opel Vectra motor 2.0 DTH 60 kW cod 002 are cineva?sau daca imi puteti recomanda vreun loc cu preturi mai accesibile.Multumesc!
|
Drum Constanta Tulcea
Salut,
Care drum este mai bun din Costanta spre Tulcea in momentul actual ? Vrem sa ajungem la drag duminica dupa ce venim la mare sambata. Am inteles ca drumul DN22 spre Kogalniceanu e cam praf si nu vreau sa risc masina care este foarte joasa. Alta varianta de drum ok care ar fi ? |
Quote:
|
Re: Drum Constanta Tulcea
1 Attachment(s)
Eu as lua-o pe Lumina, nu pe Kogalniceanu. Recent nu am fost spre Tulcea dar cei ce merg incolo, ruta asta o folosesc . Ceva denivelari o sa ai , dar cu atentie treci peste !
|
1 Attachment(s)
Ca sa eviti aglomeratia cand vi spre mare, ia-o pe ruta trasata pe harta; drumul liber si asfalt bun . Nu rata intersectia ce am indicat-o pe harta, altfel vei merge pe ruta veche Poarta Alba - Murfatlar(Basarabi) - Valu Traian ce sunt destul de aglomerate , restrictii de viteza si radare.
Alegerea iti apartine ! |
pe lumina pe unde spui tu pe acolo e pachet drumu ... au decat retardatii astia fix cand ti-e lumea mai draga mergi si tu cu 100 intrii in curba si zici ca se rupe soseaua .... cel mai bine ar fi pe la harsova dar ocolesti cam 40 - 50 km
|
Quote:
|
Cineva care se pricepe bine la pompe de injectie la opel sa-l intreb si eu cate ceva gasesc pe aici?multumesc
|
Quote:
|
|
Oricum drumul ala necesita reparatii si decat plombe mai bine facut calumea!:)
|
Un service bun in cta sa verific instalatia de aer conditionat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning