![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dati si voi un comment ??? :rolleyes2
|
mie personal nu imi place desenul si roata spate mi se pare prea mare
si vezi ca la partea din spate mai ai inca reflexiile vechi si nu se potrivesc in decor |
poate imi aratzi si mie ca eu nu vad reflexiile sorry
|
1 Attachment(s)
10 caractere...
si vezi ca ai pus cauciucul pe fata peste ala nou...si nu ai reparat...se vede cel vechi.. |
acolo pe aripa sincer se poate reflecta nu e ceva acolo.. si la cauciuc am uitat:-s
|
1 Attachment(s)
se poate dar nu da bine in decorul tau,asta e doar parerea mea
nici eu la masina mea nu am stat sa o mai scot ca mi-a fost sila :) |
2 Attachment(s)
bmw e36 by no limits design.........ce zicetzi de pisica??ii sta bine cu look de E46???.....mie imi place:P.....
|
in primul rand nush de unde pana unde mai e pisica . k ai 80% parti de pe e46 si 20% de pe un subaru(adica bara fata).bara fata e alta culoare decat capota ,care de asemenea e alta culoare decat lateralul.ai pus prost bara fata (uita-te in zona farului) iar lateralul l-ai pus de asemenea destul de urit(imdeiat sub geamuri).ai selectii prosate (de ex la oglinda ),jantele sunt prea luminate ,iar plafonul acela negru nu prea ti-a iesit
|
1 Attachment(s)
nld...blur peste blur, piese low rez peste piese low rez si selectii nasoale peste selectii nasoale. plus ca pare extrem de lung si diform...cat ai lucrat la el, de curiozitate? am selectat ce e mai gresit:(
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dacia 1310 TX
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
fiat 500+10 caractere.....
|
jos palaria frate...bv !!!!
nu uita...o masina pe zi |
ca intotdeauna,ideile sunt bune dar realizarea lasa de dorit,boxele sunt prea sus si sunt puse stramb gurile de aer sunt ireale,pragul e neclar ,usa este prea mare iar interiorul este stramb.
imi plac jantele chiar daca cea din spate este mult mai mare decat cea din fata si spoilerul spate incerca sa stai mai mult timp pe o masina si sa te concentrezi asupra detaliilor pt ca idei ai |
4 Attachment(s)
Am faqt si eo ceva frumos .. cu PEN tool,Fara prea multe modificari :-P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Srry nu miam dat seama ca am uitat umbra de la eleron .. serios e facut q penu .. Acum e bine ?
|
2 Attachment(s)
bmw e36...
|
SodAbubble ... oke ai pus umbra dar selectiile la eleron tot strambe sunt ... degeaba e facut cu penul daca nu e facut cum trebuie ... cauta niste tutoriale si mai exerseaza ... bafta ...
Under VT ... geamuri ireale ... jante cu prea multe reflexii si mult prea umbrite ... |
2 Attachment(s)
Back... after pauza mea in care n-am avut net :d
|
4 Attachment(s)
Wlady , misto masina dar iti trebuie o mica umbra si in spatele rotii spate.
Uitati si ultima mea masina : |
wlady arata-ne si noua sursa pt spoilerul fata pls..
|
wlady ... noul model de subaru :D:D ... reflexie oglinda ireala ... scrisu ala dp scaune putea fi intors ...
Raresh ... nu-mi place ca i-ai scos "nasu" ... in rest arata foarte bine ... puteai sa mai lucrezi un pic la culoarea pragului pe langa aerisire ... bafta ... |
2 Attachment(s)
fiat 500 , dati-mi un sfat cum sa fac sa nu se mai pixeleze asa la sfarsit....nush ce pot sa fac de fiecare data iasa asa :cry: ......
|
2 Attachment(s)
renault twingo tuning
|
spoilerul mi se pare ca atuinge pamantul nervura de pe capota este tremurata si jantele mi se par cam mici
|
Quote:
|
Quote:
|
vlad_VSV ... cand salvezi salveaza .jpg salveaza la calitate cat mai mare (preferabil 12) ... revenind la masina ... nu-mi plac reflexiile din interiorul aerisirilor spoilerului spate (sunt ireale) ... restu s-a cam zis ...
|
2 Attachment(s)
ultima rapida...de dezmortire...de acum jur ca ma apuc serios de treaba:D comment plz (offtopic: am vazut multi evoluand...rares..wlady...vlad_vsv...si altii. felicitarile mele;) )
|
1 Attachment(s)
si una mik de la mine facuta in 30 de min... :P
|
Trickz nu-mi plac aripile laterale de pe spate in rest nu prea vad greseli la ora asta........
OmB* bara fata mi se pare putzin stramba , janta pe spate ee stramba iarasi sau asha ai vrut ca sa o pui tu .... nu intelg si ee prea luminata :rolleyes2 |
Quote:
si nu inteleg de ca va place la toti evacuarea aia atat de mare ,dar in fine gusturile nu se discuta :) |
2 Attachment(s)
Omb*, ce-ai tati ?ti se pare furat de VT ? :lol:. am folosit mai mult de un donor daca va intrebati :lol:. + De la mine ceva simplu...
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
lambo....:!::!:
|