![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
[QUOTE=Nastase Bogdan;2480368]Ieri mi-au sosit intrerupatoarele si protectiile de la RacingNick Bucuresti, fapt care azi mi-a permis finalizarea lucrarilor la consola..mie imi place f mult cum arata, abia astept sa o vad cum da si pe masina8)[/QUO
A iesit super super... ! la ce o sa foloseasca intrerupatoarele alea :-s ? !!! |
Deocamdata nu le voi lega la nimic, sunt doar de design..asta deoarece trebuie sa cobor cu prea multe matze de sub bord, ceea ce imi displace.:rolleyes2
Actionarea lor e f placuta, sunt precise si fac si un zgomot misto8) |
misto consola.bafta
|
si la radio-cd ai renuntat?
|
Quote:
Multam Dog:-) P.S: acum ma duc la garaj sa o montez pe masina si apoi ies la cateva ture in seara asta.. |
a iesit foarte frumos;)
Ceasurile alea te-ai gandit sa le bagi un led in ele? sa fie iluminate? |
misto, da era mult mai misto daca puneai in loc de aluminiu ala fibra de carbon, bine era mult mai scump si mai greu de gasit... :(
p.s. dc nu legi proiectoarele la butoantele noi? |
schimba bieletele antiruliu treci pe alea de camioneta, o sa fie o diferenta pozitiva destul de sesizabila
daca dispui de material heuropean :D te asteapta la mine o bara de 25mm pt spate si una de 28(sau 30 nu mai retin exact) pt fatza :peace: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa consola, de bun gust.O sa arate f bine.Felicitari.
|
Quote:
|
Quote:
Mai interesanta a fost a doua cursa, pe care am facut-o cu o Dacie "neumblata", motor 1.4 cutie 5 trepte si careia i-am dat vreo..2 tiruri cel putin:rolleyes2 Andi, le voi alimenta si voi lasa becurile lor originale, cum e iluminat si bordul si celelalte doua ceasuri. Va multumesc pentru aprecieri, ma bucur ca va place ce am facut la consola, azi ii fac si cateva poze pe masina:-) |
4 Attachment(s)
Poze cu consola montata..:arrow:..acum da si mai bine maciulia de inox de la schimbator:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning