![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Mai eu as vrea sa vin cu "F"opelu (cu F mare) dar nu stiu daca ee gata... in cazu in care nu il termin voi veni cu marius si tot cu "F"opelu (cu F mare):D om vedea noi pana atuncea daca nu ne agatza si pe noi careva de carlig pana acolo:))=)) si bagajele le putem pune la tine ca ee loc mare :))=))
|
1 Attachment(s)
"Has trosc, recunosc,
Motoru-i vechi da` baga NOS, Mai iute mai furios Hai ca m-ai facut curios" (Grasu XXL Turbofin) Si poza care ar merge pentru melodia aia: |
Quote:
|
Racerii din Sibiu cu bandouri si buze de gti/vr6 nu vor grila de Gti originala? Cu asta sigur o sa fiti unici :lol:
|
Cunoaste cineva un service in sibiu care se ocupa si cu repararea de compresoare aer conditionat?
|
salut m-ar interesa sa cumpar niste jante din aliaj pe 14...Unde aas putea gasii in sibiu ceva second hand?
|
Quote:
Ei stiu ca repara compresoare auto. Se merita incercat Quote:
Daca nu, pe drumul spre Medias mai exact in Sura Mare pe partea dreapta, si in Cristian. Daca iti trebuie 4X100 la prezoane incearca la tibi, ca parca avea si el niste jante : 0744481657 |
Quote:
|
Scoala de Inot este drumul ce merge de la parc (Hotel Parc) catre Ramada, la mijlocul strazii pe partea stanga fiind un salon de coafat si langa el este service ul.
Drumul spre Medias este cel care iese pe la Obi din Sibiu si primul sat este Sura Mare. Cei cu jantele sunt chiar la strada, nu poti rata, ca au o poarta imensa de care sunt agatate numai jante:) De asemenea: google maps:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS : va place semnatura mea ??? asa-i ca-i tare ?? |
Da faina semnatura da de unde ai mai scoso si pe aia??????:D
|