![]() |
|
Re: Iasi - Monden , Barfe, Discutii
eu zic ca e dacia logan :)))))
|
right raz...
tot opel e pana la urma :lol: |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Stie cineva o stati de CNG prin Iasi sau prin apropiere ? ;;)
|
URGENT!!! Cine ma pote ajuta si pe mine cu putin mai multa zapada:P toata lumea vad ca isi schimba cauciucurile pt iarna da stratul de zapada e cu minus... e normal sa iti schimbi acuma cauciucurile? sau mai bine la prima ninsoare?
|
Odata ce temperatura scade sub 7 grade normal ar fi sa treci la cele de iarna, nu trebuie sa fie neaparat zapada. Ideea este ca anvelopele de vara la o temperatura sub 7 grade incep sa se intareasca, sa devina ca un plastic. Acum afara sunt vreo 5 grade, noaptea 2 si daca franezi brusc te duci ca plasticul pe gheata :o
|
e un matiz modificat. si cum am drept de veto, am dreptate ! :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
oare cati bani au primit adminii forumului sa schimbe banerele cu geoana in banere anti geoana ? :)
nu vreau sa deschid un flame, doar mi se pare amuzant :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Naspa,ce facusi sau ma rog,ce nu facusi ? :)
|
am dat o foita , la un test cam goala :p , si la cat de marlan e , tre sa ma transform in tocilar peste noapte ca sa iau note mari .
|
Quote:
|
Quote:
Care stii cum se numeste zona ,din filmul despre sf lumii ??? zona in care s-a dat lupta finala.... ceva cu "M" dar nu mai stiu exact , Muharo, Mu...parca avea si un "g"... dar nu mai stiu....plsss.Mersi. P.S. Care-i parerea voastra despre filmu cu Base in care ar lovi un copil ??? real / fals ??? |
Quote:
e adevarata dar nu a fost intentionat el vorbea cu domana iar biatul a strigat si base a intins mana sa dea noroc cu el dar nu si-a dat seama ca il va lovi ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning