![]() |
|
re: Club Ford Capri
cu placere :D
eu as vrea sa aflu teoria exacta ..da' nush unde o gasesc..:( |
2 Attachment(s)
azi am implinit 25 ani si am primit o ciocolata mai buna ca milk, primola etc.
ce ziceti? asta da ciocolata cred ca o sa o mananc cu pofta. vas trimite si voua dar pana ajunge o sa dureze un pic :D sarbatori fericite si La multi ani tuturor obsedatiilor de VECHITURI |
La Multi Ani !!
oricum, eu presimt o urma de lauda :roll:...mi ciudaaa :twisted: :lol: |
Quote:
LA MULTI ANI !!! faina ciucalata :lol: PS:am ajuns la 12% consum cu taunusu' , acuma pe frig :peace: |
in Arad banuiesc, nu?
mi se pare super OK :wink: |
Quote:
|
Quote:
LA MULTI ANI STIMATI CAPRARI :!::!::!: |
Quote:
|
multam fain copii
craciun fericit tuturor si La Multi Ani |
nu stiu d c ne spui u copii, pt k oricum majoritatea din cei care ti-au raspuns..cam au ei copii deja si toti au cativa ani peste tine :lol:
da' ne-ai facut minori, ceea ce nu e asa d rau uneori :oops: |
e trucat ambalaju ..:D
copii.... uf!!! sa-ti dea si tie plansete la 2 a.m. ..... |
La multi ani si sarbatori fericite tuturor caprarilor si poate anul urmator reusim sa organizam o intalnire exclusiva de caprite.
|
Quote:
De asemenea, mai exista cativa factori care influenteaza (ne)potrivirile. Un prim factor ar fi talonul anvelopei: cu cat e mai mare, cu atat se minimizeaza eventualele probleme date de nepotrivirea jantei cu anvelopa. Mai conteaza si presiunea din roti etc. Din niste calcule facute de mine, conform specificatiilor originale adunate de la cca. 20 de marci/modele de auto, raportul optim intre latimea anvelopei exprimata in mm (ex: 195, 205, 235 samd) si latimea jantei, convertita din inch in mm trebui sa fie intre 1.15 si 1.20. Sa speram ca ceea ce am scris mai sus ajuta. An nou cu bucurii!!! |
sincer o fi ceva in ce spui..dar m-ai bagat mai rau in ceata, nu inteleg nimic, da un exemplu concret, asa putem intelege ce e cu raportul ala..ma doare capul acum si poate nu judec cum trebuie :-P dar un exemplu, doua..ar clarifik durerea de cap :oops: :-P
|
ce spuneam eu cu transformi incii din latimea jantei (9x16 ins 9latime 16inaltime) obtii un rezultat, da? bun, ca sa obtii latimea exact care iti trebuie a cauciucului trebuie sa te aflii in acel interval de 1.15-1.20. cu alte cuvinte inmultesti ce ai obtinut dupa convertirea incilor in centimetrii cu 1.15. sper ca am inteles bine si ca am exprimat destul de clar si mai ales sa fie corect ce zic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning