Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

bogdan_wrc 05-10-08 21:01

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by VooN (Post 1793926)
Ce sa spun ?? Masina e oficial stock si oricum.. pe cine sa intereseze treaba asta ?- am pus la dispozitie cele mai exacte date despre masina mea cui trebuia. Zic ceva gresit ?:lol:

:D lasa mah oficialu'... cand te dai cu unu stock si te face si dupa aia vii si il bati, tot "stock" nu o sa mai fie la fel..ia da-te acum cu Bonu' :P

si ca OT, sa mai radem
http://www.chrudat.com/hs_small_penis.html
am ras cu lacrimi...

DONU' 06-10-08 01:27

Mie mi-a dat o data o aripa distantza, o data l-am dat eu... Si acum nu ma mai dau cu el ca am auzit ca e aproape de S3...
Oricum... nenorocitii astia cu ochii mici si oblici ne fac probleme cu saraciile astea de 1.5 Turbo

bogdan_wrc 06-10-08 09:29

pai da..dar a mai facut o mica modificare de cand te-ai dat tu. incearca acum cu el...
de aia insintam sa zica ce a facut :)))

VooN 06-10-08 10:52

Domnilor eu nu am nimic de demonstrat si nici de declarat
Cu Boby o sa ma dau cu cea mai mare placere cand o sa vrea pt ca nici el nu m-a refuzat niciodata. In afara de asta stie si el ce am si ce nu am la masina :)

bogdan_wrc 06-10-08 11:18

aici e inchizitia domnule declari tot: ))) nu vezi? toti suntem corecti, curati :))

sllash17 06-10-08 11:23

spuneti-mi si mie va rog cum postez si eu un anunt pe forumul vostru
am o laguna 2 de vanzare....
va multumesc!

GiGiCarbiT 06-10-08 11:25

boby daca ai probleme cu aripa ...am o solutie smechera....scoate aripa si ansamblu de faruri...si iesi invingator ;) =))

DONU' 06-10-08 13:55

O sa ma dau cu VON-ul, nu-i problema...
Doar ca o sa-mi dau si eu un far jos ca sa traga filtrul aer mai bine. Si oricum... cred ca tot nu am sanse...
Mentionez ca eu inca am evacuare stock si o toba finala mai mica in diametru decat evacuarea de fabrica, nu am cip, am intr-adevar blocul alezat la 2.9 dar computerul si axele sunt tot de 2.8.
Sper ca in anul urmator sa rezolv cate ceva din aceste probleme.
Eu cred ca daca imi fac o evacuare cap-coada de la Borla, un chip, admisie marita si eventual niste axe sport, atunci se schimba treaba ca lumea.

DRooPY 06-10-08 17:39

da dupa ce vei face toate astea... sa iti pui si o oglinda mai maare retrovizoare ca iti da flashuri sa te dai dreaq la o parte kadettu ala gsi din spate :D

bogdan_wrc 06-10-08 18:53

pai cipu la tine nu aduce multe, ca e aspirat...axe,..da alea aduc :)
dar astept sa vad cum trage a ta.

CobraArt 06-10-08 22:55

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1795128)
Doar ca o sa-mi dau si eu un far jos ca sa traga filtrul aer mai bine. Si oricum... cred ca tot nu am sanse...
Mentionez ca eu inca am evacuare stock si o toba finala mai mica in diametru decat evacuarea de fabrica, nu am cip, am intr-adevar blocul alezat la 2.9 dar computerul si axele sunt tot de 2.8.
Sper ca in anul urmator sa rezolv cate ceva din aceste probleme.
Eu cred ca daca imi fac o evacuare cap-coada de la Borla, un chip, admisie marita si eventual niste axe sport, atunci se schimba treaba ca lumea.

Dupa ce ca nu vezi bine mai vrei sa iti dai si faru jos....VeRete,nu-i bine tata. :D

tre 06-10-08 23:02

:D :D :D :D :D

cat de tare cobra!!!!!

DONU' 07-10-08 14:08

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1796124)
Dupa ce ca nu vezi bine mai vrei sa iti dai si faru jos....VeRete,nu-i bine tata. :D

Tu vorbesti mai asta, care ti-ai cumparat casca de motociclist cu viziera cu dioptrii?
Kiorette, eu am facut scoala de shoferi cu nea Jan, dar tu? Cu Stevie Wonder? :peace:

eMH 07-10-08 14:10

=))) nu sunteti sanitari =)))

bogdan_wrc 07-10-08 14:33

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1795128)

scoate toate farurile mai bine, lichidul de spalat parbrizu si roata de rezerva si presurile din interior
https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/93369-mitsubishi-colt-czt-1-5i-turbo-150cp-resoftare-by-dimsport.html
:)

cred ca are si ~1160 de kg :P

DONU' 07-10-08 15:29

Ai gresit masina... Nu eu sunt ala care usureaza masina dand jos lichidele si preshurile.
Daca eram vreun racer d-ala cum vazusem la Buzau ca le transpirau mainile si le tremurau chilotii ca nu stiau catzi cai au mashinile din grupa lor, mai ziceam, dar eu crede-ma ca m-am dat cu masina plina. Lada frigorifica in mashina, cu portbagajul cu cortul in el, cu o gramada de tzoale si sticle de la prietenii mei, un gratar plus statia si subwoofer-ul...
Si oricum nu imi pasa fiindca mashina mea face bink-blink doar prin prezentza, nu mai zic de sunetul motorului...
Eu am 174 CP si 240 Nm de fabrica. N-am schimbat inca nimic la masina si nici nu cred ca voi face asta prea curand.
VON-ul are 1.5 Turbo (japoneza), cu 164 CP si 213 Nm (si a avut masuratorile astea avand deja filtrul schimbat si toba finala). Masina este mai usoara cu vreo 150 Kg decat a mea care are 1210 kg in talon, si niciodata nu merg cu ea goala fiindca am statia, subwooferul si alte prostii care cantaresc, lucruri pe care nu le dau jos cand ma dau, nu de alta, dar eu ma dau destul de des si ar fi un calvar pentru mine. ;)
Acum cu resoftare, VON-ul are 198 CP si 292 Nm, deci e un pic mai mult peste mine cel putin la capitolul cuplu.
O sa ma dau cu el ca sa vada omul diferentza dintre noi, nu ca sa incerc sa-l fac.
Oricum... eu macar sunt la aceiasi tractziune cu el, dar pentru altii care au mashini 4x4, cu soft si ambreiaj sport ;) si langa care acest Mitsu sta fara mari probleme este jenant, nu crezi? :peace:
Una peste alta, tot respectul meu pentru acest Mitsu!

eMH 07-10-08 15:56

au,ce i-ai zis acu' la sfarsit,cu masinile 4 x 4...

bogdan_wrc 07-10-08 16:12

Donule, nu mai stii mah de gluma?
stiu ca nu esti tu ala cu usurarea masinii prosteasca..dar stiu ca stii cine era si de aia faceam gluma. ce ai?
de far chiar am inteles....

pe de alta parte, cand te dai din mers nu stiu daca 4x4 e un avantaj sau nu :) dar banuiam ca stii asta. un 4x4 de x cai tot timpu va avea o vit mai mica decat un fwd sau rwd de x cai...
daca din mers am fost cam egali..de pe loc ce zici...cum stau cu el?
https://www.youtube.com/watch?v=-qVuRkf0gqQ
uite cam asa ar trebui..sa fie plecarea
si Polo cam pe acolo ar fi la greutate...

unde mai pui ca 1160 de kg si 198 de cai, sunt totusi ceva...eu avand 1440 de kg, plus un dezavantaj din mers..al pierderilor de tractiune.. daca mai pui ca aveam prin portbagaj franele sport si alte cacaturi , adica vreo >50 de kg...e usor de facut un calcul cat de grea e masina. stii f bine ca 200 de cai si 1100 de kg vor bate oricand mult mai multi cai, dar mult mai multe kg...

sunt curios daca la masina ta, mai pui 3 persoane, sau macar sa ajungi la >1400 de kg, cum se va simti in fuga :)

bogdan_wrc 07-10-08 16:16

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1797066)
langa care acest Mitsu sta fara mari probleme

asta mi-a placut :) fara mari probleme :)) asa ti s-a zis?

sunt curios cand o anume Ibiza bate un anume EVO..cat de jenant va fi pt unii :)

nu e nimic jenant sa iei bataie daca asa e fizica:)

DONU' 07-10-08 16:22

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1797130)
sunt curios daca la masina ta, mai pui 3 persoane, sau macar sa ajungi la >1400 de kg, cum se va simti in fuga :)

Pai nu se mai simte...

Man, stiu de gluma, dar trebuia sa pun punct la discutia asta ca prea ma frecatzi la cap cu Mitsu asta.
VON-ule, ia-ti si tu o europeana sa ne dam si noi, vorba aia, pe limba noastra! :lol:

bogdan_wrc 07-10-08 16:33

eu vroiam sa va dati dupa softu lui ca sunt curios de diferenta.
oricum, tre sa recunosti ca inca e funny cand iti aduci aminte de persoana care la BZ si-a dat jos lichidul si presurile...

DONU' 07-10-08 16:58

Da man... pai asta am si spus. O sa ma dau cu el sa vedem ce i-a facut soft-ul ala. Cat de mult il ajuta.
Iar faza cu presurile si lichidul de parbriz vor ramane in istorie :lol:

VooN 07-10-08 18:29

Chiar nu inteleg de ce se agita lumea sa vada cum stau cu VW sau cu Audi sau mai stiu eu.Fiecare trebuie sa-si vada de propria marfa.
Masina are acum ceva in + pt ca am vrut ceva mai mult si nu pentru a face curse sau pt a face nu stiu ce masini pe 400m sau din mers.
Dc tineam neaparat sa ma dau cu VR-ul atunci il intrebam pe Boby dc vrea si dupa cum il stiu accepta, dar avand in vedere ca nu am deschis subiectul asta inseamna ca nu tin neaparat sa fac treaba asta. Masinile noastre erau comparabile si ca putere si ca greutate (a mea are 1175kg cu jumate de rezervor de benzina, cantarita de mine) acum ceva vreme si avand in vedere ca nu le-am mai pus II tot asa raman.
Intradevar la Buzau cand toti incercau sa isi usureze masinile Bon-ul facea tot posibilul sa o umple cu toate nenorocirile. :)) nu am inteles nici eu strategia asta, ma gandeam ca e ceva nou :)

bogdan_wrc 07-10-08 19:18

Quote:

Originally Posted by VooN (Post 1797359)
Chiar nu inteleg de ce se agita lumea sa vada cum stau cu VW sau cu Audi sau mai stiu eu.Fiecare trebuie sa-si vada de propria marfa.

in spirit de gluma:

Quote:

Originally Posted by VooN (Post 1784710)
Domnilor masina mea urla de foame :) ,cica mananca BMW-uri, Audi, VW orice.
Se gaseste cineva sa-i astampere foamea sau sa-i scoata foamea asta din cap ca pe mine m-a disperat, cred ca se pregateste de hibernare. :))))

stii cum se spune? concurenta impinge performanta...

Skma 07-10-08 19:19

Si eu avem o groaza in portbagaj plus rezerva "Dorin" multi o cunosc care cred ca are 15-20 kile :lol:
Era chiar caterinca daca don-u se apuca sa scoata sa lase la start grataru,lada frigorifica,bagaje , adidasi etc..:lol:

VooN 07-10-08 19:30

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1797438)
in spirit de gluma:

stii cum se spune? concurenta impinge performanta...

Sa inteleg ca mai vrei o incercare ? Pt tine o sa fac un efort :)
chiar si dupa loc

DONU' 07-10-08 19:53

Bravo VON-ule!!!
Rusinos totusi pentru 4WD... :lol: Glumesc!
Cat despre TrEVO, sa se dea cu Meme?
Si daca il bate Meme, si daca il bate altcineva, cu totii stim foarte bine ca TrEVO nu exploateaza masina la maxim niciodata. Omul si la curse si pe strada, protectzia cutiei, a ambreiajului si mai nou a cutiei de transfer sunt prioritatile lui.

bogdan_wrc 07-10-08 22:18

si daca are exploata-o Tre..crede-ma ca tot l-ar bate ibiza. o avea Tre 295 de cai, dar are 1600 kg. poate de pe loc sa aibe mai multe sanse...dar in curand nici de pe loc nu va mai misca in fata ei. din cate stiu, acum Ibiza sta langa sau putin in spate cu EVO 9 de 330 de cai din mers.

si la fel nu mi se pare deloc jenant asta. o stema fie ea Mitsu sau VW sau Audi nu poate invinge legile fizicii, eu nu m-as supara daca m-ar bate un renault 5GT. (si stiu ca sunt multe care ma bat de nu inteleg nimic)
la fel cum sunt sigur ca nici Tre nu s-ar simti jenat ca exista Audiuri RS2 care bat si STI si EVO ...

Voon, ti-am zis ca din loc nu incerc din cauza ambreiajului. mi-e pur si simplu mila de el si diferential. poate cand o sa pun dogbone din powerflex..vom incerca... si plus, no offence, dar cred ca stim totii deznodamantul. dar daca vrei, zic ca ma bati. nu e jenant sa ma bati, sincer. Coltu trage f bine. dar daca vrei, am un prieten bun cu S3 care incearca oricand si de pe loc.
eu zic sa iti faci drum la Buc, ca ai vazut ca baietii te asteapta...

Don, 4wd stii ca ajuta in primele 2 secunde, dupa aia atarna greu si incurca. (adu-ti aminte de cursa cu vectra..am plecat rau in fata de pe loc si dupa aia m-a ajuns la fel de rau cum am plecat...)
de aia si cu Colt am preferat sa ma dau din mers, pt ca nu vreau sa trag de diferential asa rau. am schimbat un ambreiaj cu volanta, stiu ce inseamna si mi-a ajuns. anu asta am dat de 2 ori motorul jos la masina. chiar mi-a ajuns.
si acum ziceti, cum trecem la level 2 in NFSU asta ca pe mine ma dispera :))) dau ALT F4 imediat :)))

bogdan_wrc 07-10-08 22:22

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1797505)
Rusinos totusi pentru 4WD... :.

stiu ca glumesti..dar cand te dai din mers, 4x4 e un mare dezavantaj :) de aia la Opel scoate lumea sigurantele
faptul ca am stat langa o masina de 1160 de kg si 198 de cai, pt mine e fff bine, crede-ma ca stiu ce spun. eu ma asteptam sa ma bata...
daca ai fost la BZ, ai vazut un Polo negru care e masurat 190 pe dyno si ~1200 kg...si ma bate de ma rupe.

DONU' 07-10-08 22:45

Ai mare dreptate.
Legile fizicii nu le bate nimeni nici cu cea mai tunata masina din lume.
Intr-adevar VON-ule, vineri seara poate mergem o fuga pe la Bucuresti in plimbare asa ca noi s-ar putea sa mergem mai multi si poate gasesti acolo ceva interesant ;)

tng 07-10-08 23:15

Eu stiu ca, cursele se tin cu start de pe loc eventual 400 m ... si dai in masina fara sa tii cont ca poate sa cedeze ceva ... daca gandul tau e la faptul ca poate se strica, inseamna ca nu stii ce vrei.. :rolleyes2 S-a schimbat ceva? :???:

Inteleg totusi ca sunt discutii dar pana mea ... te dai cu masina indiferent de tractiune... si o exploatezi la maxim. Altfel iti iei una "cuminte" si mergi cu ea la consum, schimband la 2000 rpm :|

Nu vreau sa deranjez cu postul meu, mi-am expus doar parerea personala vazand ca s-a discutat cateva pagini aici despre provocari :-) Un lucru frumos de altfel.

Salutare

tre 08-10-08 01:10

eu o sa vin cu cainele ca sa nu ma mai bata nimeni, da?

DONU' 08-10-08 02:09

Asa TNG-ica... Unde sunt cursele cand spargeam cutia la Vectra sau cand faceam burn-out in cutia de viteze la VR6...
Adevarul este ca la orice competitie, se da startul numai si numai de pe loc, mai putin la Nascar, FIA GT si Indicar parca.
La cursa pe 402 m se exploateaza masina la capacitate maxima, si cel mai indicat este sa ai frane, directzie si anvelope. :peace:
Hai, cine pe cine mai provoaca? Eu am la coada un S3 si un CZT... (ei ma bat, dar vor neaparat sa se laude ca s-au dat cu mine...) :peace:

bogdan_wrc 08-10-08 08:32

TNG, cursele legale se fac asa...noi nu facem curse...ne masuram..si masuratoarea poate avea loc cum vrea fiecare. daca vreau ma pot dau si de la 200 in sus pana la maxim...sa vad daca treapta 5/6 e mai lunga la mine decat la Tre..si asa mai departe..

cand o sa avem pista de drag, slickuri, SI MAI ALES masini drag, de 400m si nu de strada de zi cu zi...atunci o sa facem si din alea :)
pana atunci am o masina pe care o folosesc zi de zi...si la care o cutie de viteze costa 3-4000 euro... un ambreiaj 1000 chiar nu ma incanta sa dau banii astia asa...cum altii schimba uleiu...sau isi cumpara seminte...

eu nu mi-am luat masina de curse..de liniutze samd... si cred ca si Tre la fel... daca vroiam liniutze luam un r5, un urs sau un Golf I, un audi S2, puneam motoare puternice turbo, si de 20 000e cat am dat cu totu pe audi o faceam sa scoata sub 10s pe 400m.

tre 08-10-08 08:36

atentie: post relativ serios :)

in nemtia si in state am vazut ca se practica treaba asta cu rolling startul (de la o anumita viteza, sau chiar dintr-o anumita treapta la nemti) pentru masuratori cu gps/g-tech/plm/sms/etc.

mirciulik_07 08-10-08 08:50

salut.am nevoie va rog de un sfat....am o dacie solenza si vreau sa o schimb cu un hyundai accent 2008 1.5 crdi,insa nici unul dintre prietenii mei nu s-a dat sau cel putin sa fi fost da de altcineva cu masina asta.pe forumuri pe unde m-am uitat sunt numai cuvinte de lauda(in cea mai mare parte),insa as fi pe deplin recunoscator daca as auzi si parerea unuia care se pricepe cu adevarat la fenomen....am uitat sa precizez....masina este full si costa vreo 11ooo si putin de euro....multa bafta

tre 08-10-08 09:30

da frate, are multi cai.

eMH 08-10-08 09:37

pai...ce vrei sa stii,mai exact ??

TheMaax 08-10-08 11:30

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1798158)
eu o sa vin cu cainele ca sa nu ma mai bata nimeni, da?

Tre daca vrei vi si vb si iti dau eu 2-3 baietzi sa nu te mai bata nimeni ............ :lol::lol::lol::lol:

tre 08-10-08 12:07

multam fain dar e bun cainele. nu musca tare ca e mic dar musca unde trebuie.

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning