Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/88517-trucuri-secrete-info-stiam-e36.html)

sprinter 07-03-11 18:33

Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36

Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 4150497)
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie cum se schimba filtrul de polen ? Stiu doar ca este in partea pasagerului din fata , sub parbriz dar nu stiu ce scule imi trebuie , de unde sa incep ce sa fac :oops:, daca ajuta cu ceva , masina este fara aer conditionat sau clima si are filtrul acela rotund .

Banuiesc ca ai clima.... daca da... te sui in dreapta, desfaci torpedoul din toate suruburile, il dai afara si in stanga spate(spre aeroterma) o sa ai o usa de acces ... acolo ai filtru de polen

Billy c25xe 07-03-11 18:42

Din pacate nu am clima , nici aer conditionat , nimic , am butoane de aragaz si stiu sigur sigur ca e sub parbriz , la pasagerul din fata , nu are treaba cu interiorul masinii , dar habar nu am ce trebuie desfacut acolo sus , langa baterie . Masina e un 318 tds daca conteaza asta .

Sparkle_81 07-03-11 19:11

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 4150543)
Din pacate nu am clima , nici aer conditionat , nimic , am butoane de aragaz si stiu sigur sigur ca e sub parbriz , la pasagerul din fata , nu are treaba cu interiorul masinii , dar habar nu am ce trebuie desfacut acolo sus , langa baterie . Masina e un 318 tds daca conteaza asta .

Mai clar de atat nu pot fi !

Voie buna !!!

Billy c25xe 08-03-11 12:07

Multumesc mult !

trusca 08-03-11 20:10

sal .. cum fac sa nu imi mai scartie placajul de la trapa ..daca imping in el nu se mai aude nimic ... are cineva vreo idee ? stiu ca e o prostie cea ce va intreb ..dar e f deranjant zgomotoul .. ms !

StoAdrian 09-03-11 12:22

observ ca pe topicul deschis nu se inplica mai nimeni, rog daca stie cineva , amortizoarele originale de pe un e36 din 95 sunt pe gaz sau ulei.

sprinter 09-03-11 12:37

Quote:

Originally Posted by StoAdrian (Post 4155448)
observ ca pe topicul deschis nu se inplica mai nimeni, rog daca stie cineva , amortizoarele originale de pe un e36 din 95 sunt pe gaz sau ulei.

ulei.

GOGU_VL 09-03-11 13:39

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4155488)
ulei.

Aseeea :lol:

sprinter 09-03-11 13:48

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4155633)
Aseeea :lol:

Gogule probleme ma ? :))))

GOGU_VL 09-03-11 13:52

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4155653)
Gogule probleme ma ? :))))

Raspunde-i acolo omului, daca esti online, ce dreaq, ca e nerabdator :lol::lol:
Cu frigu' asta domne, nu-l mai suport, sa moara Cogenel daca nu :lol:
Ce se mai aude cu problema ? :???: E spre bine ?

sprinter 09-03-11 14:03

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4155667)
Raspunde-i acolo omului, daca esti online, ce dreaq, ca e nerabdator :lol::lol:
Cu frigu' asta domne, nu-l mai suport, sa moara Cogenel daca nu :lol:
Ce se mai aude cu problema ? :???: E spre bine ?

Bai nene ... eu zic ca e spre bine, acum chiar cred ca s au apucat sa o repare :)) pt ca mi au dat o masina sa mi fac damblaua pana e gata a mea, un passat diesel, acum na, e in interesul lor sa o termine cat mai repede ca are viata limitata passatu (am citit eu pe un forum) :)))

abby3325 09-03-11 17:02

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4155701)
Bai nene ... eu zic ca e spre bine, acum chiar cred ca s au apucat sa o repare :)) pt ca mi au dat o masina sa mi fac damblaua pana e gata a mea, un passat diesel, acum na, e in interesul lor sa o termine cat mai repede ca are viata limitata passatu (am citit eu pe un forum) :)))

Ahahaha Sprintere, tare asta cu "e in interesul lor sa o termine cat mai repede ca are viata limitata passatu (am citit eu pe un forum)" :))
Oricum, bafta :D

trafy-vr6 13-03-11 08:15

Spuneti-mi si mie va rog cum desfac ceasurile de la E36 ? adica sa dau geamul jos sa pun inele. multumesc

69WRX 13-03-11 13:16

dai volanul jos, desfaci ceasurile au 2 suruburi sus (poti si fara sa dai volanul dar e mai greu), scoti mufele, si din cate imi aduc aminte in spate are alte suruburi sau cleme...si se da geamul jos...

trafy-vr6 13-03-11 15:15

multumesc frumos

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning