![]() |
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Asta e corvette-ul meu. E pentru challenge! TOTUL e brushed. Sper sa va placa si sa comentatzi! Papa!
|
janta fata e mai mare dek aia de pe spate si unele prize de aer cred ca le-ai dat cu blur si nu trebuia sa faci asta...si stopurile mai bne le lasi stock ca sunt prea mari,prea bulbucate
|
Quote:
Nu cred k vezi bine.....janta fatza mi se pare absolut normala...la brush am folosit feather 1 (lasso si pentool) adik nu sunt margini din alea parca zgariate..sunt mai uniforme, si par date cu blur...asta era! Stopurile mi se par normale din nou......va rog sa spunetzi si ce e fain la mashina..Mersi.Papa |
in comparatie cu janta de pe masina stock ...aia de pe fata ...e mai mare ..da merge ...nu era aia problema...in rest toate bune si frumoase ....bv
|
mie nu-mi comenteaza nimeni........:-/
|
4 Attachment(s)
Comentati!!!!!!
|
Quote:
si am vazut k nu sunt singuru care zice ca janta fata e cam mare |
Pai normal ca e mai mare decat aia stock...doar nu o faceam mai mica! parerea voastra...da ce e bine???
|
mah atunci dc tiai mai pus masina aici?nu k sa ii afli defectele ?dar vad k tie nu prea iti convine cum iti critica munca...........asta e shi yo am fost in starea asta dar credema k in realitate dak o privesti mai bine sar putea sa gasesti shi tu f multe defecte........shi nu t supara p baieti ei doar comenteaza lucrarea k doar d asta e facut topicul asta nu?....
|
aici ii dau dreptate lu frost dani;)
|
2 Attachment(s)
ms man...uite shi o lucrare d a mea comentati!!!!
|
Quote:
Quote:
pai ...se cunoaste diferentza dintre culoarea spoilerului fata ...si restu caroseriei...carbonu ala ...nu e carbon |
Golful ala arata bine (design) dar e foarte prost facut!!
|
1 Attachment(s)
De-a mea ce ziceti? Sper sa comentati!
|
ASTA CAM asa e nu am mai vrut sa schim culoarea la spoiler k mi sa parut bine ce fel era fixat shi nu am mai avut chef sa il colorez....cat despre carbon yo cam am probleme la capitolul asta imi da shi mie cineva un tutorial sau ceva dar nu al d p digimods k al il stiu shi ma dispera....plsss
|
2 Attachment(s)
astept comentarii la versiunea de curse a renaultului prezentat mai devreme
|
2 Attachment(s)
comentatzi ...
|
Imi place foarte mult ca ai ales jantele alea...se potrivesc perfect! Culoarea nu e pe gustul meu (adik verde)! Schimbarea culorii ai executat-o foarte bine! Ai pus cam prea multe tobe acolo.....nu imi place! Nota 9! SIMPLU SI DE CALITATE!
|
La mine nu comenteaza nimeni???VA ROG!
|
marpha audi dar cred ca ar fi trebuit sa ii lasi garda la sol mai mult si la fibra de carbon daca ai folosit photoshop trebuia sa folosest efectul twrill la o mai mare densitate
in rest e super |
pls comentati si lucrarile mele ca vreau sa invat din greseli pls pls pls
|
Mersi. Altcineva?
|
cel mai mishto de pe masina ta...e carbonu... grilele ...pot sa zic ca m`am plictisit de ele ...aceleasi forme ...mai da`le si u alte forme ....nu doar triunghiuri...sunt prea mate ..mai da`le o reflexie ceva..
radiatoru...mai mishto era fara el..e prea inghesuit acolo ..nu da bine.. si ...cam astea au fost toate modif facute ... |
1 Attachment(s)
Din lipsa de idei asta e tot ce a iesit :sad: :sad: :sad:
|
mam frate fa ceva la janta aia d p spate k ori mi se pare mie ori pare sa arata k o foaie....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sper macar masina asta sa o comentati pls. Imi recunosc greselile la fibra de carbon ( prea inchisa la culoare) si jantele (lipsesc) bacgroudul nu e retusat:D
|
Quote:
|
Quote:
|
10x for the comments, ce sa fac asta este dak m-am grabit:D
|
Quote:
|
la renaultul meu postat mai devreme nu a comentat nimeni ink:(
|
sa inteleg ca e perfect:D
|
Am "comentat" eu uite-te mai sus
|
ok...
*Panacota: culoare ireala, spoilerele + pragul sunt din carbon sau ce au patit ? :lol: , vinilurile super opace si ala de pe geam...nu da bine, plasa aia din fata nu e aranjata si mai are si vinil pe ea :lol:, vinilul ala "chinezesc" care e pe maner pare ca un afis pus acolo la intamplare... |
ok sa vad ce ziceti si de masinile mele de concurs:D
|
3 Attachment(s)
acestea doua au fost prezentate la vt chalenge
|
la aia verde cu albastru: faruri cam mici, selectii naspa
la cealalta: eleron aiurea, janta fata stramba |
mercy in vitoarele lucrari voi incerca sa nu mai fac astfel de greseli:D