Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

PrietenCuTine 22-01-13 18:10

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Mai stiti patania mea ?! Maine am alt termen in instanta... :D

https://www.youtube.com/watch?v=Vs13jYRs17E

D o n n 22-01-13 19:27

pff...bafta...tragi cat poti si tragi ce poti de pe ei...trebea pe protv direct...

totusi,am o rugaminte,da`mi un pm te rog cu ce este necasar sa pun camera pe bord..azi chiar as fi avut nevoie de una...:d o seara buna si bafta multa !

PrietenCuTine 22-01-13 21:50

Nu iti trebuie nimic special. Eu am un prestigio road runner hd 1. Vine la pachet cu de toate; doar ii bagi un card si o arunci in priza de la masina (bricheta).
Un link cu ea: https://www.youtube.com/watch?v=eEYhzlXmkFg
  • Se aprinde singura, se stinge singura.
  • Filmeaza in continuu, nu trebuie sa stergi filmuletele de pe card.
  • Filmeaza pana umple cardul in filmulete de 5, 10 sau 15 minute, depinde cum o setezi.
  • Dam un exemplu: pe un card de 4GB a facut 5 filmulete si anume: 1-2-3-4-5, cand nu mai e spatiu pe card (adica e full 1-2-3-4-5), se termina al cincelea filmulet si il sterge automat pe primul si tot asa... Adica filmeaza in bucla in filmulete de 5-10-15 minute.
Face toti banii dati pe ea. Nu e un GoPro (care costa de 10 ori cat asta) dar isi face treaba cu brio !

Va recomand cu caldura la toti o camera "pe bord".

D o n n 23-01-13 07:30

pe salariu din februarie asta scrie,mai ales ca am vazut ca bat scorurile undeva la ~200 lei,dar are si sunet nu?ca in video de l-ai pus u aici e mut ;)) oricum face treaba destula...ce vroiam sa te intreb,de exemplu ea face 5 filmulete dupa care il sterge mereu pe primu,dar daca ai filmat ceva interesant,o opresti ca sa scoti dupa card filmuletul nu?ca daca o lasi in continuare,ajunge sa se stinga..:D

PrietenCuTine 23-01-13 21:26

Face 1-2-3-4-5 si cand trebuie sa il scrie pe urmatorul il sterge pe primul. Cand se termina si asta il sterge pe al doilea de pe card, si tot asa. E bine sa ai doua carduri. Daca suprizini o faza "funny" schimbi cardurile sa nu pierzi filmarea. Eu am 3 card-uri: 8GB, 16GB, 32GB.

Uite aici un review despre ea mai detaliat: http://www.yoda.ro/foto-video/presti...n-parbriz.html

D o n n 24-01-13 07:20

da da da ms frumos...cat de curand iau una ca nu mai tine :))

cruizer11 27-01-13 17:40

Are cineva drum la Brasov zilele acestea? Sau stiti pe cineva de merge?

Bogdan.vl 28-01-13 15:35

Salut, stie cineva cam cat o sa coste dupa noua taxa aka timbru de mediu sau cum ii zice sa trec pe romania un bmw 318 Ci 2.0 benzina din 2003 ??
CO2 emissions 180 g/km

Stiu ca era un calculator pe un site dar nu il mai gasesc...si nu stiu daca e updatat

trafy-vr6 28-01-13 16:22

2255 euro pe romania
gratis pe Lituania...doar cu buletinul...ca la Altex

Bogdan_BMC 28-01-13 21:59

1 Attachment(s)
Salutare,

Stie cineva, sa monteze un subwoofer? Sau daca stie pe cineva care sa monteze la un pret rezonabil?

E vorba de dracia din poza, trebuie legate doar firele.sunt trase de la baterie,cd player.. toate firele sunt sub presul din portbagaj.. doar ca nu stiu sa le leg.. nu stiu care cum vine.. si decat sa fac vreo prostie, apelez la cineva care se pricepe.

Asadar.. gasesc ajutor aici?

Lunganu' 28-01-13 22:07

ai pm!

D o n n 30-01-13 17:49

am si eu nevoie de o carcasa in stare buna de Sony ericsson c510,sau telefon defect,imi trebe doar carcasa, SAU ,un telefon cu display spart,sau carcasa sparta,interiorul sa fie bun,sony c902. seara buna,sper sa ma ajute cineva ;)
)

cruizer11 30-01-13 19:49

Stie cineva cum se poate sterge logo-ul operatorului sau revenire la cel original pentru un Nokia 7110? Am cumparat unul din targ pentru masina, si nu prea imi place sa scrie KISS ME pe ecran daca ma intelegeti... deci daca stie cineva vreo metoda ori revenire la original ori stergere cu totul...?

mertzanel 30-01-13 23:16

Ai incercat sa-i dai full reset? gen menu-> 4-> 6 si codul de obicei 12345

MiTzA- 31-01-13 01:15

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5341762)
Stie cineva cum se poate sterge logo-ul operatorului sau revenire la cel original pentru un Nokia 7110? Am cumparat unul din targ pentru masina, si nu prea imi place sa scrie KISS ME pe ecran daca ma intelegeti... deci daca stie cineva vreo metoda ori revenire la original ori stergere cu totul...?

Setari - Setari telefon - Mesaj de intampinare

MiTzA- 31-01-13 01:16

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5341762)

Setari -> Setari telefon -> Mesaj de intampinare

La asta te referi ?:)

D o n n 31-01-13 07:23

nu cred ca e de intampinare,daca nu e cel de intampinare,vezi ca asa si-a pus numele la profil,dai pe butonul de stingere un click ;))) si apoi dai pe general sau silent ceva,sa vezi daca dispare,bafta,daca si-a pus logo d`ala tip imagine,se face din setari..setari-setari ecran parca,logo,off :D incerci si tu tot :)

cruizer11 31-01-13 07:28

Nu, eu ziceam cand este telefonul in stand by (normal) unde scrie de obicei Orange, Cosmote si alte nebunii la mine e un banner handicapat ca sa zic asa :lol:
EDIT: Am rezolvat problema cu un reset general al telefonului, multumesc pentru codul acela! :D

mertzanel 31-01-13 07:52

Cu placere! :)

cruizer11 02-02-13 16:58

Caut o prelungire sa se potriveasca la bara din fata de Passat... stie cineva de la ce masina se poate lua?

cruizer11 02-02-13 16:59

Caut o prelungire sa se potriveasca la bara din fata de Passat... stie cineva de la ce masina se poate lua sa se potriveasca?

m1dn1ght 05-02-13 09:34

buna,ma numesc Sorin si as avea o intrebare pt voi daca se poate....
am o Toyota paseo cynos din 93 motor 1,390 cc twin cam si relantinul este peste 1500 RPM intre 1300 si 1800,,,,de ce? habar nu am,daca cineva poate sa imi explice ceva ar fi bine venit,,,,ms

trafy-vr6 05-02-13 10:00

curata clapeta de acceleratie, verifica debitmetru si curata si motorasul de relanti

Bogdan_BMC 06-02-13 23:43

1 Attachment(s)
Suna prostesc, dar caut de ceva timp o jucarie ca asta. Cei care au trait cu Dacia, stiu despre ce vorbesc, erau "accesorii nelipsite" in anii trecuti :))

Asadar, stiti de unde as putea lua asa ceva? A vazut cineva in Valcea?

cruizer11 08-02-13 07:40

Stie cineva cum se ajunge la Dragonul Rosu?

trafy-vr6 08-02-13 09:28

dupa ce iesi de pe autostrada, mergi pe Iuliu Maniu , continui pe Soseaua Cotroceni, pe langa Dambovita faci dreapta si mergi pe Splaiul Independentei, faci stanga pe Kogalniceanu, stanga pe Calea Mosilor, Soseaua Colentina , dreapta pe Soseaua Fundeni, treci de spitalul Fundeni si stanga pe strada Dragonul Rosu..e greu de ajuns, daca te ajuta cu ceva, trebuie sa ajungi Fundeni...daca ai GPS iti pot da coordonatele

cruizer11 08-02-13 09:32

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 5353579)
dupa ce iesi de pe autostrada, mergi pe Iuliu Maniu , continui pe Soseaua Cotroceni, pe langa Dambovita faci dreapta si mergi pe Splaiul Independentei, faci stanga pe Kogalniceanu, stanga pe Calea Mosilor, Soseaua Colentina , dreapta pe Soseaua Fundeni, treci de spitalul Fundeni si stanga pe strada Dragonul Rosu..e greu de ajuns, daca te ajuta cu ceva, trebuie sa ajungi Fundeni...daca ai GPS iti pot da coordonatele

Nu am gps :(
stiu ca am mai fost acum 3 ani cu cineva si a facut indeva dreapta pe centura, prin Voluntari parca nici nu mai stiu

Aaronnel^ 08-02-13 09:52

Alta varianta ar fi sa mergi pana la Cotroceni, faci stanga te urci pe pasajul Basarab, Victoriei(prin pasaj) iar la Obor(este urmatorul pasaj dupa Victoriei) nu intri in pasaj, ci mergi pe langa el si faci stanga si de acolo ti bulevardul, si te scoate la Dragonul Rosu.

spawny 08-02-13 10:59

Cum spui tu e sa urmeze traseul tramvaiului 1 sau 11 si e mai usor asa.

MiTzA- 09-02-13 13:47

Poate intereseaza pe cineva

http: //www.tocmai.ro/ jante-bmw-m-e34-originale-style-21-8312563. html

cruizer11 09-02-13 15:54

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 5353579)

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 5353622)
Alta varianta ar fi sa mergi pana la Cotroceni, faci stanga te urci pe pasajul Basarab, Victoriei(prin pasaj) iar la Obor(este urmatorul pasaj dupa Victoriei) nu intri in pasaj, ci mergi pe langa el si faci stanga si de acolo ti bulevardul, si te scoate la Dragonul Rosu.

Multumesc mult baieti pentru indicatii!

NTZ03 18-02-13 20:16

Din categoria azi e maine nu mai e :
http://www.impactreal.ro/20130217142...ui-Traian.html

Robbert 28-02-13 14:42

Am un prieten care si-a cumparat o masina care a fost inmatriculata in romania fara sa se plateasca taxa, dand statul in judecata inainte. prietenul meu mai poate inmatricula masina fara sa plateasca taxa cu aceeasi sentinta judecatoreasca?

trafy-vr6 28-02-13 15:39

daca masina a fost inmatriculata in Romania prin neplata taxei, noul propietar trebuie sa o plateasca...

wehityou1 28-02-13 20:36

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 5382167)
Am un prieten care si-a cumparat o masina care a fost inmatriculata in romania fara sa se plateasca taxa, dand statul in judecata inainte. prietenul meu mai poate inmatricula masina fara sa plateasca taxa cu aceeasi sentinta judecatoreasca?

salut
Dupa cate am inteles de la avocatul meu pana pe data de 15martie cand se publica noua taxa(timbru de mediu) in monitorul oficial ar merge fara,dar cel mai bine intrebat la politie/inmatriculari/la stadion si daca nu merge asa...mai poti intenta proces statului pentru re-inmatriculare tot pana pe 15martie,dar grabeste-te.

Robbert 01-03-13 02:48

pai daca face iar proces, sigur nu se rezolva in 2 saptamani, e valabil cand incepe procesul sau cand e castigat?

trafy-vr6 01-03-13 06:37

Aici nu se mai stie, am intrebat un avocat si nu stia exact :) poate altii stiu

wehityou1 01-03-13 08:59

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 5383011)
pai daca face iar proces, sigur nu se rezolva in 2 saptamani, e valabil cand incepe procesul sau cand e castigat?

E clar ca nu castiga in 2 saptamani,daca apuca si intenteaza proces pana pe 15martie si i se da termen de judecata e ok,adica te va judeca dupa legea care e la momentul actual...oricum termenul il va da cred ca prin iunie-iulie,trebuie vb sigur cu un avocat care stie.Avocatul despre care vb eu mie unu mi-a castigat procesul de recuperare taxa si la alti cativa prieteni a castigat pt a inscrie fara taxa...si am intrebat pt cineva care are masina cu nr de anglia si ia bagat proces pt inscriere fara taxa in urma cu 2sapt.Cum am mai spus trebuie grabita treaba.Daca e nevoie contacteaza-ma mergem vb cu avocatul de il stiu eu si vedem ce e de facut.
Bafta

trafy-vr6 01-03-13 10:11

Am impresia ca termenul de judecata ti-l da aleatoriu.

RadooM 04-03-13 09:01

stiti cumva camera de la budesti de langa boromir e pentru rovigneta ? am trecut prin zona fara rovign si as fi vrut sa stiu daca e activa...:(

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning