![]() |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
Quote:
|
oricat dati din gura/taste si luati la misto sunteti pe langa atat timp cat nu ati incercat sau macar vazut asa ceva :lol:
e mai usor sa schimbati niste becuri cu leduri samd... |
Quote:
|
mai ales tu :lol:
Quote:
|
Ai citit cumva ? ARCURI SPORT, nu disc de flex si ai sa ne facem de cap =)) Fii atent la ce scrie 8-|
|
ce imi place!!!!!
|
Quote:
|
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Frectie maturizeaza-te! Tu nici cu suspensie reglabila nu te dadeai pe curbe... O fi fost de la masina...
Atata timp cat nu-mi sare arcul din taler, amortizoarele sunt intarite, masina sta pe drum mai bine ca una low-budget sport, nu scutura si nu tzopaie pe drum, bucsi pline, si alea facute care iara tin mai bine decat orice altceva stock de pe piata; nu vad care e problema voastra. Luati-va voi linistiti suspensii reglabile de 300e, care le lasi blana jos si dupaia iti sare masina de pe drum ca e prea rigida. Nu toti avem masini de la parinti, cu suspensii de la parinti. |
Quote:
Frectie tu de ce ti-ai luat discuri de frana ventilate la masina? Te duceai la "profi tuning" si cu o masina de gaurit ti le gaurea...nivel profi... Iti dai seama ce oameni pilotii astia de raliu...dau zeci de mi de euro pe masini...mi de euro pe piese...cand foarte usor se pot face in spatele blocului cu un flex,masina de gaurit, ciocan si alte scule de reglaj fin si ultra fin. |
Yackone tu ce suspensii si frane de sute de euro ai schimbat la masina ta?
|
Robert...abtine-te
|
Quote:
cat despre tuning-ul mioritic facut si gandit de marii ingineri ai romaniei puteti ramane linistit la arcuri taiate cu flexu eventual puteti taia si suda si tija de la amortizor sa se potriveasca cu arcu , gauri date cu bormasina in jenti sa pice bine la prezoane si alte chestii de genu. |
Pai vad ca unii se plictisesc si incep discutii dinastea. Nu vad care e problema voastra ca ma dau eu sau oricare altu cu suspensie facuta pe "genunchi". Vad ca si tu te dai in barci ca ai frane si suspensie de sute de euro pe masina. De 205 vorbim, nu?
Unii chiar au prea mult timp liber. Mancatoria de cur vad ca e sport national. Quote:
Quote:
|
iti mai scriu odata ca la suspensiile alea scrie FIXE si nu REGLABILE?
cat despre suspensia ta "sport" , ramai linistit la ea ca nu ti-am zis eu s-o schimbi.iar suspensia mea stock , mai bine imi mai trece inca 1 an trenu pe sub masina pana strang bani de suspensie decat sa ma apuc sa tai din arcuri |
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning