![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
Predator Orion din cate stiam sunt facute de üm•nitza, care din cate stiu eu au piata de desfacere doar pentru SUA. Am tot cautat in europa ceva sa semene cu Predator ThinLine de la ei, si nimic.Doar echivalent al Predator Chromium. |
Quote:
Skillzu ms pt informatie tocmai ce citeam la contact si am observat cea ce ai zis si u ce era bine era ca faceai comanda ce era mai rau ca platea de 2 ori suma lor pe transport :(( poate o sa caut un echivalent la noi in EU ceva mai ieftin cea ce zicea jmekerdemik faza cu sorcova nu prea rade lumea zic eu ca nu prea a vazut taranul asa ceva :lol::lol: iar a 2 e faza ca cea ce e in video e o prezentare a culorilor pe care le are ..... ele au un pontentiometru cu care iti alegi u culorile ,pe care vrei sau ce viteza sa se schimbe intre ele un joc de lumini intre 2 -4 -5 culori si asa mai departe :D gen cum arata si in video 2 |
Quote:
Dar nu-mi spune ca pe masina(parca gri inchis sau neagra o ai) o sa tii culoarea la angel eyes roza, sau verde.....chiar si pentru 2-3min.....oricum, ti-am zis, e interesanta ideea, si de asemenea, e numai parerea mea ;) P.S.: Skillzu-le, n-ai ma tati somn? Imi stergi posturile dupa toate topicurile pe care scriu? :lol: Uite ca am scris si aici, sterge-l si p-asta. |
Am si eu o nelamurire inlegatura cu LSD diferentialul la bmw 316 din `95.
Inafara sa ma uit la seria dedesupt de ea si de a suspenda rotile sus sa vad cum se invart rotile as putea sa aflu in felul urmator? Daca dau un derapaj pe pe sosea mai lung in linie dreapta si raman urme de la ambele cauciucuri inseamna ca am LSD, si daca ramane doar de la o roata inseamna ca nu, sau se poate face experimentul asta si pe iarba umeda.:? Vreau sa stiu daca se poate prin metoda asta de a se afla nu prin drift direct Am mai cautat pe internet si am gasit ceva dar e pe engleza si eu nu stiu engleza dar am tradus cu ajutorul unui site si mi sa parut ceva informativ: ,,There is a lot of wrong information here. here is the scoop with LSD: - All cars M cars comes with LSD regardless of what year. - All cars up to '95 with Cold weather package comes with LSD - All cars non M car from '96 no longer come with any for of LSD." Astept un raspuns intelept de la voi. Multumesc! |
Quote:
(abstract vorbind) Masina daca e in derapaj, la viteza, iti va lasa urme pe asfalt si daca nu ai diferential pe masina :lol: Diferentialul deschis il poti pacali sa "blocheze" atunci cand incerci un "derapaj" mai larg, sau lung, cum vrei sa-i zici.Problema intervine cand vrei sa dai asa zisele cerculete in loc, si de pe loc.Din mers poate fi pacalit diferentialul.Iar pe iarba umeda,zapada, etc, chiar daca deschide, fiind foarte alunecos pe jos, masina se va invarti intr-o oarecare masura. Iar ceea ce e scris in engleza, zice dupa cum urmeaza: -toate M-urile vin cu blocant, indiferent de anul de fabricatie. -toate masinile PANA in 1995, CU pachetul de iarna, vin cu blocant. -toate masinile NON-M incepand din 1996, nu mai au posibilitatea optionalului LSD (blocant) (asta din cate stiu, au facut-o ca sa incurajeze vanzarile de M) |
1 Attachment(s)
aha mersi mult acuma am intales. :lol:
Iar ,,pachetul de iarna" la ce se refera? ce este acela? Si mai o intrebare ce este acel beculet sau senzor ? :?: din poza alaturata....(am incercuit) |
mmm da... este super tare chestia cu schimbarea de culoare a angel eyes-urilor, dar ... doar sa se schimbe cand vrei u, ca daca se schimba ca in filmuletz, este taranes, (parerea mea)... o sa zica lumea pe strada dati-va la o parte ca trece salvarea!!! :)) oricum ar fi super sa schimbi culoarea cum vrei u!!!
Respect!!! |
si pe mine ma interseaza chesti acu LSD-ul.
de unde stiu daca masina are pachet de iarna. eventual de la seria de la caroserie? multumesc. |
eu am un LED care isi schimba culoarea precum Predator Orion... ma voi duce sa caut la magazine de electronice inca 3 leduri precum cel pe care il am eu si daca voi gasi as putea sa-mi fac angel eyes multicolor...
... cum trebuie sa se invarta rotile daca ai diferential autoblocant cand masina e suspendata si invarti de o roata? |
Quote:
|
Quote:
Daca invarti de-o roata si se invarte singura, sau cealalta se invarte invers fata de cum o invarti pe cea din fata ta, n-ai autoblocant. |
multam fain! am inteles cum sta treaba... deci nu am autoblocant :D nici nu prea aveam cum pe 318tds :) dar am intrebat ca sa stiu pe viitor
|
Quote:
|
pe mn ma enerveaza ca nu are buton de reciclare...merg cateodata in spatele unui tractor sau un dizelar cu toba sport care da rau cu fum si ma omoara gazele :|
|
1 Attachment(s)
Chiar nu stie nimeni ce este sau ce vrea sa fie acel beculet sau senzor :?:
l-am incercuit in poza, am vazut la undele pisici acela dar nimeni nu stie nimik cam ce ar fii, m-am uitat si in manual si nu scrie nici unde despre el astept raspuns :D |
Stie cineva cum se schimba limba din germana in engleza la un OBC? Pentru cel mijlociu ma intereseaza.
Daca se poate pas cu pas ;) |
Quote:
|
Quote:
|
intrebare!....pe e36 din 94 luna 11....care model de senzori abs se potrivesc...3 pini?
|
ia dute la o reprezentanta bmw si intreabai pe aia poate poate sa bage calc sa iti schimbe limba la obc:)
|
Quote:
Si inca ceva in legatura cu Diferentialul LSD la bmw (316i) astazi i-am ridicat amandoua roti si am invartit de o roata si cealalta roata sa invartit tot in aceasi directie dar nu cu aceasi viteza se invartea mai incet. Deci, in cazul acesta cu toate ca se invartea mai incet am LSD sau nu?:oops: scz ca mai intreb odata:oops: |
Quote:
|
da ce are 316? motor mic ? si ce ? LSD-ul a fost proiectat pentru o stabilitate si un control superior al masinii chiar si cand se abordeaza viraje la limita pierderii aderentei.
ps. cred (nu sant sigur) ca acel senzor e un senzor de lumina (la tel. mobile arata asa)... parca asa am citit undeva... si mai este unul in panoul de comanda clima/ac. |
re all..am si eu o nedumerire..cum poti face diferenta dintre un motor de 2.0i (m50b20) si 2.5i (m50b25) mai exact la prima vedere pe o masina..cum poti sti ce tip e? exista vreo diferenta vizuala?
|
Quote:
|
Quote:
Daca te intereseaza in legatura cu politia, sa nu te verifice, un politist de la trafic nu prea (exista si exceptii) site sa faca diferenta. Insa RAR-ul daca isi pune mintea, va putea sa iti demonstreze ca e alt motor indiferent ce faci tu (serie stearsa,admisie,debitmetru de 2.0, etc) Quote:
Nu ai blocant si gata.Nu e un capat de lume, si nu esti singurul. Daca nu scrie pe placuta pe care e scris raportul: S3745669 (xxxxxxxx), NU E BLOCANT.Si daca nu are nici "stampila" vopsita, cu un S pe carcasa. Nu cunosc nici un 316i cu blocant de fabrica. Zicea cineva mai sus, ca domne, ce are 1.6, e prea mic pentru blocant? Da, chiar este prea mic pentru blocant.El devine necesar la o putere mai mare.De aceea incepand din 1996, nici o masina(motorizare) nu mai vine echipata cu blocant, pe nici o serie (E36,E39,E46 etc), decat M-urile. |
Ma ajuta si pe mine cineva cu info(eventual pas cu pas) cu pot schimba limba la obc din germana in engleza?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"The knowledge" e peste tot pe google ... ca doar nu e vre-un secret de stat :lol: |
Quote:
sunt curios pt mine..daca unu spune ca are motor de 2.5 poate mintii ca are de 2.0 sau invers.. era o intrebare pt cultura mea generala :P |
pai tre' un ochi mai antrenat daca e un 320 sub '95. in primul rand dupa admisie, e mai subtire la 2.0. al doilea rand, poti sa dai o tura cu ea, snt sigur ca iti dai seama de o diferenta de 40 de cai.
|
Quote:
asta era intrebarea mai exacta |
pai admisia, daca snt sub '95 ambele. daca 320 e mai nou, atunci o sa aiba galeria de admisie cu runner-e mai mici, capacul de la filtru de ulei de plastic (vs galerii mai mari/groase si capac aluminiu la 325). in fine, daca snt sub '95 e mai greu de vazut asa, la prima privire. admisia ar fi singurul indiciu mai la indemana. cand zic admisie ma refer la tubulatura, nu la galerie.
|
diferentele vizuale cu a zis si el mai sus sunt admisia la 2.0 este mai mica in diametru la fel cotul debitmetrului si debitmetrul alte diferente nu ar mai fi la prima vedere asa
ps vorbind de motoarele pana in 95 alea cu admisia cocosata |
2 Attachment(s)
care stie cum se numesc jantele astea ca dau bine pe bmw pisicutza
|
intrebare!
Imi demontez usile la un e36 sedane,in mare imi poate explica careva cum sa procedez? Vreau sa montez altele. :oops::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning