![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
alfa romeo 8c cred ca e doar una singura rosie , si noul e 63 amg gri
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am cautat in arhiva mea foto si am gasit acelasi Porsche pozat acum 2 ani... nemodificat. |
Quote:
|
la prima cafenea de pe dorobanti langa consulat, e a doua oara cand o vad, a 3 oara o prind in poza
|
4 Attachment(s)
Colecţionarii estimează că în prezent mai sunt mai puţin de 20.000 de maşini VW Karmann Ghia în întreaga lume. Datorită numărului în scădere de maşini funcţionale, valoarea acestei maşini este în creştere.
Daca va uitati cu atentie, evacuarea este dubla .... doua iesiri, sunt de forma!!!...au si ruginit :))) ! Oricum...ii sta mai bine cu 2 decat cu una! |
911 turbo facelift asta seara pe decebal.
|
2 Attachment(s)
M3 E92 :arrow:
|
Quote:
Eleronul e stock pentru 911 Turbo,dar imbracat in folie de carbon. Posibil 3M folia. |
1 Attachment(s)
Pe la Hungargoing.
|
2 Attachment(s)
Asta masina tare, vazuta in Sacele. Pozele sunt luate de pe sectiunea Brasov:
85. Ferrari 308 GTS |
4 Attachment(s)
*84. Mercedes-Benz W221 S-Klasse Long Wheelbase (posibil sa ma insel, dar mie mi se pare a fi versiunea lunga)
|
Pe langa acel 458 bleu sau ce culoare este prezent si aici : http://www.ziarulring.ro/stiri/14057...gii-cu-ferrari , am mai vazut astazi in zona Club Player- Casin- Arc triumf unul ROSU. Da mult mai bine pe rosu :)
|
5 Attachment(s)
O masina frumoasa vazuta pe un alt site:Porsche Panamera Turbo.
|
vazut in seara asta in parcare la Casa Poporului toate masinile din filmuletul acela cu Massive HP Meeting. Lipseau cele doua Lamborghini, in rest era echipa completa. Se filmau pe acolo
|
nu am filmat nimic la casa poporului :)
acolo am poposit "sa ne odihnim" :) + au fost niste masinute in plus fata de Massive Hp Meeting :D |
1 Attachment(s)
Aston + Ferrari 8)
|
3 Attachment(s)
Dodge RAM ...
|
6 Attachment(s)
86. Dodge Ram 1500 (Razvan, uite-l si din fata;-))
87. Mercedes-Benz S63 AMG (cel mai frumos si mai autentic S63 pe care l-am vazut) |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
5 Attachment(s)
Un Ferrari 360 oltenesc!;)
3.6 (400cp), exterior HAMANN carbon |
2 Attachment(s)
Bentley Brooklands
|
Masina lui Rani adamescu
|
Quote:
|
Parca sunteti radio sant pe topicu asta .
|
1 Attachment(s)
:((! Ce a fost si ce ce a ajuns...! Mai bine spus la cine a ajuns! Un S class din 2003 dat cadooooo :))) vecinului meu (DUMI pt. cei din Valcea) de guvernul de atunci! Masina a fost vanduta in 2009 ...de atunci a schimbat multi propietari! Am avut multe poze cu ea...dar le-am pierdut cand am virusat calcul..! Am cautat din curiozitate pe net numarul....si am gasit un site din DEVA...! Cica propietarul actual, e un cocalar de zile mari! Masina este speciala...are blindaj b4 ( Guard b4 pe spate numai)!
|
6 Attachment(s)
88. Mercedes-Benz CLS55 AMG
89. Audi RS4 |
4 Attachment(s)
BMW 135i Cabrio
Mustang (scuzati claritatea) |
2 Attachment(s)
Tot un Mustang....ceva mai special!
ps.daca am face un ,,recensamant'' (o statistica), am obs. ca Mustang a devenit o masina mai exclusivista decat Bentley Continental! (cel putin in BUCURESTI)! |
2 Attachment(s)
90. Bentley Continental GTC
|
5 Attachment(s)
1. W A R T B U R G
2. P L A Y M O U Y H :rolleyes2 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
:arrow: e92 Hamman .. sau cel putin KIT HAMMAN
|
2 Attachment(s)
aceasi masina vazuta azi in constanta...arata intr-un mare fel,dar nu sunt la fel de convins de "sunet",totusi l-am vazut intr-o aglomeratie de zile mari ( cum se obisnuieste in constanta inainte de 1mai ) .
bonus...mamaia tonight :P + ferrari california,dar nu stau sa ma fac de *** facand poze la toti ruptii,am facut la karmann ca era in parcare. aaaaaa...amg-uri nu mai zic,minim 10 in seara asta(pur sange,nu facaturi)...pentru amatori de poze pentru supercaruri : "come to mamaia ma friends" :))))) + masinile de epoca,care urmeaza sa faca parada maine prin mamaia |
de cateva zile prin craiova porsche 911 turbo techart alb CT-11-BIR .
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Vineri 30 aprilie: Mercedes SLS AMG rosu, vazut in zona Hale Coreco, Ploiesti ( B 555 DNS)
|
10 Attachment(s)
1. Subaru Impreza STI, la Carrefur Orhidea
2. Mercedes SL 65 AMG 3. Chrysler 300C Limuzina, exagerat de lunga :D Mercedesul si limuzina, vazute in botosani au acelasi proprietar |
4 Attachment(s)
epoca
|
1 Attachment(s)
|
Pagani Zonda, numere de Bucuresti, uichendul acesta la Mamaia. Nu am poze, dar cu siguranta vor aparea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning